Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

QUOTE(une @ 2007 05 02, 22:55)
nezinau, kokia pas jus situacija, bet mes gyvenam pirmam aukste-budavo ziauriai salta,  net dregme jausdavosi. tai pries kokius tris metus visas namu grindis apsiltinom ekovata (tokia biri), tada dejom osb plokste ir ant jos parketlentes. kambario temperatura pakilo bent 3 laipsniais  rolleyes.gif

Nežinau ar ten šalta ar ne,nes dar tik nusipirkom tą butą,niekad nenorėjau buto pirmam aukšte,bet taip gavos,nu ką padarysi cool.gif .Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
na ir man atejo laikas rinktis grindu danga,zinau kad virtuveje bus pliteles,o vat koridoriuje,svetaineje-megamajame,ir vaiko kambarije nezinau,man labai patiko egger firmos 32 klases laminatas,bet ji maciau namustiliuje svetaineje,o kur ji nusipirkti kol kas nezinau,dar patiko parketlentes mebrau spalvos ollo grindise,dabar kaip tik nuolaida galima po 100lt isygiti,bet pardavejas kai pamate kad turiu vaika kaz kaip nepasiule man parketo isygit,nes sako nusibraizys ir t.t blink.gif tai sito nesupratau,patarkit ka geriau deti vaiko kambarije,svetaineje? ir gal kas zinot kur ta eggeri uzsakyti galima?veliau idesiu nuotrauka man patikusios spalvos.
Papildyta:
user posted image

va tokia spalvite man labai labai wub.gif gal kas kur matet?
Atsakyti
ne nzn ar i ta tema rasau, nu bet apie grindis. net negalvojau kad susidursiu su tokio tipo problema. bet vakar darbininkai uzklause kokia kryptim nori kad sudetumem parketa. ir pati nzn. kaip jus savo buteliuose dejot. kiek pradejau versti po neta nuotaukytes visokias, tai lyg ir isilgai kambario pagrinde deda. tik tikrai zinau kad nenoriu skersai. na 45 laisniu kampu.
Atsakyti
parketo turbūt kaip ir lentų dėjimo kryptis turi būti į langą mirksiukas.gif
Atsakyti
o jei pas mane 2 langai Vienas tiesiai, kitas į dešinę žiūrint iš koridoriaus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 05, 12:27)
o jei pas mane 2 langai  Vienas tiesiai, kitas į dešinę žiūrint iš koridoriaus?  blink.gif

Jei ir koridoriuje parketas, tai gal galima tęsti ta pačia kryptimi, kaip koridoriuje.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 05, 12:27)
o jei pas mane 2 langai  Vienas tiesiai, kitas į dešinę žiūrint iš koridoriaus?  blink.gif

tada pagal tai, kuris langas didesnis, per kurį daugiau šviesos įeina, o jei langai vienodi, tada kaip pačiai gražiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elia @ 2007 05 05, 12:17)
parketo turbūt kaip ir lentų dėjimo kryptis turi būti į langą  mirksiukas.gif

kodėl?
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2007 05 05, 15:36)

todėl, kad dizainerė taip sakė biggrin.gif atseit šviesa turi kristi į ištisas lentas, o ne į skersas. Dabartiniam bute, kur grindys sudėtos prieš daugiau negu 50 metų, būtent taip ir sudėtos lentos, gal tai sena taisyklė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2007 04 30, 17:30)
Nežinau gal aš ne į temą,bet niekur neradau kad būtų į temą  ax.gif Pas mus butas pirmam aukšte,ar gyvenančios pirmam aukšte kaip nors šldinot grindis,ar tiesiai ant betono klojot,aš planuoju dėt medines grindis.

ant betono siulyciau nekloti - galbut sukelkite grindis, jeigu yra galimybe ir apsiltinimo vata sudekite, tada medines grindis.

Man labiausiai patinka naturali - medine grindu danga smile.gif del isibraizymu - jeigu ka astraus numesi, tai ir liks ta zyme smile.gif)), bet juk medis lengvai atnaujinamas nuslifuojant ir perlakuojant smile.gif
be to, be gero lako dar patartina naudoti specialias priemones, kurios apsaugo lako sluoksnį nuo trinties, saugo nuo įbrėžimų, padengia apsaugine plėvele, saugančia laką.

baisu ziuret i laminata, toks jausmas, kad plaukai siausiasi nuo isielektrinimo juo einant biggrin.gif
Atsakyti
Ne dėl šviesos kritimo kampo grindys dedamos į langą. O dėl to, kad parketas yra- medis, kuris traukiasi ir plečiasi, kad ir nežymiai. Dėl tokių, kad ir minimalių pokyčių - dedant grindis į langą- jos nesusikalipo, nesusibanguoja, tolygus judėjimas vyksta (džiūvimas-vasarą, ar plėtimasis- žiemą)
Atsakyti
Nepriklausomai nuo klojimo krypties, medis plečiasi ir traukiasi - tai priklauso nuo oro drėgmės, temperatūros ir medžio rūšies. Citata iš čia: "Laikui bėgant medis natūraliai plečiasi, todėl parketas gali šiek tiek "susibanguoti"". Ši deformacija bus nepastebima, jei parketlentės bus suklotos teisinga – šviesos kritimo – kryptimi, tad atsižvelkite į tai, kur yra langai."
Atsakyti