Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(rasyte @ 2006 03 30, 14:52)
Norejau paklaust tu, kurios vartojote dipfrelerina, ar po pirmos injekcijos kam buvo kraujavimas, panasus i mm,

niekada nuo dipherilino nekraujavau - nei lašelio
Atsakyti
Noriu paklaust.
O sergant endometrioze ar tik smileysex.gif metu skauda ar ir šiaip.
Nes man tempia skauda pilvo apačią beveik nuolat. Įtaria ir PKS, ir endometriozę. Hormonų tyrimų dar nesulaukiau, tai va dabar apklausas darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2006 03 30, 14:52)
Della labai liudna zinia, buk tvirta, stiprybes tau, nenusimink ir tikekis, kad kita kart pasiseks

Norejau paklaust tu, kurios vartojote dipfrelerina, ar po pirmos injekcijos kam buvo kraujavimas, panasus i mm, paskaicius informacini lapeli radau, kad pirma men. po injekcijos gali pasireiksti metroragija - kraujavimas, man jis pasireiske, ar kas dar susiduret. Ir kaip del saugojimosi besigydant, juk kiausidziu funkcija sustabdoma, tad ir saugotis manau nereikia, gal kas girdejot kita nuomone.

na kai ash susileidau dipherelina pirma menesi man dar buvo MM tai gal ir tau tas pats ar ash netaip supratau g.gif o siaip per visus puse metu dipherelino veikimo ne laso ne tik kad kraujo bet ir jokiu isskyru nebuvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2006 04 01, 18:01)
Noriu paklaust.
O sergant endometrioze ar tik  smileysex.gif metu skauda ar ir šiaip.
Nes man tempia skauda pilvo apačią beveik nuolat. Įtaria ir PKS, ir endometriozę. Hormonų tyrimų dar nesulaukiau, tai va dabar apklausas darau  ax.gif

na man tai istisai pilvo apacia skaudedavo kita syki atrodydavo gimda per apacia iskris verysad.gif o siaip pilvas kartais issiputes ir kietas budavo ir dabar kartais paskauda, bet per gydyma isvis jokiu pasaliniu nemaloniu pojuciu neturejau ir apie pilvo skausmus pamirsusi buvau.
tik siaip neprisigalvok kad butinai turi endometrioze jei skaudena pilva, cia gali buti bet kas g.gif
Atsakyti
Sakai bet kas g.gif
O kas? Su tais skausmais kankinuosi jau ilgai ir nei vienas gydytojas nieko konkretaus nepasakė. Tik dabar va išgirdau bent kažką konkretesnio.
Aišku nieko konkretaus tik arba-arba. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 04 02, 09:05)
Sakai bet kas  g.gif
O kas? Su tais skausmais kankinuosi jau ilgai ir nei vienas gydytojas nieko konkretaus nepasakė. Tik dabar va išgirdau bent kažką konkretesnio.
Aišku nieko konkretaus tik arba-arba.  verysad.gif

na ne pati nzn, bet juk tu moterisku problemu ir ligu yra ivairiausiu...
bet siaip nepalik visko taip ir nesitenkink arba arba, klausk tiesiai sviesiai kad sakytu kas yra o ne gal... nezinau .... ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2006 04 02, 12:12)
na ne pati nzn, bet juk tu moterisku problemu ir ligu yra ivairiausiu...
bet siaip nepalik visko taip ir nesitenkink arba arba, klausk tiesiai sviesiai kad sakytu kas yra o ne gal... nezinau .... ir t.t.

Labai teisingai pasakyta rolleyes.gif kai nueisi pas gydytoją sakyk viską kas tau negerai, klausk kokius dar tyrimus gali pasidaryti, kokios gydymo galimybės.
Jei kažko nesupranti klausk, kad ir penkis kartus to paties, jų darbas yra išaiškinti mirksiukas.gif
Tik nenuleisk rankų ir eik pirmyn, sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 04 02, 11:35)
Labai teisingai pasakyta  rolleyes.gif kai nueisi pas gydytoją sakyk viską kas tau negerai, klausk kokius dar tyrimus gali pasidaryti, kokios gydymo galimybės.
Jei kažko nesupranti klausk, kad ir penkis kartus to paties, jų darbas yra išaiškinti  mirksiukas.gif
Tik nenuleisk rankų ir eik pirmyn, sėkmės tau  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif teisingai, svarbiausia nebijoti
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 04 02, 10:35)
Labai teisingai pasakyta  rolleyes.gif kai nueisi pas gydytoją sakyk viską kas tau negerai, klausk kokius dar tyrimus gali pasidaryti, kokios gydymo galimybės.
Jei kažko nesupranti klausk, kad ir penkis kartus to paties, jų darbas yra išaiškinti  mirksiukas.gif
Tik nenuleisk rankų ir eik pirmyn, sėkmės tau  4u.gif

Butent - nenuleisk ranku ir nepasitenkink atsakymu gal savaiame praeis... Man jie Velse dabar daro visokius tyrimus skersai isilgai, nes jau beveik du menesiai turiu temperaturos, o priezastis neaiski. Netgi nuo maliarijos tyrima dare lotuliukas.gif Mano manimu tegul daro pacius neitikinamiausius tyrimus, priezasti turi rasti. Kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes ir viskas turi paaisketi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą. Tuos skausmus turiu jau ilgai. Ir visos gydytojos kažką tik paburba apie vaikų turėjimą. Tipo reik gimdyt ir viskas praeis. Absurdas.
Mane išvis nervina požiūris į tokias kaip aš, kuriom neva tai "tiksi laikrodis"...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 04 02, 15:07)
Ačiū mergaitės už palaikymą. Tuos skausmus turiu jau ilgai. Ir visos gydytojos kažką tik paburba apie vaikų turėjimą. Tipo reik gimdyt ir viskas praeis. Absurdas.
Mane išvis nervina požiūris į tokias kaip aš, kuriom neva tai "tiksi laikrodis"...

Nepyk ant ju taip stipriai... Kartais jos tai pasako tik gero noredamos. Man irgi laikrodis tiksi, bet niekada nieko panasaus is gydytoju neisgirdau kad tau jau laikas... Manau, kad viskas savas laikas smile.gif Bus laikas, bus ir vaikas wub.gif Nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 04 01, 18:01)
Noriu paklaust.
O sergant endometrioze ar tik  smileysex.gif metu skauda ar ir šiaip.
Nes man tempia skauda pilvo apačią beveik nuolat. Įtaria ir PKS, ir endometriozę. Hormonų tyrimų dar nesulaukiau, tai va dabar apklausas darau  ax.gif

Kai sergi endometrioze skauda smileysex.gif metu unsure.gif Pvz.man labai nugara skauda,ryte negaliu is lovos islipt,arbatinuko nepakeliu is skausmo verysad.gif Po laparaskopijos,kai uzdegino zidinius gerai jauciausi tik 2 savaites,po to vel skausmai iki begalybes unsure.gif ir niekas negali padet,ji mane zudo unsure.gif
Eik pas gydytoja ir sakyk kas yra,jie turi tau padet 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Merginos, taupumo sumetimais pakeiciau kontraceptikus.. pradejau vartoti CILEST.. gal kuri zinote, ar jis nekenkia, eant endometriozei.. Kadaisi vartojau gydytojo parekomenduota YASMIN (esu USA), kiap profilaktine priemone nuo endometriozes .. dabar suabejojau del CILEST.. ar jis tiktu.. gal kuri zinote? aciu
Atsakyti