Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

QUOTE(ooo @ 2007 05 15, 11:04)
trapai tarp lentu minimalus, ju praktiskai nera, kur koks tarpelis buves, uzglaistytas tos pacios spalvos medienos glaistu pries dazant
tos grindys ne tokios baisiai senos (nu ne kaimo troba ir ne senamiestis  rolleyes.gif ), tai nuvalius dazus turetu buti visai neblogai. be to, negirgzda ir nelinguoja...
va gavoju, jei det laminata kainuos ir turesiu laminata, arba jei restauruot grindis (kainuos kazin ar daugaiu  rolleyes.gif ), bet bus medines grindys  wub.gif , o ne kazkoks prastas laminatas  doh.gif

mes restouravom bigsmile.gif viska darem patys.. patenkinti nerealiai bigsmile.gif jeigu nebijot darbo siulyciau ne meistrus samdyti, o parasciausia issinuomoti slifavimo masina ir patiems slifuotis.. vienas juokas ten mirksiukas.gif vaikstai su masina visa diena ir tas malonumas atsieina maziau nei simta litu mirksiukas.gif mes dar kaip tik nuolaida gavom seniuose 30% tai isvis uz para slifavimo masinos nuomos, sumokejom virs 50lt bigsmile.gif
o tarpukai jei minimalus, galima juos uzspakliuoti mirksiukas.gif

va galiu parodyti kas pas mus buvo ir ka dabar turim bigsmile.gif

cia kairiau tai ka radom nulupe kartona, desniau jau siek tiek paslifavus mirksiukas.gif
user posted image

o cia jau nulakuota
user posted image

jeigu noresi galeciau ir is arciau butent grindis pafotografuoti..
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 28, 14:35)
jeigu noresi galeciau ir is arciau butent grindis pafotografuoti..

taip, atropdo liuksiskai grindys thumbup.gif
man laaabai grazu, bet kai padare samata kitu darbu, nusprendziau, kad nuomosiu neremontuota buta cool.gif
jei idomu man pasiulyti remonto darbu ikainiai, paskaityk tema apie darbu kainas doh.gif
Atsakyti
Zuiqtis <- gal gali dar nuotraukyčių..... Labai domina mane toks variantas kaip jūs pasidarėt... Ir būtų labai faina, jeigu trumpą aprašymą pridėtai apie darbus (ką po ko darėt, kiek laiko užtruko, kaip ir kuo plyšius užtaisinėt ir į ką reikia atkreipti dėmesį darant, kad nepadaryti klaidų, kokių papildomų dalykų reikėjo....). Iš esmės būtų fainai jeigu aprašytai visą darbų eigą (kelią) nuo to ką radot po plokšte iki galutinio rezultato- būčiau tikrai dėkingas, o ir kitoms/kitiems praverstų.
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2007 05 31, 13:35)
Zuiqtis <- gal gali dar nuotraukyčių..... Labai domina mane toks variantas kaip jūs pasidarėt... Ir būtų labai faina, jeigu trumpą aprašymą pridėtai apie darbus (ką po ko darėt, kiek laiko užtruko, kaip ir kuo plyšius užtaisinėt ir į ką reikia atkreipti dėmesį darant, kad nepadaryti klaidų, kokių papildomų dalykų reikėjo....). Iš esmės būtų fainai jeigu aprašytai visą darbų eigą (kelią) nuo to ką radot po plokšte iki galutinio rezultato- būčiau tikrai dėkingas, o ir kitoms/kitiems praverstų.

gerai, aprasys eksperte lotuliukas.gif su fotoreportazu kita savaite mirksiukas.gif arba dar kita 4u.gif db labai laiko neturiu.. uodega svyla doh.gif kad tik neuzmirsciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 31 gegužės 2007 - 12:57
[quote=Saja,2007 05 28, 12:29]
Gal tikrai sluoksniuotas medis stabilesnis unsure.gif. Be to, technologinis procesas klojant paprastesnis ir greitesnis, kai jau viskas nušlifuota ir nulakuota iš anksto. O masyvo ekologiškumas gal didesnis, nes klijų mažiau (sluoksnių klijuoti nereikia) unsure.gif . Prie betono masyvą klijuoti galima - gal tik ne visada, o kai pagrindas pakankamai lygus ir drėgmė iš apačios neina. Pas kaimynus taip priklijuota jau 7 metus, viskas OK. Visgi manau, kad jeigu žmogus užsienyje galėtų už tą pačią kainą rinktis trisluoksnes parketlentes arba masyvą, tai rinktųsi masyvą. Bet čia tik pas mus ta pati kaina, o pas juos masyvas daug brangesnis. Bet MB jau įkalbėjo mane neužsiimti šlifavimais ir lakavimais, kad būtų viskas greičiau ir švariau doh.gif.

O kodėl jūs rinkotės dvisluoksnį parketą? Vienoje parduotuvėje mus irgi labai įkalbinėjo jį dėti. Man labiausiai patiko mintis, kad ten vieną lentutę galima ištraukti ir pakeisti, nors nelabai suprantu kaip, jei jau priklijuota g.gif. Bet MB sako, kad dvisluoksnis skirtas klojimui raštais, o jei to nedarysime, tai neverta, nes jis ir plonesnis ir mažiau stabilus, nes tik du sluoksniai, o ne trys unsure.gif

As rinkausi ne parketa, o lentas. ant parketuko gal maziau jauciasi tas vaiksciojimas. masyvo klijuot tiesiai ant betono nerekomenduotu nei vienas gamintojas. Jei kasnors butu negerai, jie ziuretu kaip sudeta, suklijavus masyva tiesiai ant betono, nemanau, kad jie pretenzijas kokias nors priimtu. sluoksniuota mediena tikrai patvaresne nei masyvas. azuolas "vaiksto" per ploti, o faniera per ilgi, taigi vienas kita prilaiko ir uztai gaunasi didesnis patvarumas.
trisluoksnes grindys dazniausiai buna 15mm storio pacio azuolo buna kazkur 4mm, mano dvisluoksnes 21mm storio, azuolo 6mm. taigi restauravimo atzvilgiu jos ilgiau tarnaus. manau man uzteks ju.. smile.gif) o siaip masyvo irgi neiseitu nuslifuoti daugiau nei 6mm, nes poto jau eina spuntas.. taigi rezultate - tokios pacios ilgaamziskos tik patvaresnes. o kadangi dar alyvuotos, tai isvis artimiausiu laiku nenusimato jokiu slifavimu, o tik tam tikru vietu patvarkymas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste123: 04 birželio 2007 - 09:14
Ar yra kas nors išsikloję visam bute kamštines grindis? Ar nenusivylėte?
Aš labai noriu tokių grindų wub.gif , bet daug kas atkalbinėja.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juste123 @ 2007 06 04, 10:12)
trisluoksnes grindys dazniausiai buna 15mm storio pacio azuolo buna kazkur 4mm, mano dvisluoksnes 21mm storio, azuolo 6mm. taigi restauravimo atzvilgiu jos ilgiau tarnaus. manau man uzteks ju.. smile.gif)

Oho, tikrai geros grindys pas tave, bet jau įsivaizduoju kainą doh.gif. Kur mes matėme dvisluoksnį parketą, tai buvo 10 mm storio iš viso (iš jų 3,5 mm ąžuolas), tai aš maniau, kad visi dvisluoksniai yra plonesni už trisluoksnį smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 04, 16:11)
Oho, tikrai geros grindys pas tave, bet jau įsivaizduoju kainą  doh.gif. Kur mes matėme dvisluoksnį parketą, tai buvo 10 mm storio iš viso (iš jų 3,5 mm ąžuolas), tai aš maniau, kad visi dvisluoksniai yra plonesni už trisluoksnį smile.gif.

Nu kvadratas kazkur apie 140Lt/kv. bet paziurinejau kainas visur, tai labai dar normaliai..
Atsakyti
QUOTE(juste123 @ 2007 06 04, 16:07)
Nu kvadratas kazkur apie 140Lt/kv. bet paziurinejau kainas visur, tai labai dar normaliai..

Tikrai pigu storoms dvisluoksnėms lentoms unsure.gif. Kur tokias parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 04, 17:26)
Tikrai pigu storoms dvisluoksnėms lentoms  unsure.gif. Kur tokias parduoda?

Nu as pirkau tauragej tiesiai is gamintojo, nes kiek sake, pas mus parduotuvese dar ju nera. tik pradeda po truputi jie LT rinka. nors susitikau su vadybininke as Kaune. jei reikia, telefoniuko galiu paieskot.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif . Jei kas, aš dar užklausiu pas tave tą telefoniuką, bet kol kas vyras apsisprendęs dėl trisluoksnių. O jūsų dvisluoksnės lentos iš karto buvo alyvuotos, ar vietoje šlifavo ir alyvavo? Ir kiek kainavo klijavimas ir kitos paslaugos, t.y. kiek prisidėjo prie 140 Lt už kvadratą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 06 05, 16:49)
Ačiū  4u.gif . Jei kas, aš dar užklausiu pas tave tą telefoniuką, bet kol kas vyras apsisprendęs dėl trisluoksnių. O jūsų dvisluoksnės lentos iš karto buvo alyvuotos, ar vietoje šlifavo ir alyvavo? Ir kiek kainavo klijavimas ir kitos paslaugos, t.y. kiek prisidėjo prie 140 Lt už kvadratą?  g.gif

lentos iskarto buvo alyvuotos. susidejom jas, plintusiukus sukalem ir baldus jau nesem smile.gif nu dejimas kazkur 40lt/kv kainavo.
Atsakyti