Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(VKO @ 2006 03 28, 18:34)
Mergytes, klausimukas...

Mums nesiseka susiplanuoti leliaus jau astuntas menesiukas... Dariausi hormonu tyrimus, jie geri.. Vyras siandien nese savo spermiukus, laukiam atsakymo. Siandien man 7CD, bet vis dar teplioja, ir lygiai kaip parasyta prie simptomu.. Jums visos endometrioze buvo nustatyta su laparoskopija ar imanoma tai padaryti kaip nors kitaip?

Dekui labai uz pagalba 4u.gif

Kiek teko tuo dometis, tiksliai diagnozuoti endometrioze imanoma tik atlikus operacija, dazniausiai laparaskopija. Tepliojimas, kad ir rudai, pries ar po mmm nebutinai reiskia, kad sergi endometrioze. Lygiai kaip ir gydytoju echo budu matomi ar apciuopiami tariami 'endometriozes zidiniai' gali buti tiesiog zaizdele gimdos kaklelyje...
Atsakyti
QUOTE(Vilkė @ 2006 03 29, 10:58)
Kiek teko tuo dometis, tiksliai diagnozuoti endometrioze imanoma tik atlikus operacija, dazniausiai laparaskopija. Tepliojimas, kad ir rudai, pries ar po mmm nebutinai reiskia, kad sergi endometrioze. Lygiai kaip ir gydytoju echo budu matomi ar apciuopiami tariami 'endometriozes zidiniai' gali buti tiesiog zaizdele gimdos kaklelyje...

Netgi sakyciau kategoriskai nesutinku, kad endometrioze nustatoma tik operacijos metu !!! Jokiu budu taip nera !!
Atsakyti
Visiskai sutinku su Vilke.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2006 03 29, 15:44)
Netgi sakyciau kategoriskai nesutinku, kad endometrioze nustatoma tik operacijos metu !!! Jokiu budu taip nera !!

O kokius dar būdus žinai?
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 03 29, 17:00)
O kokius dar būdus žinai?

Budu as tikrai nzn, bet man jokios operacijos niekas nedare, bet buvo nustatyta endometrioze.
Atsakyti
QUOTE(Vilkė @ 2006 03 29, 11:58)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Iš kur jūs ištraukėte,kad apčiuopti galima blink.gif Tik operacijos metu,pabrėžiu OPERACIJOS METU GALIMA TIKSLIAI DIAGNOZUOTI ŠIĄ LIGĄ,JOS STADIJĄ.VISI KITI BŪDAI TIK SPĖLIONĖS.Jeigu netikite,paskaitykite mokslinius straipsnius.Tai žinau ne tik iš straipsnių,bet ir iš VK dirbančios gyd.T.Beje,su šia liga esu susidūrusi ir apie tai skersai išilgai viską žinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 03 29, 17:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Iš kur jūs ištraukėte,kad apčiuopti galima blink.gif Tik operacijos metu,pabrėžiu OPERACIJOS METU GALIMA TIKSLIAI DIAGNOZUOTI ŠIĄ LIGĄ,JOS STADIJĄ.VISI KITI BŪDAI TIK SPĖLIONĖS.Jeigu netikite,paskaitykite mokslinius straipsnius.Tai žinau ne tik iš straipsnių,bet ir iš VK dirbančios gyd.T.Beje,su šia liga esu susidūrusi ir apie tai skersai išilgai viską žinau lotuliukas.gif

Man sia liga diagnozavo Vilniuje. Taip pat ja patvirtino UK. Operaciju man niekas jokiu nedare. Taip iseina kad jie meluoja???smile.gif
Atsakyti
O tai kaip kitaip be operacijos galima pasakyti, kad pilvo ertmėje yra endometriozės židiniai? blink.gif Tave, matyt, suklaidino.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 03 29, 17:09)
O tai kaip kitaip be operacijos galima pasakyti, kad pilvo ertmėje yra endometriozės židiniai?  blink.gif Tave, matyt, suklaidino.

Keistas tas musu gincas.... Gydytojai aisku ne Dievai, jie klysta... Bet nebukim tokios kategoriskos... 4u.gif
Jei jie suklydo tai kam paaiskinti tai kad po KT vartojimo zidinys (ar kaip ji pavadinti, man sunku operuoti medicininiais terminais) sumazejo???
Nenoriu daugiau gincytis - kiekvienas turi teise tureti savo nuomone (gerai butu kad ji butu ne kategoriska) 4u.gif Sekmes visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2006 03 29, 18:08)
Man sia liga diagnozavo Vilniuje. Taip pat ja patvirtino UK. Operaciju man niekas jokiu nedare. Taip iseina kad jie meluoja???smile.gif

nežinau,tikėk tuo,kas tau atrodo geriausia.Gal tu ir turi šią ligą,o gal ir ne.Tavo atveju aš tikrai operuočiausi,nes ši liga-ne vaikų žaidimai schmoll.gif Židinius būtina prideginti,jeigu liga pažengusi,o su pastojimu gali būti l.didelių problemų.Siūlau tau paskaityit straisni

http://www.sveikas.l...23&id2=&linkID=
Ar įtikinau,kad tik operacija padeda tiksliai šią ligą diagnozuoti doh.gif
Atsakyti
Tai nėra kategoriška nuomonė, tai net ne nuomonė, tai tiesiog žinios. Be chirurginės intervencijos niekas negali patikimai nustatyti darinių kilmės. Galima tik spėti. Toks taviškės endometriozės diagnozavimas veikiau primena diagnozavimą pagal akių spalvą. Radus darinį galima tik įtarti, o vėliau operacijos metu atmesti arba patvirtinti endometriozės diagnozę. Vat jei tau būtų užrašę endometriozės įtarimas, tai pilnai sutinku. bet juk nieko nebuvo padaryta, kad galutinai įsitikintų.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 03 29, 18:24)
Tai nėra kategoriška nuomonė, tai net ne nuomonė, tai tiesiog žinios. Be chirurginės intervencijos niekas negali patikimai nustatyti darinių kilmės. Galima tik spėti. Toks taviškės endometriozės diagnozavimas veikiau primena diagnozavimą pagal akių spalvą. Radus darinį galima tik įtarti, o vėliau operacijos metu atmesti arba patvirtinti endometriozės diagnozę. Vat jei tau būtų užrašę endometriozės įtarimas, tai pilnai sutinku. bet juk nieko nebuvo padaryta, kad galutinai įsitikintų.

Oi ,Migluže,bus čia mums kaip Kolibriukei su hormonų komentarais mirksiukas.gif Kiekvieno reikalas kuo tikėti rolleyes.gif
Atsakyti