QUOTE(Arturas99 @ 2009 05 11, 08:41)
Nejuokaukit jus su ta reklama, jei kaip sakot as reklama darau tai nematau kurioje vietoje, kur parasiau kaina uz kiek pirkau ar kad parasiau kitus privalumas geresnius uz laminata. Na ir jei jau cia reklama tai tebunie, bet sveikinu jus taip pat darote reklama nes as pvz nezinojau tos firmos egger kad ju laminatas toks geras ir duoda garantija iki 25 metu vis kazkaip apsilelenkdavau
tai kaip sakant dekui uz reklama ir kita informacija tik va pamirsot paminet kiek tos parketas ju jau labai geras kainuoja?
"Pavarysiu ir as reklama"
Mano MB vienu metu labai stipriai dirbo su mediena ir "isimylejes" uosi, del jo tvirtumo ir grazaus rasto, todel ir mes isigyjome parkietlentes triju sluoksniu, bet ne rinktines, tada rastas margesnis buna. Jis kategoriskas pries laminata, nes jo niekaip su natur medziu nesulyginsi savo savybemis... O be to, kam moketi uz laminata tiek kiek kainuoja naturalus medis?
Papildyta:
QUOTE(IgnasKi @ 2009 05 13, 13:34)
Būtent! Kamštis mano akimis yra numeris vienas !
Į virtuve sudėjau klijuojamas kamščio grindis 4mm (jos kaip plytelės atrodo), į miegamą susidėjau plaukiojančias kamščio grindis su keramikinio lako sluoksniu(??)
sakė jis kažkoks pagal naujas technologijas amerikonų pagamintas.. ir tipo deimanto atsparumui prilyginamas
15 metų garantija!!
, o į salioną ir koridorius susidėjau kamštines grindis su natūralaus riešutmedžio medžio lukštu (dėl vaizdo) ir viniliniu sluoksniu dėl atsparumo (pirksiu šunėką :} )
25 metus garantiją davė.. nžn kam ta garantija tokia
vistiek nusibos per tiek laiko
))
iš pradžių apie kamštines grindis sužinojau iš draugo.. pas jį tokios sudėtos, tada planuojant remontą apsilankiau litexpo, ir ten pamačiau UAB Ferimpex, jie prekiauja kamštinėm grindim ir tapetais
o juos pačius radau prie Čiurlionio menų mokyklos kitoje gatvės pusėje, ten naujas namas stovi
ir dar kai pamačiau kokie tapetai tai tik seilė nutyso
)) bet reiktų pasitaupyti dar ant jų.. mat negaliu leisti sau pilnos prabangos (norisi ir tėliko naujo)
bet netikėjau kad tokių būna
grindis klojom pagal instrukciją, + samdėm jų darbininkus.. po plaukiojančiomis rejkėjo tiesti taip pat kamštinį plonytį patiesalą.. o klijuojamas, tik klijuoti
reziumė: esu visiškai patenkintas, grindys tylios, mat kamštis gerai sugeria garsą, šiltos, už betkokį medį šiltesnės
patvarios, ilgaamžiškos, (tikėkimės) antistatiškos, lengva valyti (žmona nesiskundžia)
..ir nebesinori man jokių parketų su šlifavimais, lakavimais ir restauravimais..
ačiū už dėmesį panelės ir berniukai
)
Geras ir mes ten buvome, nes antram namo aukstui nusprendem deti kamsti. Del jo savybiu, tai, kad izoliuoja garsa, siltos, o antram aukste nebus sildomu grindu, o kadangi ten miegamieji, tai aktualu koju siluma.
Tik pagal samata brangokai iseina pirkti pas juos klijus, Lenkijoje galima zymiai pigiau isigyti...
Maciau ir ju tapetus
ypac kur kailio imitacija...
Geras, kamsti ir i vonia galima deti?