Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

[quote=gus,2006 03 22, 20:56]
Labukas,

Nusivylimas UK medicina ne is pirsto lauztas sad.gif Visa menesi diena dienon turiu temperaturos. Nera ji auksta - nuo 37 iki 37.5, bet kai kiekviena diena tai pakyla tai nukrinta labai vargina sad.gif Nuejau pas gydytoja po dvieju savaiciu - sako viskas cia normaliai, palaukiam savaite jei nepageres tada darysim kraujo tyrima. Einu dar po savaites nes padetis nepagerejo - papuoliau jau ne pas ta pati gydytoja. O sitas irgi sako kad 37.5 temperatura yra normalu ir kad nera cia ko nerimauti. Isprasem kad padarytu kraujo tyrima... Ejau is poliklinikos zliubdama nes Lietuvoje tikrai niekas taves tai neatstumtu sad.gif((
Rytoj is pacio ryto sliuzinu vel i poliklinika - suzinosiu tyrimu rezultatus ir pradedu ilga kelia del pastojimo... Einu jau pas trecia gydytoja (si karta jau bus moteris, gal ji ka nors pades), temperatura vis dar sokineja... Keisciausia tai kad kaip jau pati pastebejau po valgymo ji kazkur dingsta... Apetito nera, bet valgau zinodama kad privalau. Uk jau beveik metai, tai nemanau kad cia aklimatizacijos pokstai...
Su nekantrumu ir baime laukiu rytdienos:)
Atsakyti
[quote=Comma,2006 03 23, 17:18]
[quote=gus,2006 03 22, 20:56]
Labukas,

Su nekantrumu ir baime laukiu rytdienos:)
[/quote]
Sekmes tau rytoj 4u.gif
Paprasciausiai turi pakeist GP tada jei jie tavim nesirupina.Ir nenuleisk ranku jei jie taip sako savaite kita,trecia...Turi pati stumt juos i prieki,reikalaut.Nebijok,jei jie atsakys ne.Kiek kartu ejau,tiek buvau isgirsta,tau linkiu drasos ir sveikatos 4u.gif
Beja,gali prisijunkt i mamu pokalbius anglijoje mirksiukas.gif Kvieciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as taip pat gyvenu UK.pirma operacija turejau LT.pries 3,5m ir buvo nustatyta endometrioze(kiausintakiu nepraeinamumas).po operacijos liepe pagerti 3men.kontraceptikus ir bandyti pastoti .tai mes ir bandem 3m.bet kaip nekibo taip nekibo.tai pirmiausia nuejau pas savo GP.ir paaiskinau viska ,tai ji iskart liepe atlikti keleta kraujo tyrimu,taip pat tepineli paime ir nusiunte i ligonine pas specelistus.visa tai uztruko kelis menesius.bet galiausiai kai buvo paskirta operacija (nes gydytoja taip pat kaip ir as mane ,kad si liga atsinaujino)man turejo ja atlikti siu metu kovo 20d.o pries tai savaite turejo ateiti mano mm.bet taip as ju ir nesulaukiau.pirma mintis kad gal nerviskai nors man nera taip buve ,kad veluotu.taigi pasidarau testa ir rodo kad as nestuke.gif negaliu tuo patiketi dar iki dabar.bet baisiausia tai kad gali buti nevietoje.laukiu nesulaukiu kitos savaites nes paskirtas skanas.ir noriu tiketi ir bijau ,kad viskas bus gerai.bet sakau jai viskas bus gerai tai tikrai tai bus mazas stebuklelis. wub.gif
Atsakyti
Della,labai tave sveikinu,tavo nestuke.gif suteikia daug vilčių.O kelinto laipsnio pas tave buvo endometriozė?
Atsakyti
QUOTE(della @ 2006 03 23, 18:12)
sveikos,as taip pat gyvenu UK.pirma operacija turejau LT.pries 3,5m ir buvo nustatyta endometrioze(kiausintakiu nepraeinamumas).po operacijos liepe pagerti 3men.kontraceptikus ir bandyti pastoti .tai mes ir bandem 3m.bet kaip nekibo taip nekibo.tai pirmiausia nuejau pas savo GP.ir paaiskinau viska ,tai ji iskart liepe atlikti keleta kraujo tyrimu,taip pat tepineli paime ir nusiunte i ligonine pas specelistus.visa tai uztruko kelis menesius.bet galiausiai kai buvo paskirta operacija (nes gydytoja taip pat kaip ir as mane ,kad si liga atsinaujino)man turejo ja atlikti siu metu kovo 20d.o pries tai savaite turejo ateiti mano mm.bet taip as ju ir nesulaukiau.pirma mintis kad gal nerviskai nors man nera taip buve ,kad veluotu.taigi pasidarau testa ir rodo kad as  nestuke.gif negaliu tuo patiketi dar iki dabar.bet baisiausia tai kad gali buti nevietoje.laukiu nesulaukiu kitos savaites nes paskirtas skanas.ir noriu tiketi ir bijau ,kad viskas bus gerai.bet sakau jai viskas bus gerai tai tikrai tai bus mazas stebuklelis. wub.gif

Sveikinu,saunuoliai jus 4u.gif Sako reikia pastot kad endometrioze pasisalintu,tau to ir linkiu 4u.gif Vadinasi anglijos gyd,taves nepaliko likimo valiai.
Prisijunk prie Londono mamyciu,ten dabar kaip tik nestuke.gif padaugejo,bus tau linksmiau,juk tie patys dziaugsmai wub.gif
Atsakyti
[quote=gus,2006 03 23, 17:06]

Aciu tau uz kvietima, bet kadangi esu naujoke tai nerandu kur:) siaubas kokia nevekshla:)
Ikiukas:)
Papildyta:
della,2006 03 23, 17:12]

Tai tikrai bus ne mazas stebuklelis, o didelis stebuklas:) Sekmes tau kita savaite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2006 03 23, 18:31)

Aciu tau uz kvietima, bet kadangi esu naujoke tai nerandu kur:) siaubas kokia nevekshla:)
Ikiukas:)

atrodo čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 23 kovo 2006 - 18:51
QUOTE(fortūnata @ 2006 03 23, 17:15)
Della,labai tave sveikinu,tavo nestuke.gif suteikia daug vilčių.O kelinto laipsnio pas tave buvo endometriozė?

pirma antra stadija.
Atsakyti
aciu uz sveikinimus 4u.gif tikiuosi kad viskas pasibaigs gerai ir nestumas bus gimdoje kur turi buti.apie tai butinai parasysiu kita savaite,kad ir jum suteiktu siokios tokios vilties.nes as asmeniskai ja pati buvau visiskai praradus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2006 03 24, 12:10)
aciu uz sveikinimus  4u.gif tikiuosi kad viskas pasibaigs gerai ir nestumas bus gimdoje kur turi buti.apie tai butinai parasysiu kita savaite,kad ir jum suteiktu siokios tokios vilties.nes as asmeniskai ja pati buvau visiskai praradus  verysad.gif

Sveikinu sveikinu tave sulaukus nestuke.gif wub.gif tikiuosi viskas bus ok, butinai duok zinoti ka pasake daktarai, labai lauksim 4u.gif

Papildyta:
nezinau ar cia kreipiuosi, bet bandau blush2.gif
man buvo daryta la[paroskopija du kart ir turiu 3 stadijos endometrioze, man buvo israsytas triptorilinas, 2 injekcijos t.y. pusei metu ir vat jau tie puse metu baigesi kovo 5, o vis dar nesulakiu MM, gal kuri galite pasidalinti patirtimi po kiek laiko jums po siu ar panasiu vaistuku atsirado MM? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(della @ 2006 03 23, 17:56)
pirma antra stadija.

O as visada galvojau kad kai pirma-antra stadija nereikia galvoti apie operacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2006 03 26, 17:20)
O as visada galvojau kad kai pirma-antra stadija nereikia galvoti apie operacija  doh.gif

reikia,nes kai po operacijos atejo gydytojas tai pasake kad iki sios operacijos man pastoti sansu buvo nulis.bet ir po operacijos praejo 3,5m kol pastojau ir tai dar nezinau ar viskas bus gerai.
Atsakyti