Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Nu va, apsilankiau siandien pas ginekologa, tai issklaide man visas abejones ir liepe neprisigalvoti to ko nera cool.gif
Ir aciu Dievui wub.gif
Atsakyti
sveikos mergytes,as su labai blogom naujienom.mano nestumas negimdivinis cray.gif vis del to ta endometrioze savo daro verysad.gif
Atsakyti
Della labai liudna zinia, buk tvirta, stiprybes tau, nenusimink ir tikekis, kad kita kart pasiseks

Norejau paklaust tu, kurios vartojote dipfrelerina, ar po pirmos injekcijos kam buvo kraujavimas, panasus i mm, paskaicius informacini lapeli radau, kad pirma men. po injekcijos gali pasireiksti metroragija - kraujavimas, man jis pasireiske, ar kas dar susiduret. Ir kaip del saugojimosi besigydant, juk kiausidziu funkcija sustabdoma, tad ir saugotis manau nereikia, gal kas girdejot kita nuomone.
Atsakyti
QUOTE(della @ 2006 03 30, 11:23)
sveikos mergytes,as su labai blogom naujienom.mano nestumas negimdivinis  cray.gif vis del to ta endometrioze savo daro  verysad.gif

Uzuojauta tau vargsiuke doh.gif Bet nenukabink nosies - viena karta tikrai pasiseks. Tikek tuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2006 03 30, 12:23)
sveikos mergytes,as su labai blogom naujienom.mano nestumas negimdivinis  cray.gif vis del to ta endometrioze savo daro  verysad.gif

Kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

della, užjaučiu tave, bet šv. Rašte parašyta"Belsk ir bus atidaryta", todėltikuosi, kad tavo norai išsipildys.

Beje,šiandien grįžau po laparaskopijos ir histeroskopijos: endometriozės nei kvapo, polipus pašalino. Palauksiu mmm ir teks paplušėti.
Atsakyti
QUOTE(della @ 2006 03 30, 13:23)

console.gif
Atsakyti
aciu jums visoms uz palaikima.na tikiuosi kad sekanti karta tai tikrai pavyks susilaukti 2.gif .ir jum visom linkiu sulaukti tu mazu stebukleliu 2.gif
Atsakyti
Della,svarbu,kad pavyko kiaušintakį išsaugoti ax.gif O kelinto laipsnio pas tave buvo endometriozė?O kai operavo negimdivinį nerado atsinaujinusios endometriozės?

Nepyk,kad klausiu,bet man ši tema labai aktuali blush2.gif Jau trys mėnesiai po operacijos,bet bandymai nesėkmingi,o per mm iki smulkmenų tyrinėju kraują lotuliukas.gif ,ar tik ne koks rudas ir įtartinai žiūriu į kiekvieną išskyrą doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2006 03 30, 13:23)

della užjaučiu console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 31 kovo 2006 - 10:22

Della kaip gaila console.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 31 kovo 2006 - 15:42

kaip gaila Della sad.gif ziurek laikykis ir tikek kad viskas bus gerai 4u.gif
beje o ta paskirta operacija tau darys?
Atsakyti