QUOTE(mlimbute @ 2009 05 16, 00:15)
sveikos ir sveiki del kamstiniu grindu noriu pasiteirauti
kaip supratau, pasirinkimas nedidelis ir kokybiskas galima rasti tik Vainetoje, Geros grindys? kaip supratau Senukai, Ermitazas - prastesnis pasirinkimas?
ar patys klojot, ar ka samdete? jei gerai dirbo - gal galima kokoias koordinates
noreciau virtuveje kamstiniu grindu, nes baisingai nenoriu plyteliu ir vis sukau galva, kaip cia ju isvengti ir kamstines grindys man pasirode labai idomus variantas. tik mastau, ka daryti su koridoriumi, galvoju, ten deti plyteles , tai mastau, kaip sujungti plyteles ir kamsti. O gal ir koridoriuje deti kamsti
kaip supratau, pasirinkimas nedidelis ir kokybiskas galima rasti tik Vainetoje, Geros grindys? kaip supratau Senukai, Ermitazas - prastesnis pasirinkimas?
ar patys klojot, ar ka samdete? jei gerai dirbo - gal galima kokoias koordinates
noreciau virtuveje kamstiniu grindu, nes baisingai nenoriu plyteliu ir vis sukau galva, kaip cia ju isvengti ir kamstines grindys man pasirode labai idomus variantas. tik mastau, ka daryti su koridoriumi, galvoju, ten deti plyteles , tai mastau, kaip sujungti plyteles ir kamsti. O gal ir koridoriuje deti kamsti
hi, na nesilankiau as vainetoje, buvau Ferimpexe, jie pardavineja wicanderio kamstines grindis, o kiek skaiciau apie ta wicanderi tai jis nr.1 pasaulyje o pasirinkimas tai tikrai didelis ) kaip parode man ta savo "palete" nu kur pavydziai, atspalviu, rastu ir t.t. sunku ishsirinkt pasidare
seip pasikartosiu kamstines grindys nebutinai turi buti su kamscio pavirsiumi "matomu" akiai, buna ir su medzio pavirsiumi, bet po apacia vistiek eina kamstis esme yra to kamscio savybes, tai siluma garso izoliacija ir t.t. ir t.t..
Papildyta:
QUOTE(Arturas99 @ 2009 05 16, 09:23)
tai jus gal nepratus pastebeti tokiu dalyku mano srityje tai butina visas smulkmenas daugmaz izvelgt paziurekite atidziau kaireje puseje ties grindimis, matot eina toks ilgas seselis palei virtuves komplekto apacia tas seselis sudarytas is to kad is priekio desnes puses yra duodama daugiau sviesos ir ta sviesa sudaro seseli pvz buna kalniukas ir krenta tai siuo atveju ta kalniuka nusviecia is desnes puses ir jis krenta i kaire puse taip pat siek tiek idemiau pazejus matosi kamscio juosta isdubus tokia baltesne, o valant ar vakstant tai taip jei tokie kalniukai tikrai jausite juos o del gulsciuko tai as jo neturiu
cia kaip man ir sake, pasireiske senoviskai mastancio zmogaus nuomone.
Ponas arturai, jus apie kamsti tikriausiai isivaizduojate kaip apie vyno butelio kamsti, kuris lengvai deformuojasi, yra minkstas, nepatvarus ir t.t...
ir dar kiek supratau, neesate turbut mates kamstiniu grindu )
jeigu jau dirbate toje srityje tai tikrai patarciau pasidometi apie kamstines grindis realiai o ne is blogos kokybes nuotraukos sprest..
cia no offence
Papildyta:
QUOTE(swelnute @ 2009 05 15, 20:04)
"Pavarysiu ir as reklama" Mano MB vienu metu labai stipriai dirbo su mediena ir "isimylejes" uosi, del jo tvirtumo ir grazaus rasto, todel ir mes isigyjome parkietlentes triju sluoksniu, bet ne rinktines, tada rastas margesnis buna. Jis kategoriskas pries laminata, nes jo niekaip su natur medziu nesulyginsi savo savybemis... O be to, kam moketi uz laminata tiek kiek kainuoja naturalus medis?
Papildyta:
Geras ir mes ten buvome, nes antram namo aukstui nusprendem deti kamsti. Del jo savybiu, tai, kad izoliuoja garsa, siltos, o antram aukste nebus sildomu grindu, o kadangi ten miegamieji, tai aktualu koju siluma.
Tik pagal samata brangokai iseina pirkti pas juos klijus, Lenkijoje galima zymiai pigiau isigyti...
Maciau ir ju tapetus ypac kur kailio imitacija...
Geras, kamsti ir i vonia galima deti?
Papildyta:
Geras ir mes ten buvome, nes antram namo aukstui nusprendem deti kamsti. Del jo savybiu, tai, kad izoliuoja garsa, siltos, o antram aukste nebus sildomu grindu, o kadangi ten miegamieji, tai aktualu koju siluma.
Tik pagal samata brangokai iseina pirkti pas juos klijus, Lenkijoje galima zymiai pigiau isigyti...
Maciau ir ju tapetus ypac kur kailio imitacija...
Geras, kamsti ir i vonia galima deti?
swelnute, lenkijoje viskas pigiau
o kokias susidejot grindis?? graziai atrodo? patinka?
o i vonia tai drasiai pas mane sudetos jas uzlakuoja ir nebijo jos jokio vandens
del tapetu tai dabar nepasakysiu ) bet tikrai ziauriai fainu buvo ) pamenu ir su kailio imitacija tuos