Nugi mastau apie LT jug rugpjutis jau netoli......
QUOTE(fortūnata @ 2006 05 09, 07:00)
Man davė leidimą iš karto darbuotis,bet keletą mėnesių niekas nesigavo,tai pasiūlė darytis IUI
tai turbut priklauso nuo endometriozes stadijos... man vis delto rekomendavo pagert 1 men. kontraceptiku, o tada tik kibt i darbus et, kaip norisi tuos 'bandymus' pradet anksciau...
QUOTE(Indrushka @ 2006 05 11, 00:13)
na prakaitavimas man iskart beveik prasidejo, pamenu pirmus pora menesiu tai prakaitas toks lipnus ir labai bjauraus kvapo buvo... nors niekada neprakaituodavau dar or dabar buna uzeina karscio bangos, bet jau ne tokios stiprios kaip anksciau. Beje nuo oat vaistu susileidimo ismeigojusi visa nakti (be atsibudimu) esu gal tik 3 kartus, nes vis prasibusdavau visa slapia, kad karsta. Aplamai esu taip vadinama " saltmire"bet db pvz jau nebesalu, taigis siek tiek ir i nauda isejo man tas gydymas
o siaip kad lengvisti pozymius nieko nevartojau, cia pas mus UK nera didelio pasirinkimo tokiu dalyku, o ir siaip tableciu nemyliu
o siaip kad lengvisti pozymius nieko nevartojau, cia pas mus UK nera didelio pasirinkimo tokiu dalyku, o ir siaip tableciu nemyliu
ir as prakaituoju kaip nenormali. o apie ta naktini atsibutima, tai labai teisingai pastebeta, as tik pirma menesi gerai jauciausi, o paskui visa laika naktimis daugybe kartu atsibundu nuo to, kad esu visiskais salpia nuo prakaito, bet kas idomiausia, kad man nakti ne tik karscio bangos buna, bet uzeina dar ir tokie salcio priepuoliai tai dviem kaldrom apsilkoju tai nuoga guliu idiotizmas ...
o arbatos tai siandien pat eisiu pirkt, kad tik padetu, nes nusibodo tos nesamones juodai. gal bus veiksmingesne nei klimaktoplan nes nuo jo man tik blogiau buvo o ne geriau
na kaip jums sekasi su ligom kovoti?
ash tai paskutinem dienom nekaip jauciuosi
ash tai paskutinem dienom nekaip jauciuosi
QUOTE(Indrushka @ 2006 05 19, 12:58)
sunkai tiesiog dienas ir valandas skaiciuoju iki vaistu veikimo pabaigos. As leidausi tuos vaistus kur reik 1 kart kas 3 men susileist. idomu po kiek laiko atsistato viskas ? kazkur skaiciau, kad po 70 d. po paskutines injekcijos susileidimo, bet kazkaip manau, kad cia turi galvoj tuos vaistus, kur kas menasi reik leist o gal turi galvoj 70d. po vastu veikimo
Sveikos bendrazyges,
va va ir man tas pats einu gult karsta - atlapoju langus, guliu pusnuoge, nakti pasidaro salta - lekiu langu uzdaryt, lendu po anklode ir taip kas nakt - kazkoks kosmaras, bet dabar siskiai suprantu ta - ai moteriskei klimaksas, nu tikrai tas karstis, prakaitavimas, sukelia ir nuotaiku svyravima ir siaip nerviskai veikia, as net atsidejau magistrinio darbo gynima, bo niekaip nejo susikaupt sistemingam darbui. Man ir diena tas pats: sedziu su svarkeliu - karstis - nusirengiu - salta apsirengiu - nu nusisauk Ir pries akis dar trys men vaistu vartojimo.
va va ir man tas pats einu gult karsta - atlapoju langus, guliu pusnuoge, nakti pasidaro salta - lekiu langu uzdaryt, lendu po anklode ir taip kas nakt - kazkoks kosmaras, bet dabar siskiai suprantu ta - ai moteriskei klimaksas, nu tikrai tas karstis, prakaitavimas, sukelia ir nuotaiku svyravima ir siaip nerviskai veikia, as net atsidejau magistrinio darbo gynima, bo niekaip nejo susikaupt sistemingam darbui. Man ir diena tas pats: sedziu su svarkeliu - karstis - nusirengiu - salta apsirengiu - nu nusisauk Ir pries akis dar trys men vaistu vartojimo.
QUOTE(Tik_Tiek @ 2006 05 19, 13:48)
sunkai tiesiog dienas ir valandas skaiciuoju iki vaistu veikimo pabaigos. As leidausi tuos vaistus kur reik 1 kart kas 3 men susileist. idomu po kiek laiko atsistato viskas ? kazkur skaiciau, kad po 70 d. po paskutines injekcijos susileidimo, bet kazkaip manau, kad cia turi galvoj tuos vaistus, kur kas menasi reik leist o gal turi galvoj 70d. po vastu veikimo
na skaiciuok neskaiciavus, mano paskutine injekcija gruodzio 5 buvo taigis vaistai baige veikti kovo 5, o db yra kas geguze tai vat primesk kiek laiko po injekcijos praejo o vis dar paprakaituoju ir nervininke, o MM vis dar nesulaukiu taigis velniai zino kada jos atsistato, cia matyt kiekvienai vis kitaip... daktaro klausiau kada tai sako lauk, gali ir iki puses metu buti
QUOTE(Indrushka @ 2006 05 19, 16:39)
na skaiciuok neskaiciavus, mano paskutine injekcija gruodzio 5 buvo taigis vaistai baige veikti kovo 5, o db yra kas geguze tai vat primesk kiek laiko po injekcijos praejo o vis dar paprakaituoju ir nervininke, o MM vis dar nesulaukiu taigis velniai zino kada jos atsistato, cia matyt kiekvienai vis kitaip... daktaro klausiau kada tai sako lauk, gali ir iki puses metu buti
Oj laikykites mergytes Man jauciu dar viskas pries akis - ir operacija ir vaistai ir darbavimasis su MB.... Ale viska gi mes pasiryzusios padaryti del savo lialiu
Sekmes mergytes
QUOTE(rasyte @ 2006 05 19, 16:01)
Sveikos bendrazyges,
va, va ir man tas pats darbe jau jauciu kaip i nenormalia ziuri. tai sedziu su trim megstiniais, tai viska nusimetu ir tik su maike sedziu prie atidatyto lango kazkoks idiotizmas, o kai karstis kala tai nuo veido prakaitas beveik upeliu visas veidas buna slapias brrrr... kaip nusibodo
QUOTE(Tik_Tiek @ 2006 05 22, 13:14)
va, va ir man tas pats darbe jau jauciu kaip i nenormalia ziuri. tai sedziu su trim megstiniais, tai viska nusimetu ir tik su maike sedziu prie atidatyto lango kazkoks idiotizmas, o kai karstis kala tai nuo veido prakaitas beveik upeliu visas veidas buna slapias brrrr... kaip nusibodo
Merginos, o tai cia endometriozes pozymiai tie karscio ir salcio pylimai?
As galvojau, kad cia nuo stimuliaciju visu...
Nes man irgi uzeina karscio bangos. Prakaitas nebega upeliais, bet nerealiai buna karscio priepuoliai uzeina.
Jo, po mmmm kokias 5 d rudai teplioja, bet gydytojai apie endometrioze man nieko nesake. Juk jei yra, tai matoso dazniausiai ir per echoskopa, taip ?
QUOTE(garnelis @ 2006 05 22, 13:31)
Merginos, o tai cia endometriozes pozymiai tie karscio ir salcio pylimai?
Nes man irgi uzeina karscio bangos. Prakaitas nebega upeliais, bet nerealiai buna karscio priepuoliai uzeina.
Jo, po mmmm kokias 5 d rudai teplioja, bet gydytojai apie endometrioze man nieko nesake. Juk jei yra, tai matoso dazniausiai ir per echoskopa, taip ?
Geriau paskaityk čia:
http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=
garneli
Tie karščio pylimai, kaip suprantu atsiranda nuo vaistų kuriais gydoma endometriozė
Tie karščio pylimai, kaip suprantu atsiranda nuo vaistų kuriais gydoma endometriozė