Merginos, ka manote apie azuolo parketlentes is "Geros grindys" ar tai "Olo grindys", na kur sudejimas nemokamai. Gal girdejot akcija. Kaina parketlenciu 79 lt.
na man jos vertos demesio atrodo.
gal kuri pirkote, susidejote ir kaip?
QUOTE(zyliukas @ 2007 02 06, 12:23)
Merginos, ka manote apie azuolo parketlentes is "Geros grindys" ar tai "Olo grindys", na kur sudejimas nemokamai. Gal girdejot akcija. Kaina parketlenciu 79 lt.
"Geros grindys" skelbia šitą akciją. Bet vat žalčiai - tik plaukiojančiu būdu nemokamai sudės, o mes klijuoti prie pagrindo norime, tai čia jokios nuolaidos netaiko . Galėtų bent jau plaukiojančio sudėjimo kainą atimti (vis apie 15-20 Lt/m). Tai neskubėsime mes pas juos, juolab remonto darbai dar ilgi laikia .
O apie jų grindis iš vienų draugų tik žinau - jiems prieš metus sudėjo plaukiojančiu būdu. Tai vietomis truputį girgžda, kiek mes bandėme. Nors jie patenkinti. Atrodo tai gražiai. Jiems apie 100 lt/m parketlentės kainavo (už 79 Lt matyt bus su daug šakelių). Ką dar žinau apie "Gerų grindų" parketlentės - kiekvienoje parketlentėje viršutinės lentutės priklijuotos tik prie pagrindo, o šonais nesuklijuotos. O, pvz., "Medžio stiliuje", "Ollo grindyse", "Lispimeks" jos suklijuotos ir šonais, ir jie tai vadina privalumu. Nežinau, kiek tai iš tikrųjų svarbu
QUOTE(niuma @ 2007 02 06, 11:01)
Tik nuotraukoj gerai Ypač kai saulė pašviesdavo, tai visas kambarys kaip subrūkšniuotas
man tai pirmas variantas grazesnis buvo
QUOTE(zyliukas @ 2007 02 06, 12:23)
na Geros grindys prekiauja ne vienos firmos grindimis, mes issirinkome Boen firmos baltai alyvuotas azuolines, manau kad jos geros ir kaip Saja rese, nemaciau as ten joki nesuklijavimu
QUOTE(Forma @ 2007 02 06, 13:44)
nemaciau as ten joki nesuklijavimu
Nesimato, kad nesuklijuota, bet tos vietos gali būti jautresnės drėgmei, džiūvimui, ir pan. Na taip sako tos firmos, pas kuriuos suklijuota, o kiek čia tiesos - kas ten žino
QUOTE(Saja @ 2007 02 06, 13:55)
Nesimato, kad nesuklijuota, bet tos vietos gali būti jautresnės drėgmei, džiūvimui, ir pan. Na taip sako tos firmos, pas kuriuos suklijuota, o kiek čia tiesos - kas ten žino
kaip suprantu tai tos vietos bus tiek pat jautrios kaip per parketlenciu sujungimus nematau cia nieko blogo beto tos siules bus uzsipildziusios laku ar alyva
Mes nusprendėm kamštį visame name dėti, nes mano manymu tai pati praktiškaiusia ir mažiausiai priežiūros reikalaujanti danga
QUOTE(Forma @ 2007 02 06, 14:03)
kaip suprantu tai tos vietos bus tiek pat jautrios kaip per parketlenciu sujungimus nematau cia nieko blogo beto tos siules bus uzsipildziusios laku ar alyva
A tai pala pala, nu kad sakutes bus tai sake, bet man dar naturaliau ir graziau atrodo. o gal cia irgi blogybe
tai reiskias kai sudes parketlentes dar jas reiks lakuot?
juk jos jau lakuotos kaip ir
nu tai gerai kad uzklauaiu issiaiskinsiu, bu jau pasisovem pirkt, o cia gal sh..... isigysim.
ir kas tas per plaukiojantis metodas? kaip ten daro? ir kaip tada reiktu, kad jau nieks negirgzdetu?
QUOTE(zyliukas @ 2007 02 07, 12:12)
A tai pala pala, nu kad sakutes bus tai sake, bet man dar naturaliau ir graziau atrodo. o gal cia irgi blogybe
nu tai gerai kad uzklauaiu issiaiskinsiu, bu jau pasisovem pirkt, o cia gal sh..... isigysim.
ir kas tas per plaukiojantis metodas? kaip ten daro? ir kaip tada reiktu, kad jau nieks negirgzdetu?
Šakelės nieko blogo, jei tau gražu . Man, jei jų daug, tai negražu. Parketlentės bus jau lakuotos, tai nereikės tau lakuoti. Plaukiojančiu būdu - reiškia ant betono bus padėtas paklotas (kurių irgi skirtingų būna, ir kainos skiriasi), o ant jo parketlentės tiesiog surakintos viena su kita, neklijuojant nei tarpusavyje, nei prie pagrindo. Tai yra pigiausias būdas. Tarp jo privalumų dar tai, kad galima parketlentę ištraukti ir pakeisti. Trūkumai - grindys ne tokios stabilios, ir po kelių metų, kai reikės šlifuoti, tai padaryti sunkiau (dėl to paties nestabilumo), bet įmanoma. Klijuojant prie betono šių trūkumų nėra, bet kainuoja daug brangiau.
QUOTE(kristulke @ 2007 02 06, 21:24)
Mes nusprendėm kamštį visame name dėti, nes mano manymu tai pati praktiškaiusia ir mažiausiai priežiūros reikalaujanti danga
mes susidejom svetainej azuolo lentas, o virtuvej kamsti - tai po pusmecio vartojimo galiu pasakyti, jog kamstis laimi pries lentas , tik man lentos graziau
QUOTE(Saja @ 2007 02 07, 13:58)
Šakelės nieko blogo, jei tau gražu . Man, jei jų daug, tai negražu. Parketlentės bus jau lakuotos, tai nereikės tau lakuoti. Plaukiojančiu būdu - reiškia ant betono bus padėtas paklotas (kurių irgi skirtingų būna, ir kainos skiriasi), o ant jo parketlentės tiesiog surakintos viena su kita, neklijuojant nei tarpusavyje, nei prie pagrindo. Tai yra pigiausias būdas. Tarp jo privalumų dar tai, kad galima parketlentę ištraukti ir pakeisti. Trūkumai - grindys ne tokios stabilios, ir po kelių metų, kai reikės šlifuoti, tai padaryti sunkiau (dėl to paties nestabilumo), bet įmanoma. Klijuojant prie betono šių trūkumų nėra, bet kainuoja daug brangiau.
o kokia ta klijavimo technika?
tai vistiek reiktu pakloto? ar jau tik klijus kazkokius varvolinti?
Nu as zalia zalia visai
kaip eglute
QUOTE(zyliukas @ 2007 02 07, 15:48)
o kokia ta klijavimo technika?
Nu as zalia zalia visai
kaip eglute
Nu as zalia zalia visai
kaip eglute
Eglutė yra gerai
O klijuoja paprastai tiesiai prie betono. Tik jis turi būti pakankamai lygus (jei neklystu, ne daugiau kaip 1 mm nelygumas per 1 m).