Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

QUOTE(giedre.v @ 2008 07 02, 11:47)
sveika, man atrodo, kad kaip nori taip ir daryk... pas mus dabar kaip tik remontukai siokie tokie. perdazinejam sienas ir duris... tai va, pries tai buvo plintusai pritaikyti prie parketo, na rudi mediniai. o dabar perdazem sienu dazais  mirksiukas.gif  man tai ir taip ir taip grazu  biggrin.gif

Visai teisingai, prie ko nori prie to derink, arba išvis kontrastinius daryk.
čia iš vienos supermamos namų derinta prie grindų
čia irgi forume radau: kontrastiniai (gal kiek prastas pavysdys)
čia gal geriau matosi kontrastinis: vėl kontrastas
Tokių kur priderinta prie sienų tai dabar čia greit nete neradau.
Kaip pastebėjau, tai klasikiniuose interjeruose daro baltus plintusiukus, derinant pri durų spalvos wink.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif
nenorejau kurti naujos temos,kad nesikartotu tas pats,tai bandysiu atgaivint sia tema.norejau paklausti apie svetaines grindis jusu namuose.na,tarkim name,kur svetaine su virtuve-bendra erdve.kokios grindys pas jus?plyteles ar medis(laminatas,parketas ar pan) ? o gal tik plyteles?
neapsisprendziam kaip daryti tas grindis,ar plyteles ne per saltai atrodo svetainej?ta prasme nelabai jaukiai gal?gal nuotrauku kas idetumet pas ka plytelemis svetaine isklota 4u.gif buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
o jus kuo puikiausiai galit deti plyteles virtuvej ir laminata svetainej, jeigu nenorit visko plytelem iskloti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 13:58)
o jus kuo puikiausiai galit deti plyteles virtuvej ir laminata svetainej, jeigu nenorit visko plytelem iskloti smile.gif

kad virtuve plytelemis tai tikrai,ir mane labiau traukia svetainej medines grindis(jaukiau daug,bent man taip atrodo),bet MB matau,kad abejoja ar plytelem ar medziu.pas pazistamus jis mates,kad plytelem ir sako grazu,o as nemaciau dar niekur,tai todel ir klausiu patarimu.kodel zmones pasirenka svetainej plyteles?kuo jos geriau nei laminatas? g.gif
Atsakyti
Aš buvau svečiuose kur plytelėm išklotos svetainės grindys,tai man buvo nejauku schmoll.gif Dar buvau be tapkių,o ten nebuvo kilimo tai kojoms buvo šalta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 12:06)
kad virtuve plytelemis tai tikrai,ir mane labiau traukia svetainej medines grindis(jaukiau daug,bent man taip atrodo),bet MB matau,kad abejoja ar plytelem ar medziu.pas pazistamus jis mates,kad plytelem ir sako grazu,o as nemaciau dar niekur,tai todel ir klausiu patarimu.kodel zmones pasirenka svetainej plyteles?kuo jos geriau nei laminatas? g.gif

na jeigu kalbet apie praktiskuma, tai gal plyteles geriau valosi ir yra kur kas atsparesnes dregmei, bet visgi labiau viska nulemia skonio reikalas. tam kad nebutu salta kojoms ant plyteliu stovint, paprastai daromos sildomos grindys.
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 24, 14:13)
Aš buvau svečiuose kur plytelėm išklotos svetainės grindys,tai man buvo nejauku schmoll.gif Dar buvau be tapkių,o ten nebuvo kilimo tai kojoms buvo šalta ax.gif

vat,jau viena nuomone.aciu bigsmile.gif grozio atzvilgiu nejauku?
grindys bus sildomos aisku,sako atseit plyteles daugiau silumos praleidzia ziema,o vasara tai juk nesildysi,tai kaip ir vel man medis cia geriau,maloniau g.gif ir apskritai,ar gali svetainej plyteles atrodyt graziai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inerga: 24 rugsėjo 2008 - 13:21
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 13:20)
vat,jau viena nuomone.aciu bigsmile.gif  grozio atzvilgiu nejauku?
grindys bus sildomos aisku,sako atseit plyteles daugiau silumos praleidzia ziema,o vasara tai juk nesildysi,tai kaip ir vel man medis cia geriau,maloniau g.gif ir apskritai,ar gali svetainej plyteles atrodyt graziai? unsure.gif

O pas mus didžioji dalis svetainės bus plytelės 60x60 thumbup.gif , pradžioje buvo mintis plyteles daryti tik viduryje svetainės, galiausiai, nusprendėme, kad virtuvės pusėje ir prie durų tikrai patogiau plytelės, todėl parketlenčių liks tik juosta nueinanti link laiptų pakopos wink.gif
Visai nebijau, kad plytelės šalta ar nejauku, net miegamo dalis su vonia susilieja tomis pačiomis grindinėmis plytelėmis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 13:18)
na jeigu kalbet apie praktiskuma, tai gal plyteles geriau valosi ir yra kur kas atsparesnes dregmei, bet visgi labiau viska nulemia skonio reikalas. tam kad nebutu salta kojoms ant plyteliu stovint, paprastai daromos sildomos grindys.

Pas musu vienu pazistamu plytelemis isklots grindys ir virtuveje, ir svetaineje (bendra erdve), visur irengtas grindinis sildymas. Jie tame naujame name gyvena jau gal 5 metai, tai sako didziausia klaida padare issikloje grindis svetaineje plytelemis, nes sako kazkaip uzsifiksavo galvoj, kad jei bus grindinis sildymas, tai bus jauku, bet is tikruju nesildymo sezonu (kalbu ne apie vasara, o apie rudeni ar pavasari, kada nejungiamas sildymas - ir tas laikotarpis nera toks jau ir trumpas) tos plyteles tikrai buna saltos unsure.gif Tai dabar tik del sio nepatogumo dideli kilima nusipirko. g.gif
Nors cia gal dar ir nuo zmogaus priklauso - pvz. as pati jauciu, kad jei nesildymo sezonu stoviu ant plyteliu, tai kojos nesamoningai iesko, kur cia silciau perlipus... blush2.gif

Papildyta:

inerga, jei supranti rusiskai, labai daug nuotrauku ir siaip visokiu ideju galima pasisemti is situ puslapiuku:
www.ivd.ru bei www.lui.ru (archyve labai daug vaizdines medziagos) mirksiukas.gif
Tikrai maciau ne viena pavyzdi ir su svetaineje isklotomis plytelemis - vieniems patinka,kitiems ne - cia jau skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
kad plyteles gali atrodyti graziai, tai abejoniu nera, bet va kitiems tiesiog nejauku ir viskas, todel tikrai siulyciau virtuvej deti plyteles, o svetainej kloti parketlentes, tikrai vaizdo nesugadins
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 15:10)
kad plyteles gali atrodyti graziai, tai abejoniu nera, bet va kitiems tiesiog nejauku ir viskas, todel tikrai siulyciau virtuvej deti plyteles, o svetainej kloti parketlentes, tikrai vaizdo nesugadins

Va va, as irgi prie tu, kuriems nejauku, nors ir kokios tos plyteles butu grazios... doh.gif Todel irgi plyteles desim virtuvej, o svetainej greiciausiai rinksimes laminata rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 13:20)
vat,jau viena nuomone.aciu bigsmile.gif  grozio atzvilgiu nejauku?

Net nežinau kodėl nejauku g.gif Plytelės ten buvo gražios smile.gif Gal,kad grindys nešildomos g.gif Dar pagalvojau jei stiklinė per baliuką nukris tai jau į smulkias dalelytes lotuliukas.gif
Atsakyti