Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

QUOTE(Deimantukas @ 2007 10 08, 08:40)
Kadangi pas mus labai tamsios grindys, wenge , tai eme juodus plintusus , nes tamsiai rudu  neradom, arba reikejo pagal uzsakyma, bet nebeturejome laiko.

o šiaip tai man įdomu kokios formos tie šiuolaikiniai plintusai ?
Iš kokio materiolo jie padaryti: mediniai? plasmasiniai ?
Ir pan. kažkaip man akys neužstrigo už plintusų, tai ir nežinau kokių būna.
Mūsų grindys bus zebrano, tai tokios margos g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2007 10 05, 17:57)
apie laminatą žinau, ačiū, bet mes norim būtent kiliminės dangos, kad ir kaip tai nepraktiška būtų  blush2.gif norim pačios praktiškaiusios biggrin.gif be to, ant laminato šuo irgi slidinėja ir jam jis nepatinka  schmoll.gif mes gi mylim savo šunį  bigsmile.gif

Jei laikot suni, tai tikriausiai teks apsieiti be kilimines dangos. Pas mus parketas ir plyteles(ant kuriu taip pat suo slidineja), o viename kambaryje kilimine, tai kitais jau metais zadam plesti kilimine ir deti parketa arba laminata, nes sudirbta kilimine, vien plaukai suns, kuriuos tiesiog gramdyti reikia nuo dangos.
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 10 08, 16:52)
Jei laikot suni, tai tikriausiai teks apsieiti be kilimines dangos. Pas mus parketas ir plyteles(ant kuriu taip pat suo slidineja), o viename kambaryje kilimine, tai kitais jau metais zadam plesti kilimine ir deti parketa arba laminata, nes sudirbta kilimine, vien plaukai suns, kuriuos tiesiog gramdyti reikia nuo dangos.

na, nepasakyčiau, kad taip baisiai: plaunamas ir paprastas siurblys padeda, bet reikėtų kad būtų kilimas su mažesniais plaukais, nes išguli labai šuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 08, 02:05)
o šiaip tai man įdomu kokios formos tie šiuolaikiniai plintusai ?
Iš kokio materiolo jie padaryti: mediniai? plasmasiniai ?
Ir pan. kažkaip man akys neužstrigo už plintusų, tai ir nežinau kokių būna.
Mūsų grindys bus zebrano, tai tokios margos  g.gif

Siaip jai dediesi laminata per kompanija , jie turi pasiulyti keliu spalvu plintusu. Ir geriausia deti juos medinius, nes paskutiniu metu matau kad juos pradejo gaminti is spausto a la kartono. doh.gif Musu splavele vadinasi Colby Walnut tad ir plintusiukus gavome tokios pat spalvos Grindys va kaip jos atrodo 4u.gif

As kaip kokia grundu platintoja blush2.gif Bet isigijau tikrai gera produkta todel ir giriu, siaip pradzioja galbut nekokios nuomones buvau(kol nesudetos buvo) o dabar labai wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat susidejom riesutmedzio tik dar tamsesnes(lentu ir aliejum impregnuotos) grindis. Bet dejom baltas, aukstas(13cm) grindjuostes. Nes taip geriau tinka prie musu namo stilaus(Jugent) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 10 09, 13:24)
Mes taip pat susidejom riesutmedzio tik dar tamsesnes(lentu ir aliejum impregnuotos) grindis. Bet dejom baltas, aukstas(13cm) grindjuostes. Nes taip geriau tinka prie musu namo stilaus(Jugent) mirksiukas.gif

O per didelio kontrasto nebuvo tarp grindu ir plintusu? As truputi bijojau juoa sviesius deti tad nusprendem tokios pat spalvos. Musiskes gal tik 2 cm storio. blush2.gif (Imesk foto jai nepatingesi, antrame aukste i miegama zadame deti irgi noreciau paziuret kaip su tai storais plintusais viskas atrodo ax.gif ) Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikute: 09 spalio 2007 - 22:14
gal netyčia žinot ar yra pirkt balto laminato, arba bent jau dramblio kaulo spalvos, bet ne pilko? labai šviesaus reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 10 10, 07:34)
gal netyčia žinot ar yra pirkt balto laminato, arba bent jau dramblio kaulo spalvos, bet ne pilko? labai šviesaus reikia ax.gif

Apie visishkai balta tai nzn, bet dabar naujos "vinilines" vinyl grindys isejo pati tik maciau parduotuveje, jos buna vienaspalves. Bet nzn ar jos patvarios ar ne g.gif Tokios kaip plastmasinis pavirsius doh.gif keista kad kas nors jas perka
Atsakyti
QUOTE(Brigi @ 2007 10 10, 15:34)

Tikrai yra.jei reiks parašysiu kur
Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2007 08 27, 14:31)
Turim salone... Kitą kartą rinkčiausi vis tik ne bambuko parketą, bet kaip kituose kambariuose- ąžuolines parketlentas

Minusai:
1. Brangu. Pirkom su nuolaida. Bet paskui dar kambariui klijai apie 250 Lt kainavo (gerose grindyse apie 400 Lt paskaičiavo už specializuotus klijus).
2. Sunku sudėti (jei patys dėsit). Nėra idealiai lygūs kraštai. Vyras prasikeikė, kol suklojo. Reikia po mažai klijų maišyt, kad nespėtų sustengti, kol pritaiko lentą prie lentos. Lieka mažyčiai tarpukai, taip idealiai kaip parketlentės- nesusideda.
3. Minkštas lakas. Net po kėdės pastūmimo gali likti dryžis  doh.gif .

Pliusai:
1. Gražiai atrodo.
2. Neteplios. Nesimato dulkių ir t.t., kasdien su skuduru nereikia vaikščiot smile.gif

Nu čia tai geras,kodėl taipbrangiai už bambuką mokėjot,pas mus klijuoto bambuko masyvo lentos 79 lt, o pluoštinio bambuko lentelių kaina 104Lt
klijų kaina 1m2 apie 21 lt
Atsakyti
o as medzio centre gera parduotuvele radau,labai didelis pasirinkimas laminato,32,33 klases galima uz 65 lt nusipirkti,as dabar nezinau kokia man spalva detis,is pradziu labai patiko mebrau,dabar wenge be proto noriu,ka daryti? o dedasi skirtingu spalvu i atskirus kambarius?
kaip manot ant wenge spalvos turbut viskas matysis,a,ne?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 10 21, 10:21)
kaip manot ant wenge spalvos turbut viskas matysis,a,ne?

Taip taip, viskas matysis cool.gif. Nemažai tokių komentarų ir apie wenges virtuvę, ir apie tamsias grindis. Bet jei tau gražu, tai tikriausiai vis vien neišsigąsi mirksiukas.gif.
Atsakyti
man wenge pasirode graziausia ant foto bet kaip parduotuvei man ja isklojo,tai kaz kokia jinai ... pardaveje pavale bet vistiek kaz kokia jinai netokia matine,nupirkau as mebrau paluba,vauser posted image

kaip jums?
Papildyta:
be to gavau nuolaida,uz 33 klase sumokejau 63lt,manau neblogai ax.gif
Atsakyti