QUOTE(rasyte @ 2006 03 27, 09:46)
Indrushka, mm turetu atsirasti per kelis menesius, tikrai ne per kelias dienas baigus gydyma, pati siuo metu gydausi dipherelinu, tad ju anotacijoje rasoma:
Kiaušidžių funkcija po gydymo atsinaujina ir ovuliacija pasireiškia vidutiniškai 58 dieną po paskutiniosios injekcijos. Pirmosios menstruacijos pasireiškia vidutiniškai 70 dieną po paskutiniosios injekcijos ir tuomet, reikalui esant, reikia naudoti kontraceptines priemones.
Dideles sekmes pastojant
aciu labai uz info
ash kazkur nusimeciau savo vaistu lapeli tai uztat ir nieko nezinau, o siaip nuo vaistu gydymo pabaigos praejo apie 3 savaites tai turbut nera ko panikuoti, tik kad tu gandru laukiam jau 3 metai ir vis nesulaukiam tai gal todel ir panikuoju....
Papildyta:
QUOTE(gus @ 2006 03 27, 14:45)
Man viska UK gyd. atliko,kai gryzdavau i LT,ir koncultuodavausi su LT gyd.jie visi tik patvirtindavo,kad Anglai teisingai visa gydyma atliko
O kodel tu sakai kad 3 men
gali but jau,kol i ligonine papulsi?Tu bandei?LT jau prie to irgi eina,eilese turi laukt,ir palyginus koks zmoniu skaicius abejose salyse,tai nemanau kad ilgai yra laukt 2 men eilej
Be to yra privacios ligonines.Kainos lygiai tokios pacios,tik cia svarais o LT litais
Paprasciausiai pas netinkama GP prisirasius.
Ovuliacija nevyksta nes matuojuosi BT,nezinau ar tiket ja
Linkiu tau kuo greiciau
tapti
na jei atsiras MM tai iskart bandysim gaudyti gandrus uztat ir sakau kol sulauksiu vizito pas daktarus viskas ir taip susitvarkys...o i privacias, kad ne nezinau, man rods brangoka, nors aisku sveikatos nenusipirkti, bet ar siaip ar taip daznai i LT gryztu tai ir istaikau pas savo daktara apsilankyti. O del mano GP tai ko noreti Newhame, db vat issikraustau i woolwichiu tai tikiuosi persirasyti pas geresni tada gal ir pagalbos sulauksiu.
O tu pasikonsultuok su daktarais del savo ovuliacijos, juk yra kazkokie skatinamieji vaistai ar ash klystu?
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2006 03 27, 15:18)
Sveikos,
Nezinau atsakymo i kvaila klausima
: kodel bendrosios praktikos gydytojas ima krauja tyrimui del endometriozes?? Kad as ja turiu jis zino - rodziau nuotraukykes. O be to ir pats tikrino - sake yra. Ka matys is tyrimo????
man irgi eme krauja ir net ne viena karta, o kodel nelabai jie imasi aiskinti, gal paskui pardavineja
aisku juokas juokais, bet nebijok klausti, jie manau mielai paaiskins...
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2006 03 27, 15:18)
Sveikos,
Nezinau atsakymo i kvaila klausima
: kodel bendrosios praktikos gydytojas ima krauja tyrimui del endometriozes?? Kad as ja turiu jis zino - rodziau nuotraukykes. O be to ir pats tikrino - sake yra. Ka matys is tyrimo????
man irgi eme krauja ir net ne viena karta, o kodel nelabai jie imasi aiskinti, gal paskui pardavineja
aisku juokas juokais, bet nebijok klausti, jie manau mielai paaiskins...
Papildyta:
QUOTE(della @ 2006 03 26, 20:53)
reikia,nes kai po operacijos atejo gydytojas tai pasake kad iki sios operacijos man pastoti sansu buvo nulis.bet ir po operacijos praejo 3,5m kol pastojau ir tai dar nezinau ar viskas bus gerai.
Della pupa gal turi kokiu naujienu? baisiai jau rupi kaip tu ir tavo