QUOTE(rasyte @ 2006 03 30, 14:52)
Della labai liudna zinia, buk tvirta, stiprybes tau, nenusimink ir tikekis, kad kita kart pasiseks
Norejau paklaust tu, kurios vartojote dipfrelerina, ar po pirmos injekcijos kam buvo kraujavimas, panasus i mm, paskaicius informacini lapeli radau, kad pirma men. po injekcijos gali pasireiksti metroragija - kraujavimas, man jis pasireiske, ar kas dar susiduret. Ir kaip del saugojimosi besigydant, juk kiausidziu funkcija sustabdoma, tad ir saugotis manau nereikia, gal kas girdejot kita nuomone.
na kai ash susileidau dipherelina pirma menesi man dar buvo MM tai gal ir tau tas pats ar ash netaip supratau
o siaip per visus puse metu dipherelino veikimo ne laso ne tik kad kraujo bet ir jokiu isskyru nebuvo
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2006 04 01, 18:01)
Noriu paklaust.
O sergant endometrioze ar tik
metu skauda ar ir šiaip.
Nes man tempia skauda pilvo apačią beveik nuolat. Įtaria ir PKS, ir endometriozę. Hormonų tyrimų dar nesulaukiau, tai va dabar apklausas darau
na man tai istisai pilvo apacia skaudedavo kita syki atrodydavo gimda per apacia iskris
o siaip pilvas kartais issiputes ir kietas budavo ir dabar kartais paskauda, bet per gydyma isvis jokiu pasaliniu nemaloniu pojuciu neturejau ir apie pilvo skausmus pamirsusi buvau.
tik siaip neprisigalvok kad butinai turi endometrioze jei skaudena pilva, cia gali buti bet kas