Viskas man siandien nervai nebelaiko
Buvau poliklinikoje pas ginekologa, kad israsytu man diferelina. Pakliuvau pas ta iranieti, gal esate apie ji girdejusios, sako labai geras. Tai jis skaite skaite ta mano israsa is ligonines, ir sako, nu pas jus labai bloga situacija, cia juk endometrioze 4 stadija, nieko jums tas diferelinas nepades, tik per centrine nervu sistema uzslopins menesines... O endometriozes taip lengvai neisgydysit. Su pastojimu labai sudetinga, kai yra endometrioze. Vos neapsizliumbiau as pas ji. Sedziu tramdausi, kad asaros nebegtu. Tai negi taip blogai, sakau. Jis man pradejo paisyti ir rodyti kaip pas mane ten viskas tragiskai buvo suauge. Bet juk atidalino viska... klausiu... Na taip, bet vistiek, nieko gero dabar su tokia stadija.
Paklausiau apie kokias nors fizioterapijos proceduras, kad saaugu nesusidarytu. Jis pasake, kad man NEGALIMA jokiu sildymu dabar, jokiu proceduru, ir is vis negalima pirtyje kaitintis, karstoje vonioje ir is vis nieko, kas sildytu pilva
O as pries IVF kaip tik sitiek kaitinausi pirtyje
Palinkejo neprarasti vilties, mesti rukyti (na as ir taip nerukau
), sportuoti ir gyventi sveikai
Sako, jeigu viena karta bent pastosite, po to gali viskas susitvarkyti...
Vel staiga supratau, kokia beviltiska ta mano situacija
Jeigu pastosi - isgysi, o pastoti sunkiai iseis.
Taip gerai jauciausi pries tai, tiek vilties turejau, o dabar bliamba nebegaliu...asaros byra
Diferelino israse tik vienam menesiui, po menesio reiks ateiti vel.
Ant vieno recepto paskirta diferelina naudoti 3 men, ant ligonines israso rekomenduoja 6 men
Suprask kaip nori. Taip iseina turesiu kas menesi skraidyti i Vilniu, vien tam kad pasiimti vaistus
(o siandien bjaurieji British Airways panaikino mano rezervacija, nes jiem mat nebeapsimoka i Lietuva skraidyti! Na ir sekasi man...) Gal man ka nusauti