Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(rasyte @ 2006 04 30, 10:00)
Na  man ne du, as klimaksa jau tveriu antra karta, esu gydyta chemoterapija - menesiniu nebuvo 9 men, bet tikrai pernesiau lengviau nei dabar, budavo kad karstis ismusa, bet ne sitaip.
Indrushka 2 men ne daug, juk ir vaistu anotacijoje kalbama, kad mm atsistato per gana ilga laika, vidutiniskai per 70 dienu nuo paskutines injekcijos - tad linkiu kantrybes laukiant smile.gif

na po paskutines injekcijos jau 5 men praejo todel ir sakau, kad jau laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2006 04 03, 08:28)
Merginos, taupumo sumetimais pakeiciau kontraceptikus.. pradejau vartoti CILEST.. gal kuri zinote, ar jis nekenkia, eant endometriozei.. Kadaisi vartojau gydytojo parekomenduota YASMIN (esu USA), kiap profilaktine priemone nuo endometriozes .. dabar suabejojau del CILEST.. ar jis tiktu.. gal kuri zinote? aciu

Man Usoniene iskarto priskyte Cilest po laparaskopijos.
Atsakyti
Sveikutes, grizau ka tik po laparoskopijos, kurios metu buvo diagnozuota II stadijos endometrioze - zidinukai prie abieju kiausidziu (kairej pusej net endometr.cista); su kiasintakiais problemu nera. I VK eisiu po poros dienu, kaip manot, ar man vis delto skirs pagert KT keleta menesiu, ar jau duos leidima "darbuotis" su vyruku blush2.gif nieko nelaukiant?
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2006 05 08, 20:25)
Sveikutes, grizau ka tik po laparoskopijos, kurios metu buvo diagnozuota II stadijos endometrioze - zidinukai prie abieju kiausidziu (kairej pusej net endometr.cista); su kiasintakiais problemu nera. I VK eisiu po poros dienu, kaip manot, ar man vis delto skirs pagert KT keleta menesiu, ar jau duos leidima "darbuotis" su vyruku  blush2.gif nieko nelaukiant?

Man davė leidimą iš karto darbuotis,bet keletą mėnesių niekas nesigavo,tai pasiūlė darytis IUI unsure.gif
Atsakyti
Ačiū Indrushkai už atsakymą. 4u.gif Operacijos man nedarė, nustatė remdamasi mano nusiskundimais bei echoskopija. Tiesa, dar kraujo tyrimą ( CA 125, atrodo) darė, tai jis irgi rodė, kad ten kažkokios medžiagos kiekis padidėjęs. Sakė gydytoja palaukti 3 mėn. , ir vėl pasirodyti. O man taip neramu... Aš po to vizito visą internetą išnaršiau - daug endometriozės simptomų man tinka. Taip ir rūpi kitai ginekologei pasirodyti, nes bijau, kad per tuos 3 mėn. man ta liga nepadarytų neatstatomos žalos, juk vaikelį su vyru planuojam... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2006 05 09, 17:14)
Ačiū Indrushkai už atsakymą.  4u.gif Operacijos man nedarė, nustatė remdamasi mano nusiskundimais bei echoskopija. Tiesa, dar kraujo tyrimą ( CA 125, atrodo) darė, tai jis irgi rodė, kad ten kažkokios medžiagos kiekis padidėjęs. Sakė gydytoja palaukti 3 mėn. , ir vėl pasirodyti. O man taip neramu... Aš po to vizito visą internetą išnaršiau - daug endometriozės simptomų man tinka. Taip ir rūpi kitai ginekologei pasirodyti, nes bijau, kad per tuos 3 mėn. man ta liga nepadarytų neatstatomos žalos,  juk vaikelį su vyru planuojam... verysad.gif

Žinai,beskaitydamas apie ligas,gali visomis jomis ,,persirgti".ManAU,kad tik operacija padeda nustatyti tikrą padėtį.Siūlau nedelsti ir operuotis,kalbu iš patirties.Jei nieko blogo neras,BUS TAU RAMIAU,JEI RAS,CHIRURGIŠKAI PAREMONTUOS mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit man nepatyrusiai blush2.gif , jei aš pas ginekologę į privatų kabinetą vaikštau, tai kur mane tada operuotų? Šiuo metu gyvenu ne Vilniuje, bet užsiregistravus Centro poliklinikoj.
Papildyta:
Tiesa, girdėjau gerų atsiliepimų apie Vildaitę, gal jai pasirodyti su visais savo skundais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2006 05 09, 17:43)
Patarkit man nepatyrusiai  blush2.gif , jei aš pas ginekologę į privatų kabinetą vaikštau, tai kur mane tada operuotų? Šiuo metu gyvenu ne Vilniuje, bet užsiregistravus Centro poliklinikoj.
Papildyta:
Tiesa, girdėjau gerų atsiliepimų apie Vildaitę, gal jai pasirodyti su visais savo skundais? g.gif

na zinok vilniui tai nieko patarti negaliu, o Kaune tai tik i krikscioniskus patarciau eiti, mane vanagas operavo tai esu tikrai patenkinta thumbup.gif
o siaip gerai sake fortunata, nelauk, nes man ir pridare daktarai liepdami paluketi ir t.t. doh.gif per 3 men man pvz isaugo 5.5 cm cista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2006 04 27, 13:40)
Sveikos bendrazyges, na mane ir tie salutiniai poveikiai baigia papjaut - ypac karscio bangos - kosmaras, bet dabar atradau vaistelius, tiksliau zole, kuri padeda siuos simptomus susvelninti, jau savaite geriu Cefakliman, tai zolinis preparatas, skirtas klimakso, dismenorejos simptomams mazinti - gal kas dar turite kokiu minciu, juk nesmagu su tais klimakteriniais poveikiais gyventi smile.gif

nesmagu tai ne tas zodis sad.gif man jau nebedaug liko, bet kuo toliau tuo sunkiau to galo sulaukt . o ta zole tikrai padeda? nes as geriau vaistus klimaktoplan, bet ne velnio jie man nepadejo lotuliukas.gif net gi sakyciau atvirksciai kai meciau juos gert gal siek tiek reciau tos bangos buna. ar brangi ta zole? jei ji padeda ir nekainuoja simtais tai begciau pirkt.
kai tik susileidau pirma doze labai intencyviai ieskojau pagalbos, bet niekas nepasidalino patirtimai, tai arba niekas nieko nevartoja, arba niekas ne velnio nepadeda sad.gif

Papildyta:
QUOTE(Indrushka @ 2006 05 10, 00:31)
na zinok vilniui tai nieko patarti negaliu, o Kaune tai tik i krikscioniskus patarciau eiti, mane vanagas operavo tai esu tikrai patenkinta thumbup.gif
o siaip gerai sake fortunata, nelauk, nes man ir pridare daktarai liepdami paluketi ir t.t.  doh.gif  per 3 men man pvz isaugo 5.5 cm cista doh.gif

Ir as pas Vanaga operavausi tikrai thumbup.gif gydytojas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tik_Tiek: 10 gegužės 2006 - 14:28
[quote=Tik_Tiek,2006 05 10, 14:31]
nesmagu tai ne tas zodis sad.gif man jau nebedaug liko, bet kuo toliau tuo sunkiau to galo sulaukt . o ta zole tikrai padeda? nes as geriau vaistus klimaktoplan, bet ne velnio jie man nepadejo lotuliukas.gif net gi sakyciau atvirksciai kai meciau juos gert gal siek tiek reciau tos bangos buna. ar brangi ta zole? jei ji padeda ir nekainuoja simtais tai begciau pirkt.
kai tik susileidau pirma doze labai intencyviai ieskojau pagalbos, bet niekas nepasidalino patirtimai, tai arba niekas nieko nevartoja, arba niekas ne velnio nepadeda sad.gif

nezinau ar labai, bet manau kazkiek vis tiek padeda, karves nekainuoja tiksliai nepamenu dabar kazkur apie 14-15 litu visas pokas, uztenka menesiui, na kazka reikia juk daryt, tokia istyzus nesijauciau net leidziant chemija, cia man teko ir su ja padraugat, tos bangos tiesiog nepakeliamos, o dar prisidejo ir prakaitavimas - ar Jums buvo?
Atsakyti
QUOTE(sonatukė @ 2004 11 08, 11:07)
Sveikos,tik ką prisiregistravau,GERAS forumas žiūriu.Jo pas mane pradėjo teplioti žiūriu prieš mėnesines ir po jų šokoladinėm išskyrom,tai kaip pasiskaičiau,tai siaubas apimė.Dar nebuvau pas gydytoją,bet įtariu tą ligą....Nesenai turėjau negimdinį nėštumą,tai teko abraziją daryti,maža to dabar še tau dar vienas variantas(bent jau taip įtariu),tik keista ,kad tiek kartų per šį pusmetį ėjau pas ginekologus,tiek kartų žiūrėjo su ultrogarsu ir nieko nepastebėjo???

doh.gif Vat vat , as itariu ta pati, ir mindziukuoju kada pas gyd nueiti.......siaubas , jau va kai pradejo teplioti tai sav su virsumi, bijau kad vel viskas is naujo.O jau prisigalvoju kad man jos zidiniai ne tik zarnyna nusejo bet jau ir ant plauciu sedi..... Nes paskutiniu metu tokius pilvo skausmus jauciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2006 05 10, 15:53)
nezinau ar labai, bet manau kazkiek vis tiek padeda, karves nekainuoja tiksliai nepamenu dabar kazkur apie 14-15 litu visas pokas, uztenka menesiui, na kazka reikia juk daryt, tokia istyzus nesijauciau net leidziant chemija, cia man teko ir su ja padraugat, tos bangos tiesiog nepakeliamos, o dar prisidejo ir prakaitavimas - ar Jums buvo?

na prakaitavimas man iskart beveik prasidejo, pamenu pirmus pora menesiu tai prakaitas toks lipnus ir labai bjauraus kvapo buvo... nors niekada neprakaituodavau schmoll.gif dar or dabar buna uzeina karscio bangos, bet jau ne tokios stiprios kaip anksciau. Beje nuo oat vaistu susileidimo ismeigojusi visa nakti (be atsibudimu) esu gal tik 3 kartus, nes vis prasibusdavau visa slapia, kad karsta. Aplamai esu taip vadinama " saltmire"bet db pvz jau nebesalu, taigis siek tiek ir i nauda isejo man tas gydymas rolleyes.gif
o siaip kad lengvisti pozymius nieko nevartojau, cia pas mus UK nera didelio pasirinkimo tokiu dalyku, o ir siaip tableciu nemyliu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2006 05 10, 21:42)
doh.gif  Vat vat , as itariu ta pati, ir mindziukuoju kada pas gyd nueiti.......siaubas , jau va kai pradejo teplioti tai sav su virsumi, bijau kad vel viskas is naujo.O jau prisigalvoju kad man jos zidiniai ne tik zarnyna nusejo bet jau ir ant plauciu sedi..... Nes paskutiniu metu tokius pilvo skausmus  jauciu  blink.gif

tai jau zinok nelauk, nes paskui isvsi rimtai bus doh.gif o dar cia kol pas daktara eiles sulauki doh.gif
Atsakyti