Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

QUOTE(SoJa @ 2007 08 10, 14:01)
Čia turbūt aš sakiau, kad kitur tas kamštis pigesnis, nei kamštiniame name, bet turėjau omeny tokį patį pigiausią, klijuojamą. Iš tikro Gerose grindyse tuo metu kai rašiau buvo ženkliai pigesnis, dabar nežinau, nes mes nusprendėm jo neimti.
Gal ir viskas būtų gerai su atsistatnčiomis duobutėmis, bet jei jau pradrėksit tą kamštį, tai jau restauruoti jo niekaip negalėsit.
Mes jau sulaukėm prieš savaitę savo gražiojo Zebraninio parketo  wub.gif Kad Jus žinotumėt kaip aš noriu jį greičiau susidėt, bet dar neturiu net lubų  verysad.gif

O is kur parketa saketes? mirksiukas.gif Mums irgi kita savaite jau reikes del grindu kazka spresti ir netempti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 08 10, 14:01)
turėjau omeny tokį patį pigiausią, klijuojamą.... bet jei jau pradrėksit tą kamštį, tai jau restauruoti jo niekaip negalėsit.

"Kamstinis namas" Vilniuje, prie Banginio.
Tai mes ir emem klijuojama - bet tikrai nepigiausia-po 140 Lt ir to klijuojamo visas spalvu katalogas. Lentelemis tai ir kitur spalvu buvau macius, o klijuojamo gero tai netekoi.As desiu virtuveje, todel del galimos dregmes emiau butent toki - pagal parametrus turetu buti atsparus. O del restauravimo tai paemem keleta plyteliu daugiau - mums aiskino kad gana lengva isimti plytele ir nauja iklijuoti jei atsitinka kas nors nepataisoma
Atsakyti
tai kad ta kamsti galima i vonia det- dregmes nebijo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluke @ 2007 08 10, 16:50)
tai kad ta kamsti galima i vonia det- dregmes nebijo  smile.gif

tik klijuojama - bent kiek as issiaiskinau (kokiose keturiose firmose). Lentelemis galima, bet nerekomenduojama. Nors pagalvojau ant betono gal ir galima, as desiu ant plokstes, tai tik klijuojamas
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
Musu visame name isskyrus virtuve ir vonias yra kilimine danga doh.gif Labai nemegstu viso kilimu valimo proceso, plovimo, dulkes ir tt. Zodziu su vyru galvojame apie laminata arba medines grindis g.gif Gal kas kokiu patarimu turit kas geriau? Medines viena minusa turi greit susibraizo( beda ta kad turime nemaza shuneka kuris megsta dukti namie, tai jauciu nespetumem lakuoti. Tai tiek laukiu jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikute: 10 rugpjūčio 2007 - 18:58
Sveikos, rolleyes.gif
Gal kas žino ar parketlentes taip pat kaip ir parketą galima atnaujinti, t.y. naujai nuskusti ir nulakuoti?
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2007 08 10, 19:26)
Sveikutes, 4u.gif
Musu visame name isskyrus virtuve ir vonias yra kilimine danga doh.gif  Labai nemegstu viso kilimu valimo proceso, plovimo, dulkes ir tt. Zodziu su vyru galvojame apie laminata arba medines grindis g.gif  Gal kas kokiu patarimu turit kas geriau? Medines viena minusa turi greit susibraizo( beda ta kad turime nemaza shuneka kuris megsta dukti namie, tai jauciu nespetumem lakuoti. Tai tiek laukiu jusu patarimu 4u.gif

Laminatas turi dar daugiau minusu, nei medines. As tokiu atveju buciau labiau linkusi prie mediniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 10, 12:27)
Laminatas turi dar daugiau minusu, nei medines. As tokiu atveju buciau labiau linkusi prie mediniu mirksiukas.gif

Bet vat man ir idomu kokie tie minusai blush2.gif Maciau labai graziu laminatu tokiu ala plyteliu ishvaizdos ir parketo, ir aisku mediniu niekas nepakeis groziu wub.gif bet vel gi...
Atsakyti
Rytoj vaziuoju pirkti laminata. Issiklausinejau visu pazystamu, kas ji turi, visus + ir -. Taigi + daugiau, tai ir Valio - desiu laminata.
Atsakyti
Klausimas patyrusioms 4u.gif

Mano gyvenamasis kambarys dvigubai ilgesnis nei platesnis, o langas ale siena kambario gale. Tai va - sumąsčiau dėti medines grindis horizontaliai, kad vizualiai sutrumpinti kambarį, tačiau perskaičiau daug rekomendacijų, kad lentas reikia dėti išilgai saulės sklidimo krypties, tai yra nukreipti į langą. Va ir mąstau - jei taip padarysiu, tai tikrai gausis vagonas ir atrodys, kad visada važiuoju Vilnius-Maskva biggrin.gif , o jei dėsiu horizontaliai ar nebus koks nors lentų neteisingas susitraukimas dėl temperatūros, ar kas nors dar??? Man prie širdies tas išilginis variantas, tik kažkaip įspūdis gali būti nekoks...

Prašom, patarinėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liu @ 2007 08 11, 08:37)
Klausimas patyrusioms  4u.gif

Mano gyvenamasis kambarys dvigubai ilgesnis nei platesnis, o langas ale siena kambario gale. Tai va - sumąsčiau dėti medines grindis horizontaliai, kad vizualiai sutrumpinti kambarį, tačiau perskaičiau daug rekomendacijų, kad lentas reikia dėti išilgai saulės sklidimo krypties, tai yra nukreipti į langą. Va ir mąstau - jei taip padarysiu, tai tikrai gausis vagonas ir atrodys, kad visada važiuoju Vilnius-Maskva  biggrin.gif , o jei dėsiu horizontaliai ar nebus koks nors lentų neteisingas susitraukimas dėl temperatūros, ar kas nors dar??? Man prie širdies tas išilginis variantas, tik kažkaip įspūdis gali būti nekoks...

Prašom, patarinėkite  4u.gif

jeigu skersai lentas suklosi , tai nieko joms neatsitiks , tik labiau brokas(jeigu būtų) ir visokie nelygumai ,atsirandantys laikui bėgant gali matytis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 10, 15:46)
O is kur parketa saketes? mirksiukas.gif  Mums irgi kita savaite jau reikes del grindu kazka spresti ir netempti rolleyes.gif

Ėmėm iš Gerų grindų Boen trisluoksnes parketlentes. Truputį nuderėjom. Tik labai jau pažadėtu laiku nenorėjo mums jo vežti (nu žinot kaip ten pas juos būna, tai mano telefono nerado, tai kitą dieną revizija sandėly numatyta buvo lotuliukas.gif ) nu bet aš buvau nepalenkiama su savo reikalavimais todėl ir praterminavo tik savaitę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(reg @ 2007 08 10, 15:47)
"Kamstinis namas" Vilniuje, prie Banginio.
Tai mes ir emem  klijuojama - bet tikrai nepigiausia-po 140 Lt ir to klijuojamo visas spalvu katalogas. Lentelemis tai ir kitur spalvu buvau macius, o klijuojamo gero tai netekoi.As desiu virtuveje, todel del galimos dregmes emiau butent toki - pagal parametrus turetu buti atsparus. O del restauravimo tai paemem keleta plyteliu daugiau - mums aiskino kad gana lengva isimti plytele ir nauja iklijuoti jei atsitinka kas nors nepataisoma

Aš tikrai ne žinovė, bet ar vienodai atrodys ta nauja plokštelė palyginus su kitomis, kurios buvo mindžiotos pvz. 2 metus ?
Aš kalbėjau apie tą klijuojamą paprastą, kur pas juos nuo 60 Lt. kvadratas, o kitur toks pats nuo 40 kainavo. Ten toks neblatnas, o pats natūraliausias, nes mes kaip tik tokį buvom ant laiptų nuprendę klijuot, tai tokiu ir domėjomės.
Atsakyti