QUOTE(rasyte @ 2006 05 10, 15:53)
nezinau ar labai, bet manau kazkiek vis tiek padeda, karves nekainuoja tiksliai nepamenu dabar kazkur apie 14-15 litu visas pokas, uztenka menesiui, na kazka reikia juk daryt, tokia istyzus nesijauciau net leidziant chemija, cia man teko ir su ja padraugat, tos bangos tiesiog nepakeliamos, o dar prisidejo ir prakaitavimas - ar Jums buvo?
na prakaitavimas man iskart beveik prasidejo, pamenu pirmus pora menesiu tai prakaitas toks lipnus ir labai bjauraus kvapo buvo... nors niekada neprakaituodavau
dar or dabar buna uzeina karscio bangos, bet jau ne tokios stiprios kaip anksciau. Beje nuo oat vaistu susileidimo ismeigojusi visa nakti (be atsibudimu) esu gal tik 3 kartus, nes vis prasibusdavau visa slapia, kad karsta. Aplamai esu taip vadinama " saltmire"bet db pvz jau nebesalu, taigis siek tiek ir i nauda isejo man tas gydymas
o siaip kad lengvisti pozymius nieko nevartojau, cia pas mus UK nera didelio pasirinkimo tokiu dalyku, o ir siaip tableciu nemyliu
Papildyta:
QUOTE(Paranormali @ 2006 05 10, 21:42)
Vat vat , as itariu ta pati, ir mindziukuoju kada pas gyd nueiti.......siaubas , jau va kai pradejo teplioti tai sav su virsumi, bijau kad vel viskas is naujo.O jau prisigalvoju kad man jos zidiniai ne tik zarnyna nusejo bet jau ir ant plauciu sedi..... Nes paskutiniu metu tokius pilvo skausmus jauciu
tai jau zinok nelauk, nes paskui isvsi rimtai bus
o dar cia kol pas daktara eiles sulauki