Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Nu taigi zinai, del to ir darausi, kad priesh IVF+ICSI but man absoliuchiai viskas zhinoma iki pazhastu smile.gif
dar sakiau va in sanatorija vilities pasisemti noreciau pries planuojama IVF, tai mazhu paprashysiu nuolaideles, jeigu baisiausiai neapsunkinsiu, bet chia dar ateityje smile.gif

QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 17:50)
.
Šiaip šaunuolkė, kad daraisi laparaskopiją - prieš IVF būtina įsitikinti, kas ten pilve darosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 27 vasario 2006 - 16:54
Tai jau tikrai neapsunkinsi. Kreipkis į Renatą, kai sugalvosi, tik nepalik paskutinei dienai - ten baisingos eilės.
Atsakyti
oj zinau zinau smile.gif kaip tula lietuvaite tureciau viska gi paskutine diena daryti, bet tik ne shiuo atveju...

QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 17:57)
Tai jau tikrai neapsunkinsi. Kreipkis į Renatą, kai sugalvosi, tik nepalik paskutinei dienai - ten baisingos eilės.

Atsakyti
Planuoju artimiausiu metu vykti į VK pas A.U. Žiūrėsiu, ką ji sakys g.gif . Gal turėčiau prieš tai kažkokius tyrimus pasidaryti savo poliklinikoje? g.gif Iki.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 16:50)
Na visų pirma endometriozinė cista kaip suprantu nėra taip baisu, nes tai kažkoks uždaras darinukas. Bent jau maniškė pagal. U. negalėjo turėti įtakos vaisingumui.

Dėl IVF-o tavo minėta cista nebaisi,bet šiaip unsure.gif Kas mėnesį ,vykstant ovuliacijai, ji išleidžia šiek tiek savo rudo skysčio ,tuo ,,padirbdama"' vis daugiau voratinklinių saąugėlių,židinukų... verysad.gif Bėgant metams,pačios žinot,kas nutinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 28, 06:34)
Dėl IVF-o tavo minėta cista nebaisi,bet šiaip unsure.gif Kas mėnesį ,vykstant ovuliacijai, ji išleidžia šiek tiek savo rudo skysčio ,tuo ,,padirbdama"' vis daugiau voratinklinių saąugėlių,židinukų... verysad.gif Bėgant metams,pačios žinot,kas nutinka verysad.gif

Negaliu ginčytis - tikrai nežinau. Maniškė gal gerietė pasitaikė biggrin.gif Nes daugiau nebuvo jokių endometriozės požymių - nei išorinių, nei vidinių.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 02 27, 14:18)
Sakykit merginos, ar atlikdami vaginaline echoskopija visada mato endometriozines ar kitokias tai cistas?

na man tai gydytoja kaip tik sitaip itare endometrioze.. nors nieko jai nesakiau apie savo pozymius kurie viska 100 proc. vadoveliskai atitinka.. tik to dar aisku nezinojau.. tai ji pasake kad prisikaupe daugokai skysciu ir panasu i gimdos endometrioze.. na bet aisku as gi nieko tiksliai kol kas nezinau.. tureciau turbut eiti dar karta viska issipasakot ir tada darytis ta baisiaja operacija.. bet ziauriai bijau.. ir laiko ner.. kas savaite seminarai, pristatymai, rasto darbai ir t.t. .. nu velnias.. bet gal jei KT geriu tai ji man labai neprogresuos? gal nebus per velu kiek veliau viska susitvarkyt?
nu depresija man dabar verysad.gif
Atsakyti
Šandien grįžau iš VK. U. mano, kad turiu ne tik endometriozę, bet ir polipą gimdoje verysad.gif . Siunčia histeroskopijai ir laparoskopijai į Santariškes. Tik kokius tyrimus pasidaryti prieš tai, nepaklausiau. Gal kas patars?
Atsakyti
QUOTE(Noriukė @ 2006 03 07, 17:27)
Šandien grįžau iš VK. U. mano, kad turiu ne tik endometriozę, bet ir polipą gimdoje verysad.gif . Siunčia histeroskopijai ir laparoskopijai į Santariškes. Tik kokius tyrimus pasidaryti prieš tai, nepaklausiau. Gal kas patars?

Man reikėjo išsitirti kalio kiekį kraujyje,bendrą kraujo tyrimą pasdidaryti,šlapimo,kardiogramą.Na,lyg ir viskas doh.gif
Atsakyti
Turiu ta prakeikta endometrioze... Suzinojau kai tikrinausi sveikata del pastojimo. Dabar esu UK, pastoti negaliu... Nezinau nuo ko pradeti gydyma. Lietuvoje ginekologe liepe pagerti pora menesiu kontraceptikus ir bandyti. Gerem, bandem.... Nieko sad.gif Patarkit ka daryti
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2006 03 15, 17:44)
Turiu ta prakeikta endometrioze... Suzinojau kai tikrinausi sveikata del pastojimo. Dabar esu UK, pastoti negaliu... Nezinau nuo ko pradeti gydyma. Lietuvoje ginekologe liepe pagerti pora menesiu kontraceptikus ir bandyti. Gerem, bandem.... Nieko sad.gif Patarkit ka daryti

Na žinok čia gydytojas sunkiai ką patartų nieko nežinodamas....Labai dar aktualu, kokio stiprumo ta endometriozė. Gal verta būtų laparaskopiją padaryti, kad patvirtintų diagnozę ir pridegintų endometriozės židinukus. Gal verta ilgiau KT gerti, gal verta netgi iššaukti dirbtinį klimaksą (yra tokios gydymo schemos) ir tokiu būdu nuraminti kuriam laikui endometriozę.
Be to, jei yra endoometriozė, tikėtina, kad gali būtų kiaušintakių sąaugų, tuomet bandyk nebandęs....Reikėtų gimdos nuotrauką pasidaryti it išsiaiškinti dėl tų kiaušintakių.
Hormonus visus patikrinti...
Na, pati matai...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

bukit gerutes patarkit kur kreiptis privaciai Vilniuje arba Kaune del tos ligos
jauciu kad ir man ji prikibo, man 27, dar negimdziau, jau kuris laikas pastebiu tuos sokoladinius tepliojimus ir retkarciais skausteli pilvo apacioj sad.gif
baisiai bijau visokiu ligu, o cia se tau kad nori verysad.gif

ir gal kas domejosi apie sios ligos priezastis, kur slypi pacios giliausios saknys+ nes esu isitikinusi kad galima pasveikti nuo betko, svarbu priezasti pasalinti
Atsakyti