QUOTE(Marija1 @ 2011 04 12, 12:47)
Jau radau placiau ir jau apziurejom su vyru, niu labai faina danga, doremus.lt galima pasiziureti jei ka domina, labai tinka sildomoms grindims, silumai labai laidi.
Tai va ir as buvau ten nuvaziavus. Ten yra ivairios dangos, viena kaip kilimine danga - tai jos pati konsultante nepataria deti gyvenamajam name, atset nekas kai baldai stoves ir perkelt reikes ar ka tai labai duobes lieka, na ir valymas ju labai problematiskas. Kita danga ligi, kaip ir rasiau labai panasi i linoleuma, tiesiog yra kietesnis ir graziai supjaustytas. Sovietiniais laikais kazkas panasaus buvo. Del tinkamumo sildomom grindym tai tinka ir tiek.Tas antras variantas man labai patiko, kaina zinoma biski kandziojasi 160Lt uz kvadrata i kaina ieina klijai ir darbas. Yra galimybe pigiau paklot - tiesiog tada jau tokia nelabai grazi danga, plonesne, kvadratais na ir ne taip ispudingai atrodanti.Privaciam asmeniui gamintojas suteikia garantija. Tai geresnei 15 ar 20 metu( bijau pameluot), tai pigiasnei 10m. Del kilimo net neklausiau.Zodziu seile ir man nutyso, bet tokia kvadratura kazin ar istengsym ipirkt, bet vaiko kambariui manau tikrai bandysim sukrapstyt.