Nu va, apsilankiau siandien pas ginekologa, tai issklaide man visas abejones ir liepe neprisigalvoti to ko nera
Ir aciu Dievui
sveikos mergytes,as su labai blogom naujienom.mano nestumas negimdivinis vis del to ta endometrioze savo daro
Della labai liudna zinia, buk tvirta, stiprybes tau, nenusimink ir tikekis, kad kita kart pasiseks
Norejau paklaust tu, kurios vartojote dipfrelerina, ar po pirmos injekcijos kam buvo kraujavimas, panasus i mm, paskaicius informacini lapeli radau, kad pirma men. po injekcijos gali pasireiksti metroragija - kraujavimas, man jis pasireiske, ar kas dar susiduret. Ir kaip del saugojimosi besigydant, juk kiausidziu funkcija sustabdoma, tad ir saugotis manau nereikia, gal kas girdejot kita nuomone.
Norejau paklaust tu, kurios vartojote dipfrelerina, ar po pirmos injekcijos kam buvo kraujavimas, panasus i mm, paskaicius informacini lapeli radau, kad pirma men. po injekcijos gali pasireiksti metroragija - kraujavimas, man jis pasireiske, ar kas dar susiduret. Ir kaip del saugojimosi besigydant, juk kiausidziu funkcija sustabdoma, tad ir saugotis manau nereikia, gal kas girdejot kita nuomone.
QUOTE(della @ 2006 03 30, 11:23)
sveikos mergytes,as su labai blogom naujienom.mano nestumas negimdivinis vis del to ta endometrioze savo daro
Uzuojauta tau vargsiuke Bet nenukabink nosies - viena karta tikrai pasiseks. Tikek tuo
QUOTE(della @ 2006 03 30, 12:23)
Kaip gaila
QUOTE(della @ 2006 03 30, 13:23)
aciu jums visoms uz palaikima.na tikiuosi kad sekanti karta tai tikrai pavyks susilaukti .ir jum visom linkiu sulaukti tu mazu stebukleliu
Della,svarbu,kad pavyko kiaušintakį išsaugoti O kelinto laipsnio pas tave buvo endometriozė?O kai operavo negimdivinį nerado atsinaujinusios endometriozės?
Nepyk,kad klausiu,bet man ši tema labai aktuali Jau trys mėnesiai po operacijos,bet bandymai nesėkmingi,o per mm iki smulkmenų tyrinėju kraują ,ar tik ne koks rudas ir įtartinai žiūriu į kiekvieną išskyrą
Nepyk,kad klausiu,bet man ši tema labai aktuali Jau trys mėnesiai po operacijos,bet bandymai nesėkmingi,o per mm iki smulkmenų tyrinėju kraują ,ar tik ne koks rudas ir įtartinai žiūriu į kiekvieną išskyrą
QUOTE(della @ 2006 03 30, 13:23)
della užjaučiu
Della kaip gaila
kaip gaila Della ziurek laikykis ir tikek kad viskas bus gerai
beje o ta paskirta operacija tau darys?