Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(paiduke @ 2006 05 22, 16:06)
garneli
Tie karščio pylimai, kaip suprantu atsiranda nuo vaistų kuriais gydoma endometriozė

supratau, aciu tau, paiduke.
Pasidariau panikiere ir jei kas, visokias sau diagozes pradejau prisirasineti....
Pradzioje buvau labai kantri ir nieko i galva neemiau, bet kai vis ne nestuke.gif , tai prasideda paranojos...

Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 05 22, 13:31)
Merginos, o tai cia endometriozes pozymiai tie karscio ir salcio pylimai?
As galvojau, kad cia nuo stimuliaciju visu...
Nes man irgi uzeina karscio bangos. Prakaitas nebega upeliais, bet nerealiai buna karscio priepuoliai uzeina.
Jo, po mmmm kokias 5 d rudai teplioja, bet gydytojai apie endometrioze man nieko nesake. Juk jei yra, tai matoso dazniausiai ir per echoskopa, taip ?

na , bent jau man endometrioze nustate tik operacijos metu ir kiek zinau ehoskopiskai galima tik itarti, bet patvirtinti tik po operacvijos, bet sito neteigiu.
o del karsciu tai cia taip vyksta ne nuo endometriozes, o nuo vaistu kuriais ji yra gydoma
Papildyta:
QUOTE(garnelis @ 2006 05 22, 16:17)
supratau, aciu tau, paiduke.
Pasidariau panikiere ir jei kas, visokias sau diagozes pradejau prisirasineti....
Pradzioje buvau labai kantri ir nieko i galva neemiau, bet kai vis  ne  nestuke.gif , tai prasideda paranojos...

na tu tik nepsisigalvok schmoll.gif
geriausia eik pas savo gydytoja ir prasyk, kad darytu visus tyrimus, o tada bus matyt, gal ziurek po keliu savaiteliu ateisi pas mus pasigirti, kad jau nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi mergickos zinokit paaiskejo visu musu nelaimiu priezastis cool.gif Vat suzinojau is vienos "didziai protingos" forumietes kad "endometrioze duodama ne siaip sau". O uztat kad miegi su kuo nori bigsmile.gif
Pasirodo yra tokiu kurios, kai jau nebeturi argumentu diskusijai, ilenda i tavo zinutes ir iskasa kokia nors tavo problema, kaip tavo "nesvarumo" irodyma. vat blink.gif
bash.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 06 04, 10:40)
Oi mergickos zinokit paaiskejo visu musu nelaimiu priezastis  cool.gif Vat suzinojau is vienos "didziai protingos" forumietes kad "endometrioze duodama ne siaip sau". O uztat kad miegi su kuo nori  bigsmile.gif
Pasirodo yra tokiu kurios, kai jau nebeturi argumentu diskusijai, ilenda i tavo zinutes ir iskasa kokia nors tavo problema, kaip tavo "nesvarumo" irodyma. vat  blink.gif
bash.gif

Nu negaliu kaip juokas suėmė lotuliukas.gif Ir pkta aišku pasidarė mad.gif Nu bet negi ant tundrų pyksi,tegul šneka,ką nori laugh.gif

P.S.kažin ar ji jau tokia švari,kad tokios mintys į galvą jai lenda?O gal ji vienuolyne sėdi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 06 04, 11:44)
Nu negaliu kaip juokas suėmė lotuliukas.gif Ir pkta aišku pasidarė mad.gif Nu bet negi ant tundrų pyksi,tegul šneka,ką nori laugh.gif

P.S.kažin ar ji jau tokia švari,kad tokios mintys į galvą jai lenda?O gal ji vienuolyne sėdi lotuliukas.gif

nu matyt kad baisiai gerai apie save galvojanti. kita labai rimta tos moteriskes teorija - dabar daug zmoniu serga veziu, nes irgi palaidai gyvena (cia apie prostatos vezi) doh.gif zinai stengiuosi ignoruot bet nesuprantu kad per malonumas visai nesusijusioj temoj zmogui dusia skaudint prikaisiojant tokius dalykus..
verysad.gif
Atsakyti
Aš kai tos moterėlės postus paskaitau, man 'migom' kraujas užverda nuo tos bukaprotystės. Siūlau tiesiog nejudint, tiesiog ignoruot.
Tokie žmonės - jie gi užsiciklinę absoliučiai ties savo teorijomis, nieko jiems neįrodysit. Buvo ir bus žmonių, kurie jūsų vaisingumo problemas aiškins palaidu gyvenimu, karmos sutepimu ar dar velniai žino kuo.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 06 04, 11:40)
Oi mergickos zinokit paaiskejo visu musu nelaimiu priezastis  cool.gif Vat suzinojau is vienos "didziai protingos" forumietes kad "endometrioze duodama ne siaip sau". O uztat kad miegi su kuo nori  bigsmile.gif
Pasirodo yra tokiu kurios, kai jau nebeturi argumentu diskusijai, ilenda i tavo zinutes ir iskasa kokia nors tavo problema, kaip tavo "nesvarumo" irodyma. vat  blink.gif
bash.gif

garbane skaiciau ir as ta tema... nepergyvenk, gyvenimas viska i savo vietas sustato... prisisauks ji savo kvailais postringavimais nelaime... netikiu as jokiomis karmomis ir panasiai, ir zmogus nekaltas, kad serga( negi mazias vaikelis sergantis kaulu veziu irgi kaltas?????)...... o dziaugtis, kad kitam negerai( butent taip ir pasielge vaizgante) sugrizta visada desimteriopai...
endometrioze tikrai nebuna del palaido gyvenimo ar dar kazko...
vaizgante , persiprasau, tupa kaip batu aulas, neturejo argumentu, tai todel ir puole izeidinet...
4u.gif
man ir paciai seniau buvo itare endometrioze... aciu dievui, nepasitvirtino..tai todel ir nemalonu, kaip tokios kvaisos kaip vaizgante akivaizdziai nusipeza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 06 04, 12:40)
bash.gif

nu ir pasitaiko gi nenormaliu schmoll.gif
Papildyta:
man dar toks klausimelis pasistojo, o kaip jumi su svoriu ? ar priaugot per vaistu veikima ar ne ? jei priaugot tai ar krito nors kiek kai atsistate organizmas po tu hormonu?
As tai, nors atrodo tikrai nepradejau daugiau valgyt, bet priaugau beveik 5 kg. jauciuosi velniskai nemaloniai, nes vos beisibruku i senuosius dzinsus. sportuoju po keleta valandu 2 kart per savaite, savatgalias dviraciu pasivazineju ne velnio nekrenta fitness3.gif
Atsakyti
Tik_Tiek ir as issipuciau, jauciu pasunkejau, pati sau tokia pilna pilna jauciuosi, bet svorio padidejimas - tai salutinis ir sio vaisto poveikis, nu jomajo - atrodo ir taip tu poveikiu maza. Labai tikiuosi, kad baigus vartoto visa tai susinormalizuos, aciu dar, kad apetitas neisaugo - tai tada jau to svorio antpludis butu doh.gif

Kita savaite vizitas i klinikas, echoskopija, gal ten grazu viskas ir uzteks man tu 3 men vartotjimo, pastoti as nelabai ruosiuosi, tad teks antį kontraceptiku pereiti manau.
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2006 06 06, 15:31)
nu ir pasitaiko gi nenormaliu  schmoll.gif
Papildyta:
man dar toks klausimelis pasistojo, o kaip jumi su svoriu ? ar priaugot per vaistu veikima ar ne ? jei priaugot tai ar krito nors kiek kai atsistate organizmas po tu hormonu?
As tai, nors atrodo tikrai nepradejau daugiau valgyt, bet priaugau beveik 5 kg. jauciuosi velniskai nemaloniai, nes vos beisibruku i senuosius dzinsus. sportuoju po keleta valandu 2 kart per savaite, savatgalias dviraciu pasivazineju ne velnio nekrenta  fitness3.gif

ash priaugau ir buna zueina toookiu dienu, kad atrodo vien valgau sad.gif bet siaiop ar taip diudziausias svorio padidejimas buvo per pirmus 2 menesius nuo vaisto suleidimo.
Panos zinokit mano vaistai jau suleisti 9 menesiai 10 einam, o man MM vis dar nera sad.gif jau tas laukimo ir baimes jausmas tikrai baigai i nevilti ivaryti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2006 06 08, 11:33)
ash priaugau ir buna zueina toookiu dienu, kad atrodo vien valgau sad.gif bet siaiop ar taip diudziausias svorio padidejimas buvo per pirmus 2 menesius nuo vaisto suleidimo.
Panos zinokit mano vaistai jau suleisti 9 menesiai 10 einam, o man MM vis dar nera sad.gif jau tas laukimo ir baimes jausmas tikrai baigai i nevilti ivaryti  verysad.gif

Cia ta prasme 10 men eina nuo pirmos injekcijos, ar 10 men nuo to kai pasibaige vaistu veikimas ?
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2006 06 28, 13:17)
Cia ta prasme 10 men eina nuo pirmos injekcijos, ar 10 men nuo to kai pasibaige vaistu veikimas ?

nuo pirmos injekcijos.
mergaites uzsukau cia pasigirti, sulaukiau MM yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif , antradieni, tai maniau numirsiu, nes labai zemas spaudimas buvo ir siaip savijauta nekokia verysad.gif bet dabar jau atrodo geriau viskas, tik kad spaudimas nesukyla sad.gif nezinau kodel.
Db prasides BT matavimas ir leliaus gaminimas ax.gif blush2.gif
Atsakyti