Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

Jeigu žiūrėti praktinę pusę, tai plytelės netinka svetainėje. MB pusbrolis neseniai susitvarkė namą ir pas juos labai didelė virtuvė 30kv.m., kurios kitame gale pasidarė valgomąjį ir visą plotą norėjo kloti plytelėmis. Atkalbėjau, sakiau, jei norit, klokit tik darbinėje pusėje, o kur stalas, klokit medį. Paklausė ir atsidžiaugti negali. Nes net vasarą ant plytelių šaltą, turi būtinai kažką apsiauti , o ir daikčiukai nukrintantys tikrai savo formas dažniausiai pakeičia. Pas mane virtuvėje parketas ir labai tuo džiaugiuosi. lotuliukas.gif Nors, aišku, skonio reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 25 rugsėjo 2008 - 07:01
na o as negaliu atsidziaugti plytelem biggrin.gif kiekvienas turbut is savo boksto kalba smile.gif del praktines puses man kaip tik plyteles atrodo geriau, nes va jeigu kokia beda virtuvej su santechnika, tai apsiliejus vandeniui plytelem nieko neatsitiks, o va laminatui dazniausiai skaudzios pasekmes buna
Atsakyti
Nes net vasarą ant plytelių šaltą, turi būtinai kažką apsiauti

Negi kazkam gali ateit i galva klot plyteles , neisirenginejant grindinio sildymo?? blink.gif
Jeigu žiūrėti praktinę pusę, tai plytelės netinka svetainėje

biggrin.gif Is kur tokia protinga mintis?? Nieko ner praktiskiau uz plyteles bet kokioj patalpoj, kitas dalykas, ar zmonems jauku. As, pvz. svetainej desiu plyteles, nes medis ant sildomu grindu nelabai patartinas. Neisivaizduoju, kaip kazkas iskeicia naturalia medziaga , pvz. plyteles i laminata biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 08:37)
Neisivaizduoju, kaip kazkas iskeicia naturalia medziaga , pvz. plyteles i laminata  biggrin.gif

Galiu atsakyti, kodel as galiu iskeisti naturalia medziaga, t.y. plyteles i laminata smile.gif Kaip jau ir minejau, plyteles man tiesiog dvelkia salciu (juk ne apvalius metus ijungiamas grindinis sildymas) ir ant tokiu grindu, kai kojoms salta, man asmeniskai tikrai stoveti nera malonu. O kodel iskeiciu parketa i laminata irgi ne trupucio ne geda prisipazinti smile.gif Visu pirma ne kiekvienai seimai priimtina parketlenciu kaina, o antra priezastis (man ji kur kas labiau atsverianti) ta, kad parketlentes reikalauja daug prieziuros, yra daug labiau pazeidziamos nei laminatas ir t.t. O man tikrai gaila laiko tupinejimams apie grindis ir kas pusantru metu vis is naujo alyvuojant, vaskuojant ar lakuojant... doh.gif O dar kai paskaitinejau cia forume, kad mamos net ne visus zaislus vaikams duoda zaisti, kad kartais parketo nesugadintu, tai man dar labiau nesuprantama, kaip zmogus sitaip gali tarnauti daiktams, kad daiktas tampa svarbesnis nei jo paties vaikas... doh.gif
Atsakyti
Galiu atsakyti, kodel as galiu iskeisti naturalia medziaga, t.y. plyteles i laminata  Kaip jau ir minejau, plyteles man tiesiog dvelkia salciu (juk ne apvalius metus ijungiamas grindinis sildymas) ir ant tokiu grindu, kai kojoms salta, man asmeniskai tikrai stoveti nera malonu. O kodel iskeiciu parketa i laminata irgi ne trupucio ne geda prisipazinti  Visu pirma ne kiekvienai seimai priimtina parketlenciu kaina, o antra priezastis (man ji kur kas labiau atsverianti) ta, kad parketlentes reikalauja daug prieziuros, yra daug labiau pazeidziamos nei laminatas ir t.t. O man tikrai gaila laiko tupinejimams apie grindis ir kas pusantru metu vis is naujo alyvuojant, vaskuojant ar lakuojant...  O dar kai paskaitinejau cia forume, kad mamos net ne visus zaislus vaikams duoda zaisti, kad kartais parketo nesugadintu, tai man dar labiau nesuprantama, kaip zmogus sitaip gali tarnauti daiktams, kad daiktas tampa svarbesnis nei jo paties vaikas...

Ne , tai jei laminatas dedamas vietoj medzio taupymo sumetimais, man viskas aisku, ir jokia cia geda, suprantama wink.gif Bet yra zmoniu, kurie dedasi laminata uz 95 lt. uz kvadrata, kai tiek kainuoja parketas g.gif
reikalauja daug prieziuros, yra daug labiau pazeidziamos nei laminatas ir t.t. O man tikrai gaila laiko tupinejimams apie grindis ir kas pusantru metu vis is naujo alyvuojant, vaskuojant ar lakuojant... 

o ar turejot kada medines grindis palyginimui? laminatas saltas, barska , o sintetika aplamai, mano supratimu, blogis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 10:50)
o ar turejot kada medines grindis palyginimui? laminatas saltas, barska , o sintetika aplamai, mano supratimu, blogis smile.gif

tai pas mano tevus salione iki pat siol tebera parketas, ir maciau, kiek vargo ir prieziuros tai reikalauja... doh.gif o per laika ir tas parketas jau spejo issikraipyt, tai dabar jau laikas kitas grindis det. O siaip ir laminatas laminatui nelygu smile.gif Pas drauge laminatas sudetas labai panasus i tikra medi ir po juo dar grindinis sildymas irengtas, tai tikrai pas ja nuejus jauku ir miela, ir niekas niekur nebarska... g.gif
Atsakyti

Na del plyteliu salone: pas draugus sudetos plyteles, yra sildymas, bet niekas nesildo iki tike kad jos butu juntamai siltos, nes tada namie buna apie 28 laipsnius. Todel vaiksto zmones su tapkem ir namie 25 laipsniai.

Kas liecia parketlentes, pas uosvius sedetas berzas jau 25 metai ir tik siemet ji nuslifavo ir nulakavo ir vel kaip naujas. biggrin.gif

Del laminato, jeigu pigus tai yra SSSSSSSS, jeigu apie 80lt/m2 tada jau prasideda kokybe geresne ir jau to barskejimo nesijaucia.

As turiu viena klausima pas mus koridorius pereina i virtuve, bet as noriu skirtingas pliteles deti, kaip pagauti ta perejima, kad nesipjautu. g.gif Panasiu atspalviu rinktis ir dekoru atskirti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 09 25, 10:50)
As turiu viena klausima pas mus koridorius pereina i virtuve, bet as noriu skirtingas pliteles deti, kaip pagauti ta perejima, kad nesipjautu.  g.gif  Panasiu atspalviu rinktis ir dekoru atskirti... g.gif

mes pradzioj rinkomes is tos pacios serijos dvieju spalvu plyteles ir dekora pereinanti, bet viena spalva gavom brokuota, o ir laukti nebenorejom kito uzsakymo, tai palikom vienos spalvos plyteles, taciau ta pacia dekoro juosta. virtuvej plyteles uzpildem baltu glaistu, o koridoriuj rudu, visai nieko ziurisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 09:37)
Negi kazkam gali ateit i galva klot plyteles , neisirenginejant grindinio sildymo?? blink.gif 

biggrin.gif  Is kur tokia protinga mintis?? Nieko ner praktiskiau uz plyteles bet kokioj patalpoj, kitas dalykas, ar zmonems jauku. As, pvz. svetainej desiu plyteles, nes medis ant sildomu grindu nelabai patartinas. Neisivaizduoju, kaip kazkas iskeicia naturalia medziaga , pvz. plyteles i laminata  biggrin.gif

negi kažkam gali šauti į galvą vasarą šildyti namus blink.gif O vasarą ant plytelių kojoms šalta unsure.gif
Atsakyti
O vasarą ant plytelių kojoms šalta

rimtai salta ant plyteliu vasara? g.gif negasdinkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 13:26)
rimtai salta ant plyteliu vasara?  g.gif  negasdinkit g.gif

Man tikrai šalta 4u.gif
Atsakyti
vasara mes basom kojom ant plyteliu vaikstom ir nera sitiek salta, kaip cia visi raso rolleyes.gif bet negi dabar gincysies smile.gif
Atsakyti