Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

Sveikutes,
gal galit patart 4u.gif
svetaine su virtuve bendra, bus virtuvej plyteles o svetainej laminatas...kaip sujungti abu siuos abu kartu be didelio issikisimo, kokie yra budai? na girdejusi esu apie kamstine juostele...bet ar ju buna ivairiu spalvu...nes pvz plyteles bus labai sviesios, beveik kaip baltos, o laminatas irgi, kaip balintas....
aciu labai 4u.gif
neskaiciau jusu temeles, is kart teiraujuos, nors gal ir pasikartos blush2.gif
Atsakyti
gal kas turite iškloję grindis danga QUICK-STEP ? KOKIE ATSILIEPIMAI?
Atsakyti
QUOTE(Aivariene @ 2007 07 09, 11:22)
o gal kas susiduret kaip derinasi kamstine medziaga ir sildomos grindys? ar galima ta kamsti det ant sildomu grindu?

ir kitas klausimas - parketas - ar galima deti neklijuojama parketa (toks yra kaip laminatas. susikabina lentos ir vsio) ant sildomu grindu? ar nesigauna kaip izoliacija silumos ta po apacia ju dedama "plevele' ?

o kam šildyti mastau.gif kamštines grindis g.gif aš tam jas ruošiuosi dėti į visą butą, kad nereiktų šildyti, taupau, taip sakant biggrin.gif , net vonion ruošiuosi dėt rolleyes.gif
Atsakyti
Ar dėjotės kuri nors Meškuičių parketą??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eura: 08 rugpjūčio 2007 - 09:53
Mes planuojam keisti svetaineje grindu danga, tik neapsisprendziam i kokia. Dabar yra senas parketas, kuri planavom lupti lauk ir deti plaukiojancias grindis. Taciau pas vyra ofise vienas kabinetas yra plauk. grindu, tai kiekviena demele, sapelis labai matosi, o pas mus dar sunekas, tai is vis turbut prazuciau su tokiom grindim doh.gif Is jusu isgirdau apie kamstines grindis, labai sudominot. O ka labiau vertetu ar kamstines deti ar naujas parketlentes?
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 09, 11:41)
Mes planuojam keisti svetaineje grindu danga, tik neapsisprendziam i kokia. Dabar yra senas parketas, kuri planavom lupti lauk ir deti plaukiojancias grindis. Taciau pas vyra ofise vienas kabinetas yra plauk. grindu, tai kiekviena demele, sapelis labai matosi, o pas mus dar sunekas, tai is vis turbut prazuciau su tokiom grindim doh.gif  Is jusu isgirdau apie kamstines grindis, labai sudominot. O ka labiau vertetu ar kamstines deti ar naujas parketlentes?

Šiaip galima juk atnaujintį dabartinį parketą, o kamštinis man nepatiko. Pas draudus yra tai tur stalas stovėjo su minkštu kampu tai įsirėžė duobės
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 09, 09:41)
Mes planuojam keisti svetaineje grindu danga, tik neapsisprendziam i kokia. Dabar yra senas parketas, kuri planavom lupti lauk ir deti plaukiojancias grindis. Taciau pas vyra ofise vienas kabinetas yra plauk. grindu, tai kiekviena demele, sapelis labai matosi, o pas mus dar sunekas, tai is vis turbut prazuciau su tokiom grindim doh.gif  Is jusu isgirdau apie kamstines grindis, labai sudominot. O ka labiau vertetu ar kamstines deti ar naujas parketlentes?

kai yra gyvūnėlis, tai net nežinau, nes jei dėsit natūralų alyvuotą kamštį, tai gali nagučiais pavaryt, o jei dėsite lakuotą, tai tiek ten to natūralumo g.gif
va ir verta pagalvot, nes kaina tai nemaža virš 100 lt mažiausiai. Aš net galvojau ar vaikai pas mus nepralupinės pirštukais smile.gif , bet jau šešerių metelių, tai gal jau nekiš nagų kur nereikia biggrin.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2007 08 09, 09:45)
Šiaip galima juk atnaujintį dabartinį parketą, o kamštinis man nepatiko. Pas draudus yra tai tur stalas  stovėjo su minkštu kampu tai įsirėžė duobės

yra pliusų ir minusų, o po kurio laiko ar kamštis neatsistatė, juk jis turi elastinių savybių taip sakant g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 08 09, 10:45)
Šiaip galima juk atnaujintį dabartinį parketą, o kamštinis man nepatiko. Pas draudus yra tai tur stalas  stovėjo su minkštu kampu tai įsirėžė duobės

Nu jei jau duobes liks nuo kampo ar staliuko, tai neeee schmoll.gif Reikes vaziuot i senukus turbut siandien kainas apsiziurinet ir spalvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 08 09, 20:45)

pas mus miegamajam yra kamštis ir esam labai patenkinti thumbup.gif ir ispaudimai po kiek laiko atsistato ,o štai laminatu tai nusivylėm verysad.gif ,grindys atrodo kaip neplautos ir dar apsibraižė ,taip kad kiekvienam savo . O sena parketa suličiau pabandyti atnaujinti nebent jis girgžda g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 08 09, 16:36)
Nu jei jau duobes liks nuo kampo ar staliuko, tai neeee schmoll.gif  Reikes vaziuot i senukus turbut siandien kainas apsiziurinet ir spalvas rolleyes.gif

Uzsisakiau kamstines grindis "Kamstiniame name" ir jauciuosi labai patenkinta - ten kreiptis patare viena forumiete.o paciame forume skaiciau, kad ten neverta,atseit brangiau. Bet ten visai kitoks kamstis negu Senuku- vien spalviniu atzvilgiu buvau nustebinta, kad yra tikrai nerealiu spalvu ir visai nemargas, o kainos irgi skiriasi - emiau toki kur visuomeninems patalpoms, jis brangesnis, bet patvaresnis (as taip tikiuosi, nes namie ir suo ir katinas).
O del duobiu tai mums iskart perspejo, kad gali buti, bet atsistato, tai netaip blogai, kaip kad lentyna krito ant parketlentes ir stovi skyle g.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2007 08 09, 22:13)
pas mus miegamajam yra kamštis ir esam labai patenkinti  thumbup.gif  ir ispaudimai  po kiek laiko atsistato ,o štai laminatu tai nusivylėm  verysad.gif ,grindys atrodo kaip neplautos ir dar apsibraižė ,taip kad kiekvienam savo . O sena parketa suličiau pabandyti atnaujinti nebent jis girgžda  g.gif

Jau apie laminata net negalvoju, o del parketo, tai jis negirgzda, bet jo rastas nelabai koks, vietomis nelygumai(aisku juos pasleptu atnaujinant). Renkames tarp kamstines ar parketo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(reg @ 2007 08 09, 22:27)
Uzsisakiau kamstines grindis "Kamstiniame name" ir jauciuosi labai patenkinta - ten kreiptis patare viena forumiete.o paciame forume skaiciau, kad ten neverta,atseit brangiau. Bet ten visai kitoks kamstis negu Senuku- vien spalviniu atzvilgiu buvau nustebinta, kad yra tikrai nerealiu spalvu ir visai nemargas, o kainos irgi skiriasi - emiau toki kur visuomeninems patalpoms, jis brangesnis, bet patvaresnis (as taip tikiuosi, nes namie ir suo ir katinas).
O del duobiu tai mums iskart perspejo, kad gali buti, bet atsistato, tai netaip blogai, kaip kad lentyna krito ant parketlentes ir stovi skyle g.gif

Jei duobes atsistato, tuomet gerai, o kiame mieste jie isikure? Gal Kaune? g.gif
Atsakyti
Čia turbūt aš sakiau, kad kitur tas kamštis pigesnis, nei kamštiniame name, bet turėjau omeny tokį patį pigiausią, klijuojamą. Iš tikro Gerose grindyse tuo metu kai rašiau buvo ženkliai pigesnis, dabar nežinau, nes mes nusprendėm jo neimti.
Gal ir viskas būtų gerai su atsistatnčiomis duobutėmis, bet jei jau pradrėksit tą kamštį, tai jau restauruoti jo niekaip negalėsit.
Mes jau sulaukėm prieš savaitę savo gražiojo Zebraninio parketo wub.gif Kad Jus žinotumėt kaip aš noriu jį greičiau susidėt, bet dar neturiu net lubų verysad.gif

Atsakyti