Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

pas mus kamštinės grindys vaiku kambary,koridoriuj ir virtuvėj.Negaliu atsidziaugti.Laminatas miegamajam ir svetainėj dabar mane nervina g.gif bet negi lupsi dar geras grindis ir dėsi kitas?....Tai va.
Pas mus alyvuotas kamštis.Super!!!!
Gal tik koridoriui ir virtuvej noreciau kad labiau blizgetu,gal palakuoti...? Net nezinau.Antra vertus,taip sugadinciau naturalia danga.
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(ozzy @ 2007 06 06, 13:14)
pas mus kamštinės grindys vaiku kambary,koridoriuj ir virtuvėj.Negaliu atsidziaugti.Laminatas miegamajam ir svetainėj dabar mane nervina g.gif bet negi lupsi dar geras grindis ir dėsi kitas?....Tai va.
Pas mus alyvuotas kamštis.Super!!!!
Gal tik koridoriui ir virtuvej noreciau kad labiau blizgetu,gal palakuoti...? Net nezinau.Antra vertus,taip sugadinciau naturalia danga.
Sekmes.

O pas jus klijuojamas kamštis ar "plaukiojančio" tipo?
Kokios firmos pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2007 05 31, 13:35)
Zuiqtis <- gal gali dar nuotraukyčių..... Labai domina mane toks variantas kaip jūs pasidarėt... Ir būtų labai faina, jeigu trumpą aprašymą pridėtai apie darbus (ką po ko darėt, kiek laiko užtruko, kaip ir kuo plyšius užtaisinėt ir į ką reikia atkreipti dėmesį darant, kad nepadaryti klaidų, kokių papildomų dalykų reikėjo....). Iš esmės būtų fainai jeigu aprašytai visą darbų eigą (kelią) nuo to ką radot po plokšte iki galutinio rezultato- būčiau tikrai dėkingas, o ir kitoms/kitiems praverstų.

zadejau, tai papasakosiu db, nors ir labai jau tingiu teisybe pasakius lotuliukas.gif ir seip kompas po bakalaurinio man jau nebe draugas schmoll.gif biggrin.gif todel trumpai.. jei kas klauskit konkreciai.. kiek galesiu tiek papasakosiu..

taigi.. atlupom kartona, radom toki vaizda kaip cia kaireje puseje doh.gif desneje jau biski pasveistos
user posted image
pradziai ka, galvojom nusveisim, pakamsysim skylutes nu ir gyvensim..

cia jau pamatem ka galima is ju issteneti bigsmile.gif taigi pirmieji laimes suksniai blush2.gif
user posted image

pradzioj dirbom su kazkokia rankine slifavimo masinelia, kas kaip kur su kuo tikrai nezinau, tevas is kazkur istrauke, rezultatai mane tenkino biggrin.gif o visa kita nerupejo biggrin.gif galiu tik parodyti kaip ji atrodo
user posted image

slifavom su ta rankine.. ka as cia daugiskaita sneku doh.gif tevas su MB slifavo, as tik aplink sokinejau ir stebejau biggrin.gif seip dabar nezinau.. nebeprasidetumem marods su ta rankine schmoll.gif labai dauk klapato.. visu pirma dulniu melejonas blink.gif antra su didesne masyna kuria naudojome pabaigoje, daug paprasciau viskas.. bet visa pradzia buvo padaryta rankine pas mus.. veliau isigudrino tevas lauke dirbti biggrin.gif pas mus gi pirmas aukstas, lenta pro langa paduodi ir jokiu dulkiu namuos.. svaria grazia lenta tik pasiimi..
taigi.. kazkaip tevas sugalvojo kad nieko nebus, reikia lupti lentas.. priesinausi, nes norejau kad viskas kuo greiciau baigtusi.. bet sake reikia.. tarpai jam nepatiko.. pradejo lupti ir iskarto per naujo kalti.. aisku atsargiai.. kad nesuluztu lenta.. pirma suniausia iskrapstyti, nes po ja lauztuva sunku pakisti, siena trukdo, bet seip ne taip islupi ir tada paiehali.. visu lentu visgi nelupom.. labai ilgu ispradziu neliete, galvojo sustumsim.. tokiu budu stumimo darbai vyko visa savaite, kai nedirbdavom, nes darbingos dienos pas mus budavo savaitgaliai biggrin.gif
user posted image
visdelto nieko per daug ten nesusistume.. bet jau palikom ta dali lentu, kurios ejo istisai per visa kambari ir kolidoriu.. is virtuves i kolidoriu ejo lygiai tokio pat ilgio lentos, bet pamate kad nesusispaudzia gerai, visgi pradejom lupti ir ilgasias..

vienoj vietoj, radom stai tokio plocio lentute
user posted image
cia kur tarpas.. doh.gif ja lupom isvis lauk.. va su tokiais nuostoliais ir visgi nesigauna, kad pilnai perkloti visa buta tomis pat grindimis.. visgi reikia kelias lentas dasipirkti, bet ne beda, senukuose parsidavineja smile.gif su atgabenimu tik sunkiau, jeigu labai ilgos lentos reikia doh.gif

taigi, islupom viska, sukalem per naujo.. beliko tik nuslifuoti iki galo.. dazai jau buvo visiskai nuimti.. reikejo tik paruosti lakavimui.. tada issinuomavom senukuose slifavimo masina, ir vaiksciojo maniskis su ja visa diena pirmyn atgal.. gaila tada nenufotkinau.. tai va paskui nusprendem, kad su rankine ta nebesiterliosim.. nes mes tik dali buto remontavom, kitoje dalyje gyvenom.. tiksliau vienas kambarys liko neliestas visiskai dar..

taigi, ka dabar turim.. pradziai graziausia dalis.. po to trukumai..
user posted image
cia matosi virudy lentos, toki balti taskeliai, tai ten spaklius biggrin.gif vinys buve.. seip spakliu pirkom taip pat senukuose, pasikonsultavom su konsultantu ir nusipirkom, jokio rinkimosi per didelio nebuvo.. tik tiek kad emem pusies spalvos.. tai labai sviesu.. matosi.. MB norejo biski su kazkokiu atspalviu laka pirkti, kad nesimatytu labai to spakliaus, bet as papriestaravau.. noriu naturalaus medzio, kad ir koks jis netikes sad.gif

cia virtuve
user posted image
kreipem demesi jau ir i tai, kaip stoves baldai, ten kur bus baldai, kalem prastesnes lentas.. vistiek gi nesimatys..

o dabar tai kas nepatinka.. del ko gailiuosi dabar..
user posted image
cia tos lentos, kurias spausti bandem, kuriu nelupom, tarpai dideliausi, spaklius sviecia is toli.. zodziu sitas vaizdas man labai nepatinka.. netgi is sveciu jau repliku sulaukiau del butent tos eiles lentu kurios nebuvo isluptos sad.gif bet ka daba jau padarysi.. yra kaip yra.. gaila, salionas cia bus, beveik vidurys kambario.. nelabai gausis paslepti kazkaip.. sitoj vietoj va ir suklydom.. del viso kito esu be galo patenkinta.. kolidorius tai man isvis pasakiskai atrodo.. galesiu ryt dar pafotkint jei bus kam idomu..

tai tiek.. jei ka pamirsau klauskit..

Atsakyti
4u.gif Praėjom ir mes panašų remonto etapą kaip zuiqtis, tiesa prieš 3,5metų ir lentų nelupom.Tarpus špakliavom tokiu mišiniu-pjuvenos likę po šlifavimo+lipalas thumbup.gif , spalva identiška lentų spalvai.
Klaidos, kurių vėl nedaryčiau- labai norėjom natūralaus medžio spalvos ir viską padaryti greitai, tai lakavom 3 ar 4 kartus greitai džiūstančiu, tipo nekenksmingu, vandens pagrindu laku.Kokį pusmetį atrodė thumbup.gif , o dabar tambūre, hole, labiausiai vaikštomose vietose išsitrynę. schmoll.gif Taip, kad sekantį kartą būtinai lakuosim atspariu laku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caca26: 14 birželio 2007 - 09:09
Zuiqti, nors ir nereikia man visai, bet labai įdomu buvo skaityti tavo pasakojimą su iliustracijomis, gerai pasakoji thumbup.gif. Gražiai viskas gavosi! Na, išskyrus vaizdą paskutinėje nuotraukoje unsure.gif. O jeigu tą špaklių iškrapštyti ir padaryti kaip caca26 sako, su pjuvenomis g.gif? O gal kokį kilimėlį ten patiesti... mastau.gif
Atsakyti
oba blink.gif geras.. negalvojau cia rasti savo pasakojimo biggrin.gif mane vakar gi ji paleidus i viesuma, uzbanino lotuliukas.gif galvojau nebus ir paviesine lotuliukas.gif

QUOTE(caca26 @ 2007 06 14, 10:08)
Praėjom ir mes panašų remonto etapą kaip zuiqtis, tiesa prieš 3,5metų ir lentų nelupom.Tarpus špakliavom tokiu mišiniu-pjuvenos likę po šlifavimo+lipalas thumbup.gif , spalva identiška lentų spalvai.
Klaidos, kurių vėl nedaryčiau- labai norėjom natūralaus medžio spalvos ir viską padaryti greitai, tai lakavom 3 ar 4 kartus greitai džiūstančiu, tipo nekenksmingu, vandens pagrindu laku.Kokį pusmetį atrodė, o dabar tambūre, hole, labiausiai vaikštomose vietose išsitrynę. Taip, kad sekantį kartą būtinai lakuosim atspariu laku.

mes irgi tuo laku lakavom unsure.gif bet kokiu 5-6 kartus, vietom ir daugiau unsure.gif

QUOTE(Saja @ 2007 06 14, 11:33)
Zuiqti, nors ir nereikia man visai, bet labai įdomu buvo skaityti tavo pasakojimą su iliustracijomis, gerai pasakoji thumbup.gif. Gražiai viskas gavosi! Na, išskyrus vaizdą paskutinėje nuotraukoje  . O jeigu tą špaklių iškrapštyti ir padaryti kaip caca26 sako, su pjuvenomis? O gal kokį kilimėlį ten patiesti...

aciu blush2.gif as kaip tik dar norejau pridurti kad nemoku pasakoti blush2.gif ne rasytoja as o matematike tongue.gif
del iskrapstymo nzn net g.gif viskas islakuota jau sad.gif o prisiminiau, kadangi ne as kamsiau tai ir pamirsus buvau biggrin.gif mama pjuvenom kamse, bet ji pyle savo senobini laka, del to ten ir gavosi tokia tamsiai ruda spalva doh.gif nuo lako seno doh.gif
o kilimelio irgi negaunasi schmoll.gif nes ten eina tos lentos per visa kambari ir baigiais kolidoriuje doh.gif nebent kambaryje tik bandyti slepti.. kolidoriui ir taip bus slepiama biggrin.gif nes ten kaip tik iejimas i buta, tai reiks tiesti taka..
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 14, 12:54)
prisiminiau, kadangi ne as kamsiau tai ir pamirsus buvau  biggrin.gif  mama pjuvenom kamse, bet ji pyle savo senobini laka, del to ten ir gavosi tokia tamsiai ruda spalva  doh.gif  nuo lako seno  doh.gif

Na, man kliūna ne tamsiai ruda spalva, o šviesiai geltona tarp lentų rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 14, 13:25)
Na, man kliūna ne tamsiai ruda spalva, o šviesiai geltona tarp lentų  rolleyes.gif.

tai ten tas netikes spaklius doh.gif seip jei palakuotume laku su atspalviu tokiu, gal visai nieko tada butu g.gif
Atsakyti
Pirmam aukste visur bus sildomos grindis, tai desim plyteles, cia jau nusprendem, o del antro auksto niekaip negaliu sugalvot ka geriau det, noretusi parketo, bet jei atsiras maziukas, tai gal is to parketo nieko neliks, bet tada galima gal butu kilimus vietomis patiest, kamscio det nenoriu, nes nepatinka, lieka dar kilimine danga, bet net neisivaizduoju ant kiek jinai praktiska
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 20, 21:48)
Pirmam aukste visur bus sildomos grindis, tai desim plyteles, cia jau nusprendem, o del antro auksto niekaip negaliu sugalvot ka geriau det, noretusi parketo, bet jei atsiras maziukas, tai gal is to parketo nieko neliks, bet tada galima gal butu kilimus vietomis patiest, kamscio det nenoriu, nes nepatinka, lieka dar kilimine danga, bet net neisivaizduoju ant kiek jinai praktiska

Jei nusprendėt, tai nusprendėt, bet ir ant šildomų grindų galima dėti parketą (sluoksniuotą) - žr. čia. O mažiukas, manau, irgi nieko baisaus nepadarys parketui. Jei kas, galima nušlifuoti ir perlakuoti. O kiliminė danga renka dulkes, erkutes visokias...
Atsakyti
Vat ir is taip galvoju, kad nelabai vertetu ta kilimine danga det, del dulkiu.
Parketa galima det, tai zinau, bet medis vistiek ne taip siluma praleidzia, kaip plyteles, o pas mus geoterminis sildymas bus ten ir taip vanduo vamzdziuose ne toks ir karstas buna, tai jei dar ir ta siluma blogai praleidines, tai tada dar reikes elektra sildytis, kas bus brangiau.

Papildyta:
Sakykit, kur parketa perkat?
Gal kas zino, kur pigiau galima gaut?
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 22, 01:20)

Va,kaip tik ir man aktualus labai klausimas,labai idomu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 22, 01:20)

Siaip perkant didesni kieki ,nemazu nuolaidu galima gaut,kiek kvadratu jums reikia ir koki planuojat pirkt? 4u.gif
Atsakyti