Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

Elze, gal tema Virtuvės grindys tau padės. O dėl to, ar dėti plyteles ant senos grindų dangos, tai manau, kad tikrai ne schmoll.gif. Ir šiaip, kas per "paprastos grindys"? g.gif Pas mus sename bute nuo senų laikų buvo linoleumas...
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 06 24, 20:02)
Elze, gal tema Virtuvės grindys tau padės. O dėl to, ar dėti plyteles ant senos grindų dangos, tai manau, kad tikrai ne  schmoll.gif. Ir šiaip, kas per "paprastos grindys"?  g.gif Pas mus sename bute nuo senų laikų buvo linoleumas...

o aciu, lendu ten skaityti.

o paprastos tai nezinau kaip paaiskinti g.gif nu tokios kur uzdetos kazkokios diiiideles plokstes ant lentu. kazkaip visur tokios buna
Atsakyti
Sveikos. Kiek galėjau, paskaitinėjau šią temą, tik visos neįveikiau. blush2.gif Prašau patarimo. Norime kuo mažiau vargo su grindimis, tai su vyru galvojame visame pirmame aukšte ant šildomų grindų dėti akmens masės plyteles. Na, dėl virtuvės, tualeto ir holo viskas aišku, bet dėl svetainės vis abejoju. Ar nebus per šalta, nejauku? Mūsų miegamieji antrame aukšte, ten klosim medines lentas ar laminatą, taip kad iš lovos ant plytelių nereiks šokti. Tai galvas sukam daugiausia dėl svetainės. Labai prašyčiau atsiliepti tuos, kas jau "ant plytelių" gyvena.
Atsakyti
Susidėjom virtuvėj ir koridoriuj akmens masės plyteles, tokias grublėtas, atrodė labai liux. Tik jos buvo neimpregnuotos, reikėjo impregnuot patiems. impregnavom . ir , siaube tu mano blink.gif - kaip jos tepasi blink.gif . Norint išplauti grindis , reikia kiekvieną plytelę su kokiu CIF šveisti doh.gif karsta.gif . Klojom plyteles, kad priežiūra paprastesnė butų, o gavosi atvirkaščiai. košmaras cry.gif . Ką daryti? Dažyti, lakuoti ar ką , neįsivaizduoju.. Juk nelupsim lauk visų plytelių blink.gif
Atsakyti
Na ka, pasisniukstinejom, pasiziurinejom, vistiek linkstame prie riesuto (walnut) grindu.. Antroje vietoje Panga panga, taciau, nors ir zymiai kietesnes, jos yra mums jau siek tiek per tamsios...

Pasiskaiciau siek tiek informacijos, sako, kad sildomoms grindims geriau dvisluoksnes parketlentes, ju silumine varza geresne, t.y. jos geriau praleidzia siluma, nes plonesnes.

Is kitos puses, dar buna parketlentes is termiskai apdorotos medienos, sako, kad ji iki į kartu geriau praleidzia siluma, nei naturali mediena, bet ar tai teisybe, gal kas nors zino kur rasti kokiu nors straipsniu ar pan, sia tema?
Atsakyti
QUOTE(SpyCam @ 2008 06 29, 16:02)
Na ka, pasisniukstinejom, pasiziurinejom, vistiek linkstame prie riesuto (walnut) grindu.. Antroje vietoje Panga panga, taciau, nors ir zymiai kietesnes, jos yra mums jau siek tiek per tamsios...

Pasiskaiciau siek tiek informacijos, sako, kad sildomoms grindims geriau dvisluoksnes parketlentes, ju silumine varza geresne, t.y. jos geriau praleidzia siluma, nes plonesnes.

Is kitos puses, dar buna parketlentes is termiskai apdorotos medienos, sako, kad ji iki į kartu geriau praleidzia siluma, nei naturali mediena, bet ar tai teisybe, gal kas nors zino kur rasti kokiu nors straipsniu ar pan, sia tema?

oi mano svajoniu grindu spalva wub.gif jei nepaslaptis kiek kainuoja riesuto grindys? mes dar kazkaip nesidomejom.... cia kazkada radau po beveik 300 lt.kv blink.gif daugiau nebesidomejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SpyCam @ 2008 06 29, 18:02)

Aš taip pat prisiskaičiau, kad geriau dvisluoksnės šildomoms grindims, bet kai pradėjau tokių ieškot, į mane kaip į durnę žiūrėjo doh.gif
Ir po teisybei, kiek parduotuvių pervažiavom - dvisluoksnių taip ir neradau, tad net neįsivaizduoju kaip jų kaina lyginant su analogiškomis trisluoksnėm.
Atsakyti
Dvisluoksnes kainuoja panasiai kaip ir 3sluoksnes, tik jas ne visi pardavineja, bet pakankamai lengva jas rasti.
Riesuto 3sluoksnes parketlentes, kainuo ja nuo 150 iki kazkur 245 lt uz m2, jei neimsime super duper gamintoju, kur po 350-400lt uz m2 nori.
PVZ:
http://www.naminis.l...ems?catid=27136
http://www.naminis.l...ems?catid=27138

Dar vienas idomus klausimas is manes kyla, ar realiai patiriami didesni silumos nuostoliai (na, maziau syla kambariai su tom grindim) jei turime trisluoksnes parketlentes lygininant su dvisluoksnem, ar tik, sakykim leciau isyla kambarys, o nuostoliu praktiskai nera?? Gal kas zino?
Atsakyti
Sveiki,
Gal zinote prie ko reikia derinti plintusus? Ar prie grindu dangos, ar sienu spalvos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 06 30, 15:40)
Sveiki,
Gal zinote prie ko reikia derinti plintusus? Ar prie grindu dangos, ar sienu spalvos?  smile.gif

Gal ir nukalbėsiu, bet mano nuomone, tik prie grindų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 29, 21:53)
Ir po teisybei, kiek parduotuvių pervažiavom - dvisluoksnių taip ir neradau

Vilniuje dvisluoksnėmis parketlentėmis preikiauja, pvz., Parketo namai ir SBR Studio.
Atsakyti
QUOTE(daabi @ 2008 06 30, 13:40)
Sveiki,
Gal zinote prie ko reikia derinti plintusus? Ar prie grindu dangos, ar sienu spalvos?  smile.gif

sveika, man atrodo, kad kaip nori taip ir daryk... pas mus dabar kaip tik remontukai siokie tokie. perdazinejam sienas ir duris... tai va, pries tai buvo plintusai pritaikyti prie parketo, na rudi mediniai. o dabar perdazem sienu dazais mirksiukas.gif man tai ir taip ir taip grazu biggrin.gif
Atsakyti