Sveikos merginos ir moterys. Prisijungiu prie endometrioidininkiu ir noreciau paklaust kaip sekesi pastoti toms kurios turi 3 endometriozes stadija? ir ar kam nors ji atsinaujino?
aciu
Taip man dare laparoskopija pries savaite ir nustate 3 stadija daktade ramino sake pamatysi "uzkris" lelius kai nesitikesi, bet idomu kaip kitoms sekasi...
QUOTE(Belacka @ 2006 12 21, 14:21)
Sveikos merginos ir moterys. Prisijungiu prie endometrioidininkiu ir noreciau paklaust kaip sekesi pastoti toms kurios turi 3 endometriozes stadija? ir ar kam nors ji atsinaujino?
aciu
aciu
Ivairiai, Belacka, sekasi... Kai kurios lengvai naturaliai pastoja, kitoms pagalbiniu apvaisinimo budu prireikia. Svarbiausia anksciau laiko nepanikuot!
Papildyta:
QUOTE(Belacka @ 2006 12 21, 15:20)
Taip man dare laparoskopija pries savaite ir nustate 3 stadija daktade ramino sake pamatysi "uzkris" lelius kai nesitikesi, bet idomu kaip kitoms sekasi...
Beje, gydytojai teigia, kad didziausi sansai pastoti yra per pirma pusmeti po laparoskopijos.
man gydytoja sake kad bandyciau pastot per menesi. Bet man baisoka nes juk gavau tiek antibiotiku ir narkozes..... (siaip nepanikuoju)
zodziu, kai dabar esi "svari" nuo tos endometr, tai ir gamink vaikiuka
Taip, nes ta bjaurybė turi savybę atsinaujinti. Man darė laparaskop sausio mėn ir pridegino endometriozės židinius, paskui tuėjau op liepos mėn -ji vel buvo atsinaujinusi.
Taip, nes ta bjaurybė turi savybę atsinaujinti. Man darė laparaskop sausio mėn ir pridegino endometriozės židinius, paskui tuėjau op liepos mėn -ji vel buvo atsinaujinusi.
Sveikos, gal kam teko konsultuotis arba darytis laparaskopija pas KMU gydytoja Skirmanta Kajena. Labai lauksiu jusu atsiliepimu.
Sveikos, man taip pat įtaria endometrioidinę cistą. Daktaras liepė pasidaryti CA 125 kraujo tyrimą. Ar esta tokį darę, ar jis parodo, kiek yra išplitusi endometriozė? Kai bus tyrimo atsakymas, prašysiu gydytojo pakomentuoti, o kol jo nėra, gal jūs galėtumėt pakomentuoti. Ačiū
QUOTE(Sesita @ 2006 12 21, 22:55)
Sveikos, man taip pat įtaria endometrioidinę cistą. Daktaras liepė pasidaryti CA 125 kraujo tyrimą. Ar esta tokį darę, ar jis parodo, kiek yra išplitusi endometriozė? Kai bus tyrimo atsakymas, prašysiu gydytojo pakomentuoti, o kol jo nėra, gal jūs galėtumėt pakomentuoti. Ačiū
Man paciai neteko tokio tyrimo daryt, bet viena pazistama, kuriai buvo diagnozuota berods IV stadijos vis atsinaujinanti endometrioze, reguliariai ji daro. Pagal to tyrimo rezultatus jos gydytoja planuoja jos gydyma. Seniai su ja besimaciau, bet kiek anksciau klausinejau, sake, kad gydymas einasi nekaip. Taciau ji yra naturaliste, stengiasi vartoti kuo maziau vaistu. O jei ir vartoja, tai pagrinde homeopatinius.
Taip pat nezinau, ar pagal to tyrimo rezultatus galima nustatyti ligos stadija. Juolab, kad tas markeris CA 125 yra naudojamas ir kiausidziu vezio diagnostikai.
Internete radau viena maza straipsniuka apie si tyrima, tiesa, anglu kalba: http://www.ncbi.nlm....p;dopt=Abstract
QUOTE(Sesita @ 2006 12 21, 22:55)
Man buvo kaip tik tokia cista. Jau jei ji yra tai kaip suprantu stadija nemaza.Pas mane kaip rasiau 3 endometriozes stadija. Pries operacija man dare CA 125. Tai kiausidziu vezio markeris, esant endometriozei ji nustatineja. Pas mane jis du kartus virsijo norma. tai jau nelb gerai. bet daktare sake kad esant veziui, CA125 atsakymas yra tukstantinis skaicius. Bet kaip suprantu, kol man nepadare laparoskopijos, daktare nebuvo tikra ar man endometrioze. Todel atsigavusi po operacijos as ciupinejau savo pilva ir ziurejau kiek ten yra pjuviu
Ačiū merginos už atsakymus. Na ką, šiandien gavau kraujo tyrimo atsakymą (norma apie 35, berods, o mano 84 molių, ar ko ten - neįsidėmėjau). K. iškarto išrašė siuntimą laparoskopijai po 3 sav. Prognozės, kaip suprantu, ne kokios. Pasiruošus esu ištverti skausmingiausias operacijas, kad tik tai padėtų man atsikratyti tos bjaurios ligos ir susilaukti leliuko. Bet labai sunku išlaikyti optimizmą, praeina kiek laiko ir vėl mintys apie tai sukasi. Bijau, atvirai kalbant, net gi labai
Papildyta:
Ir dar (reikėtų apie tai teirautis kitam skyrelį, bet gal niekas labai nesupyks ), gal žinot, kas daro laparoskopijas Raudonojo kryžiaus ligoninėj? Ar tarėtės iš anksto dėl operacijos su operuojančiu gydytoju?
Papildyta:
Ir dar (reikėtų apie tai teirautis kitam skyrelį, bet gal niekas labai nesupyks ), gal žinot, kas daro laparoskopijas Raudonojo kryžiaus ligoninėj? Ar tarėtės iš anksto dėl operacijos su operuojančiu gydytoju?