[quote=euromergele,2006 02 21, 15:47]
tai turbut priklauso nuo to ka randa ir ka daro per ta laparoskopija, nes girdejau kad ir greit ka paleido. noreciau as Algirda i darba neiti kokius minimum pora meteliu taip kad tik proga man cia bus atsipust
Jo visoms mums cia ne pro sal...Ko gero kad taip,kad isleidzia ir greiciau,aisku nuo savijautos daug kas priklauso...ir nuo radybu ,nuo sudetingumo.Nu as tai po savaites sdar tikrai nesijauciau atsigavusi,o kai jau ir buvau atsigavusi,gydytoja neleido i darba,liepe dar savaitele passaugot save..nuo salto oro,.pervargimo ir t.t Sekmes,euromergele,ir kantrtybes-laparoskopijos proceduroje.
is lig paleidzia po poros-trejetos dieneliu, siulus isima po 7 dienu. Siulu isimt as jau ejau kaip zmogus, netgi su nuoga bamba
i darba nejau tris savaites, bet buciau dar kokias tris mielai patinginiavus - labai greit laikas prabego
i darba nejau tris savaites, bet buciau dar kokias tris mielai patinginiavus - labai greit laikas prabego
Aciu aciu Algirda, kantrybes proceduroje manau nereiks nes miegosiu, ane? ) ryt einu pas gydytoja ir susitarsiu kada, ka ir kaip cia daryti...
Murmur... siulus isima tik kai kazhka randa? ar visada? kai pagalvoju apie tris savaites poilsio...net silpna nuo geru pasidaro...bet kai pagalvoju kaip darbai sustos ir visi akis ishples ir galvas kraipys, kad manes taip is niekur nieko tris savaites nebutu...varge varge..
ai bus kaip bus
[quote=Algirda,2006 02 21, 18:01]
Sekmes,euromergele,ir kantrtybes-laparoskopijos proceduroje.
[/quote]
Murmur... siulus isima tik kai kazhka randa? ar visada? kai pagalvoju apie tris savaites poilsio...net silpna nuo geru pasidaro...bet kai pagalvoju kaip darbai sustos ir visi akis ishples ir galvas kraipys, kad manes taip is niekur nieko tris savaites nebutu...varge varge..
ai bus kaip bus
[quote=Algirda,2006 02 21, 18:01]
Sekmes,euromergele,ir kantrtybes-laparoskopijos proceduroje.
[/quote]
siulus isima bet kuriuo atveju, man rado bet nieko "netaise", nes neimanoma pataisyt buvo. Nebent tau siulus detu tirpstancius
per operacija nieko nejauti, nesibaimink - as sapnavau vasara, jura pabudau geros nuotaikos visai
per operacija nieko nejauti, nesibaimink - as sapnavau vasara, jura pabudau geros nuotaikos visai
As kazkaip isivaizdavau kad diagnostine laparoskopija tai kokiu tai lazeriu be pjuviu daro? jeigu jau kazhka randa tai reikia pjuviu, ar ash klystu?
QUOTE(murmur @ 2006 02 22, 16:42)
siulus isima bet kuriuo atveju, man rado bet nieko "netaise", nes neimanoma pataisyt buvo. Nebent tau siulus detu tirpstancius
Euromergele,
Kai man dare diagnostine laparaskopija, man buvo padarytos 3 skylutes (iki 0,5cm), dvi is sonu ir viena bamboje. Man jokiu siulu nebuvo, tik tos skylutes uzklijuotos su pleistriukais, jokiu siulu nebuvo.
Kai man dare diagnostine laparaskopija, man buvo padarytos 3 skylutes (iki 0,5cm), dvi is sonu ir viena bamboje. Man jokiu siulu nebuvo, tik tos skylutes uzklijuotos su pleistriukais, jokiu siulu nebuvo.
Aciu linasi, tu kaip ir patvirtinai mano zhinias
QUOTE(linasi @ 2006 02 22, 16:51)
Euromergele,
Euromergele,
O kada planuoji daryti laparaskopija? Atsiprasau, jei praleidau
O kada planuoji daryti laparaskopija? Atsiprasau, jei praleidau
Na, o man buvo po viena sukabinima visose trijose vietose. Is sonu iseme trecia diena, o is bambos po savaites o buvo rade endometrioze
nu dar nezinau linasi, rytoj eisiu pasikonsultuot pas savo gydytoja. Kaip ir planavau siam cikle, o siandien 2 c.d. taip kad..gal kita savaite tada isheitu jeigu shiam cikle, jeigu ne..tai ateinanchiam, bet planuoju siam sviestas sviestuotas gavosi
QUOTE(linasi @ 2006 02 22, 16:58)
QUOTE(Tik_Tiek @ 2006 02 21, 14:54)
sedziu ant triptorelino jau daugiau kaip 2 men pirma men nelabai pozymiu buvo, bet poto kad atsirado ... tos karscio bangos... prakaitas tuo metu taip ispila, kad net rubai permirksta. paskui praeina ir tada pasidaro labai salta ... naktimi negaliu miegot kai prakaitas ispila atsibundu kol nepraeina karstis uzmigt negaliu nuo prakaito bunu visa slapia. kai praeina karstis lyg ir uzsnustu iki to laiko kol pasidaro nezmoniskai salta ....
stogas pradeda lengvai slyst nuo tokiu nesamoniu
sunaudojau beveik visa dezute klimaktoplan vaistu nelabai pastebejau pagerejima gal yra dar kas nors, kas galetu sumazint tuo simptomus ?
stogas pradeda lengvai slyst nuo tokiu nesamoniu
sunaudojau beveik visa dezute klimaktoplan vaistu nelabai pastebejau pagerejima gal yra dar kas nors, kas galetu sumazint tuo simptomus ?
Sakyčiau, kad tau labai išreikštas šalutinis šio vaisto poveikis . Patariu kuo greičiau pasitarti su vaistus paskyrusiu gydytoju. Klimaktoplanas šių simptomų nenuims .
del siulu - juk sakiau priklauso nuo gydymo istaigos. Vieni siuna istirpstanciais siulais, kuriu nereik isimt, kiti paprastais. KMUK tikrai siuna juodais siulais. Tas siuvimas tai sukabinimas trijose vietose. Laporoskopija daro ne lazeriu o kisa vamzduka toki per tas skylutes. Viska tau paaiskins gydytoja, pasiklausinek ryt nuejus.
Daugiau ar maziau visos laporoskopijos buna diagnostines, tik kai randa ko nors blogo tada jau pasidaro rimtos operacijos...
nezinau ar geras mano supratimas bet man taip gydytoja aiskino
Daugiau ar maziau visos laporoskopijos buna diagnostines, tik kai randa ko nors blogo tada jau pasidaro rimtos operacijos...
nezinau ar geras mano supratimas bet man taip gydytoja aiskino