Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios grindų dangos - 2

QUOTE(conviva @ 2007 03 20, 15:09)
Galvojame beveik visam bute dėti kamštines grindis. Bet parduotuvėj mus puolė atkalbinėti, kad labai nepraktiška  blink.gif , kad jei, pavyzdžiui, kaimynai mus užpils, tai grindims bus atia, o kainuoja nemažai..

kamsty galima lakuoti..
O jei jau taip daznai kaimynai apipila-tai apsidrauskit namus..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 20, 16:53)
kamsty galima lakuoti..
O jei jau taip daznai kaimynai apipila-tai apsidrauskit namus..

Ta kamštinė danga jau padengta laku, kuriam gamintojai suteikia net 15 metų garantiją, bet pardavėjas sakė, kad ta garantija nieko nereiškia g.gif
O dėl kaimynų apipylimų, tai čia pardavėjas puolė mus gasdinti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(conviva @ 2007 03 20, 16:29)
Ta kamštinė danga jau padengta laku, kuriam gamintojai suteikia net 15 metų garantiją, bet pardavėjas sakė, kad ta garantija nieko nereiškia  g.gif
O dėl kaimynų apipylimų, tai čia pardavėjas puolė mus gasdinti  blink.gif

Įtariu, kad gasdinti pradėjo Geros grindys, ane ? mane irgi jos gasdint pradėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(conviva @ 2007 03 20, 16:09)
Galvojame beveik visam bute dėti kamštines grindis. Bet parduotuvėj mus puolė atkalbinėti, kad labai nepraktiška  blink.gif , kad jei, pavyzdžiui, kaimynai mus užpils, tai grindims bus atia, o kainuoja nemažai..
Ar tikrai kamštinės grindys taip bijo vandens?  g.gif

Taip jau yra su natūraliom medžiagom, kad jos mažiau atsparios, negu sintetinės. Ir kamštis, ir parketas. Net ir kaimynų užpylimo nereikia. Vieni pažįstami susidėjo nuosavame name parketą ir išvažiavo atostogauti, o namuose liko akvariumas su automatiniu valdymu, pajungtas prie vandentiekio. Valdymas sugedo ir vanduo pradėjo piltis į išorę. Grįžo iš atostogų - naujo parketo nebėr doh.gif . Bet mes visvien klosime parketlentes tongue.gif .
Atsakyti
O kaip jums gringys iš bambuko? Kažin kaip jos, ar atsparios braukymams ir kt.
Gal kas iš jūsų turit susidėję? g.gif
Man jos tokios gražios (ypač šviesiai geltonos-natūralios).
Atsakyti
Į vaiko kambarį įdėjom kamšti-nuostabu.Šilta praktiška grazu.Idėjom alyvuota,kad butu naturaliau.Ziema sedejo prie kompo basa -ir kojos siltos.Kamsti koridoriuje ir virtuvėje dejom irgi alyvuota,bet jį noreciau pasiausti ir lakuoti. Kas zinot ar galima alyvuota kamsti lakuoti ? Noreciau kad blizgetu....
Atsakyti
QUOTE(sukutis @ 2007 03 22, 01:04)
O kaip jums gringys iš bambuko? Kažin kaip jos, ar atsparios braukymams ir kt.
Gal kas iš jūsų turit susidėję? g.gif
Man jos tokios gražios (ypač šviesiai geltonos-natūralios).

Galvojom dėtis bambuką, bet būtent dėl to, kad visi įbrėžimai ant jo ypač gerai matosi - persigalvojom. Jei vistiek apsispęsit imti bambuką, tai tik šviesų - pažeidimai matysis daug mažiau nei ant tamsaus. Nors dabar yra pirkti ir spec. flomasterių įvairiems įbrėžimams užtušuoti... Sėkmės renkantis 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau gauti patarimų kokią grindų dangą galima būtų dėti miegamuosiuose kambariuose g.gif Pirmame namo aukste visos grindys bus vien iš plytelių. Svetainėje gal ir neatrodys labai jauku, bet valyti labai paprasta ir jos ilgaamžės. O antrame aukšte, kur bus miegamieji niekaip neapsisprendžiu ką gi kloti... Kiliminė danga - nei už ką, parketas per brangu, plytelės kažkaip jau jų man bus per daug smile.gif , be to visai nejauku ir šalta, laminatas g.gif ? Irgi nelabai noriu... Ar yra dar kokių nors variantų? Gal linoleumas butų neblogai? Tačiau kiek kur skaičiau, jo beveik niekas nebededa. O ar daugiau variantų yra, ar teks iš šitų išvardintų rinktis? unsure.gif Gal ko nors dar nežinau...
Atsakyti
Kamstine danga pigiau negu parketas? g.gif Bet ji nera ilgaamze. Parketas pas mus jau apie 30metu ir nieko jam neatsitiko ax.gif
Atsakyti
Mes Ia. planuojame plyteles, parketa, o IIa. norisi kamstiniu grindu. Kazkokiame forume skaiciau, 1 kv.m. iseina apie 100.00 lt. g.gif
Atsakyti
O nenorite natūralių medinių grindų,man tai gražu thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(vilma27 @ 2007 03 29, 12:57)
O nenorite natūralių medinių grindų,man tai gražu thumbup.gif

ir brangu doh.gif nors man labai gražu wub.gif
Atsakyti