Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Indrushka saunu, sekmes tau, tikiuosi greit pamatyti tave besilaukianciu skyrelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2006 06 30, 07:16)
nuo pirmos injekcijos.
mergaites uzsukau cia pasigirti, sulaukiau MM yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  , antradieni, tai maniau numirsiu, nes labai zemas spaudimas buvo ir siaip savijauta nekokia  verysad.gif  bet dabar jau atrodo geriau viskas, tik kad spaudimas nesukyla sad.gif nezinau kodel.
Db prasides BT matavimas ir leliaus gaminimas  ax.gif  blush2.gif

VALIO !!!!!!Ir dar n kartu VALIO !!!!!
Pirmi zingsniai lialiaus link. Kad tik greiciau.... Kad tik viskas butu laimingai... smile.gif Laikysiu kumcius ir rankom ir kojom !!!! wub.gif
Atsakyti
Ne kokios pas mane naujienos... padare man laporaskopija ir nustate IV endometriozes stadija verysad.gif Labai daug saaugu pilve, kiausides buvo suauge su kiausintakiais ir dar priauge prie zarnu, pilna giliu endometriozes zidiniu, iseme kelias cistas is kiausidziu... net silpna pasidaro pagalvojus apie tai...kazkokia betvarke tame mano pilve unsure.gif
Reiks gydytis min tris menesius diferelinu ir po to vel bandyti kazka... Prognozes ne pacios linsmiausios. Nesitikejau tokiu blogu rezultatu visiskai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 12 rugpjūčio 2006 - 12:16
Sveikutė, Silicy, užjaučiu dėl tokios tavo diagnozės sad.gif o tu ar jautei kokius endimetriozės požymius, ar tau ką nors skaudėjo, ar ciklas tavo noormalus buvo ? Klausiu, nes niekaip nesuprantu, kodėl gydytoja tau sakė, kad pas tave viskas tvarkoje ir liepė daryti IVF, ar gydytojai nemato ir neįtaria, kad moteriai yra endimetriozė? Ją turbūt pamato tik laparoskopijos metu, ? O ekoskopuojant nemato nieko ?
Laikykis Silicy, tu pasveiksi ir tau būtinai pasiseks, tin nereikia nuleisti rankų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 12, 13:54)
Sveikutė, Silicy, užjaučiu dėl tokios tavo diagnozės sad.gif o tu ar jautei kokius endimetriozės požymius, ar tau ką nors skaudėjo, ar ciklas tavo noormalus buvo ? Klausiu, nes niekaip nesuprantu, kodėl gydytoja tau sakė, kad pas tave viskas tvarkoje ir liepė daryti IVF, ar gydytojai nemato ir neįtaria, kad moteriai yra endimetriozė? Ją turbūt pamato tik laparoskopijos metu, ? O ekoskopuojant nemato nieko ?
Laikykis Silicy, tu pasveiksi ir tau būtinai pasiseks, tin nereikia nuleisti rankų smile.gif

Jokiu ypatingu pozymiu tikrai nejauciau (arba jau buvau tiek apsipratusi su jais, kad maniau, jog tai yra naturalu...) Bet siaip man yra daryta laporaskopija pries 4 metus ir tada isimta endometriozine citsa. Tada pirma karta gyvenime suzinojau apie sia liga. Ji man tokia nekalta atrode verysad.gif Nemaniau, kad kazkas rimto, o pasirodo ji savo nagus dar labiau i mane ileido ir viskas tiktai pablogejo...
Gydytojai pries IVF sakiau apie endometrioze, pergyvenau ar tai netures itakos, taciau jai atrode, kad tai neitakos IVF... Per echoskopa saaugu nesimato, matosi tik "kieti dariniai", kaip mano gydytojas sake. Endometriozes stadija tik per laporaskopija normaliai nustato. Stai ir turiu diagnoze, ir atsakyma i mano klausima "KODEL?"... Nezinau, kaip galima buvo sakyti, kad su manimi viskas gerai, kai 10 metu nepastoju nei naturaliai, nei su gydytoju pagalba. Tik neatsakingi gydytojai kurie nesistengia visu priezasciu surasti gali taip sakyti. aggressive.gif
Zodziu kol pats nenoresi visko suzinoti ir nepriremsi ju prie sienos, nieko ir nesuzinosi...
Labai skauda pilva, turbut per ilgai cia pasedejau smile.gif Einu i lova sad.gif Ligonineje buvo ramu, kompo nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 12 rugpjūčio 2006 - 13:08
Aš irgi taip manau, kad gydytoja galėjo ir atsakingiau pasižiūrėti į tavo ligą, juo labiau, kad tu dėl jos pergyvenai ir klausinėjai ar tai negali pakenkti pastojimui. Tavo širdis viską jautė, todėl tu ir stengiaisi, iską išsiaiškinti .............
Svarbu, kad dabar viską išsiaiškinai, tau skirtas gydymas, o tikėjimo niekada nereikia prarasti, būk stipri ir nepasiduok..................... na o sekantį kartą gal bandyk kitoje klinikoje ? Na bent jau aš taip tikriausiai daryčiau smile.gif
Stiprybės, tau jos tikrai dabar reikia po tiek patirtų stresų.
Atsakyti
Sicily wub.gif , zinau, kaip skaudu suzinoti nieko gera nezadancia diagnoze, o ypac kai po n metu tvirtinimo, kad nieko blogo nera. Mano tokia pat situacija, tik diagnoze - gimdos endometrioze, galima sakyti pati ir pasiekiau, kad butu padaryta laparoskopija, nes echoskopu niekada ne vienas gydytojas itarimu ir pakitimu jokiu nemate. Laikykis ir neprarask tikejimo, nes jis didysis variklis tikslo link ax.gif Sekmes tau wub.gif
Atsakyti
Arete,o tau nedarė hiteroskopijos,kaip nustatė tą gimdos endometr.Ar gimda tada būna pažeista iš vidaus,ar kaip? g.gif
Oi,kiek klausimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 08 12, 16:04)
Aš irgi taip manau, kad gydytoja galėjo ir atsakingiau pasižiūrėti į tavo ligą, juo labiau, kad tu dėl jos pergyvenai ir klausinėjai ar tai negali pakenkti pastojimui. Tavo širdis viską jautė, todėl tu ir stengiaisi, iską išsiaiškinti .............
Svarbu, kad dabar viską išsiaiškinai, tau skirtas gydymas, o tikėjimo niekada nereikia prarasti, būk stipri ir nepasiduok..................... na o sekantį kartą gal bandyk kitoje klinikoje ? Na bent jau aš taip tikriausiai daryčiau smile.gif
Stiprybės, tau jos tikrai dabar reikia po tiek patirtų stresų.

Nemanau, kad klinikos keitimas kazka duotu.. Na nepaziurejo gydytoja i tai rimtai, kai as jai sakiau apie savo endometrioze, be to sakoma, kad butent turincioms endometrioze labai puikiai padeda IVF... Be to pas mane yra like 7 uzsaldyti embrioniukai toje klinikoje ir as juos labai noreciau atgaivinti... nors kazkokia maza viltis lieka ir gal ne tiek daug kainuos IVF be stimuliacijos...
Kol negalvoju ir nesigilinu i visa tai, viskas atrodo normaliai, tikiu, kad pasveiksiu, isgysiu, ir kad viskas bus gerai. Bet kai atslenka pesimistines mintys, labai liudna pasidaro. cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 12 rugpjūčio 2006 - 19:28
Neliūdėk taip, Silicy, pamatysi, tu tikrai pasveiksi, svarbu, kad liga diagnozuota ir pradėta gydyti smile.gif Yra tikrai daug laimingų pabaigų sergant endimetrioze, tu dar tikrai būsi laiminga, tikėk tuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2006 08 12, 20:18)
Arete,o tau nedarė hiteroskopijos,kaip nustatė tą gimdos endometr.Ar gimda tada būna pažeista iš vidaus,ar kaip? g.gif
Oi,kiek klausimų blush2.gif

Vat i si klausima as pati negaliu sau atsakyti, nes histeroskopija dare kitas gydytojas, deja diagnoze buvo viskas gerai, jokiu pakitimu nepastebeta. taip ir liko klaustukas kas ir kaip verysad.gif , arba tas gydytojas nelabai supranta ka daro arba nesimate.

Sicily, tikrai dar labai saunu, kad snaiguciu turi, galbut jos ir bus tas sekmingas kartas 4u.gif , nenusimink taip.
Atsakyti
Sicily, labai gaila kai tokios naujienos, bet geriau žynoti tą priežastį nei gyditis nežinia no ko.
Dabar pasigydisi snaigutes atšildysi ir busi nestuke.gif
Atsakyti