Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

man net nekyla tokiu klausimu ax.gif juk kilimine labai nepraktiska: kaupiasi dulkes, be to nera lengva ja isvalyti - juk kasdienio siurbimo neuztenka. cia as is patirties nes dabar tokiam name gyvenam kur visur vien tik kilimine (isskyrus virtuve) doh.gif vienintelis pliusas kad labai minksta vaikscioti rolleyes.gif
Atsakyti
Dar niekas nepaminėjo,kad vasarą nuo tos kiliminės dangos labai šunta kojos mega_shok.gif
Atsakyti
Mes irgi name dejome ilgas placias medines grindis, ju sildyti negalima, taciau ant ju vis tiek silta ir malonu vaikscioti. O kilimine alergiskiems is viso nepatariama. O jei dar noresite gyvuneliu namie, tai net bjauru i tas kilimines ziureti
Atsakyti
QUOTE(elvyrce @ 2007 12 19, 17:27)
Mes irgi name dejome ilgas placias medines grindis, ju sildyti negalima, taciau ant ju vis tiek silta ir malonu vaikscioti. O kilimine alergiskiems is viso nepatariama. O jei dar noresite gyvuneliu namie, tai net bjauru i tas kilimines ziureti

O aš bent jau miegamajame tikrai rinkčiausi kiliminę dangą. Ir tai nėra visai pigiau nei medis, jei danga tikrai kokybiška ir gera. Šiuo metu bute turim du kambarius taip išklotus. Vaikų kambary tai nėra praktiška - jau dabar visa dėmėta, nes jiems nuolat kokių nors bėdų atsitinka, bet jau miegamajame tai man labai faina. Tik danga turi būti tanki ir stora. ax.gif
Atsakyti
Kaip keista skaityti tokius komentarus, kad nuo kiliminės dangos šunta kojos. Jau 7 metai gyvenu išsiklojusi kiliminę dangą ir dar nei karto nesušutau kojų. dangos priežiūrai nusipirkau plaunamą siurbį ir visos problemos kaip dėmės išnyko.

Žinoma, mieliau gyvenčiau ant medinių grindų, bet mūsų daugiabutyje sienos ir grindys, popierinės. Virš mūsų gyvena studentai, kurrie gyvena "ant linoleumo" - tai kažkas baisaus, girdisi kiekvienas žingsnis...
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2007 12 20, 20:35)
O aš bent jau miegamajame tikrai rinkčiausi kiliminę dangą. Ir tai nėra visai pigiau nei medis, jei danga tikrai kokybiška ir gera. Šiuo metu bute turim du kambarius taip išklotus. Vaikų kambary tai nėra praktiška - jau dabar visa dėmėta, nes jiems nuolat kokių nors bėdų atsitinka, bet jau miegamajame tai man labai faina. Tik danga turi būti tanki ir stora. ax.gif

butent miegamajame kilimine danga "pavojingiausia". Nes dulkes nuo jos ir visu patalu laikosi iki 50 cm. aukstyje. O butent toj Vietoj ilsisi zmogu galveles.. cool.gif
Atsakyti
mes kolkas irgi gyvenam su kilimine danga aisku turejom labai senai sviesia nu kambarys labai graziai atrode thumbup.gif bet ir tepesi ziauriai verysad.gif verysad.gif aisku turim siurbly plaunama vasdara gerai greit isdziuna bet va ziema tai ojojoj doh.gif plaukas ilgas ir dziuna ilgai.nu vienu zodziu mes ja pakeitem i tamsia biggrin.gif nu kolkas kaip ir liuks thumbup.gif aisku reik ir priziureti siurbti kolkas kaip ir patenkinti bigsmile.gif pati vaikstau basom kojytem nes nemegstu jokiu tapkiu blush2.gif blush2.gif minksta ,silta tongue.gif nu bet vistiek manau kad geriausia medines grindys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš - už grindis, nors kai gyvenom bute miegamajame turėjom kilim.dangą. Tai labai nesiskundėm. Tik dažnai vėdindavau kambarį ir valydavau drėgnu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2007 12 20, 20:35)

o man nieko nėra baisiau kaip kiliminė danga miegamajame doh.gif daba turime tai laukiu kada pasikeisime bigsmile.gif fui kiek brudo ten susikaupia siurbk kiek nori vis tiek baisu doh.gif
Atsakyti
Sveikos.

Neradau panašios tėmelės, nutariau užvesti naują, jeigu ką - galėsime prašyti moderatorių vėliau šią temą priskirti prie kokios kitos, panašios.

Mačiau viename bute tokias grindis - laminatas, ir jame plytelės įklijuotos, mačiau tai realiai ir man paliko įspūdį tokios grindys, originalu, nereikalauja didelių išlaidų ir gražu. thumbup.gif Štai foto:
user posted image

Sumąsčiau, kad savo namučiuose (ne bute, bet name) irgi taip padarysiu, bet kuo daugiau svajoji, tuo daugiau minčių ir idėjų kyla. Tarkim vietoje tų plytelių sumasčiau dėti stiklą, o po stiklu tarkim akmenukai kokie, ar šiaip smėlis ir kelios kriauklytės. Gal kas nors ką nors panašaus jau matėte? Gal dar kokių idėjų turite vietoj tų plytelių ar stiklo? Pasidalinkite idėjomis... aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neffertite_: 22 vasario 2008 - 10:42
bna stiklas g.gif ... gražu ir originalu. Bet kaži jei neduokdie kas nors kristų.. Ar nesudužtų į šipulius?
Atsakyti
QUOTE(auksegi @ 2008 02 22, 11:58)
bna stiklas  g.gif ... gražu ir originalu. Bet kaži jei neduokdie kas nors kristų.. Ar nesudužtų į šipulius?

Na, būna gi ergonomiškas stiklas, t.y. nedūžtantis atrodo. Na, kai daro laiptus į antrą aukštą namuose, tai turėklus irgi daro iš tokio stiklo. mirksiukas.gif
Atsakyti