radau kas ta adenomioze..Bet ten raso kad budingos skausmingos menesines, o as skausmingas tik pora kartu gyvenime turejau ir labai seniai tas buvo, dabar jokio skausmo nejauciu men. metu.
noreciau informacijos Laukiu mm, kad po ju butu padaryta laparaskopija. Dabar pirma karta(buvo daryta gimdos nuotrauka 12c.d) prasidejo kazkokie rudi tepliojimai, siandien jau yra 27 c.d ir trecia diena tepa rudai, nei tai mm nei Sakau gal endometrioze dasidejo??? Gali tai buti????
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 02 11, 15:04)
Fortunata, o kaip su vyru?
Mergaitės jau iki skausmo žino mano istoriją,aišku,ne visos Vyras sveikas,buvau pastojusi,bet nesėkmingai,po to saugojausi,po to bandžiau, kiek tai laiko neišėjo ,tai dariausi laparskopinę op. ir t.t.Vat dabar esu po op. ir tikiuosi sulaukti leliuko
Papildyta:
QUOTE(renatele @ 2006 02 11, 15:08)
Zinai kaip sakomas nepatyrusius lanko sekme
As po gydymo jau dariausi viena IUI. nepavyko
Dabar bandom jau 2 men naturaliai
Nelabai tikiu kad pasiseks, bet gal...
O paskui dar viena IUI ir tada jau lieka IVF- as
As po gydymo jau dariausi viena IUI. nepavyko
Dabar bandom jau 2 men naturaliai
Nelabai tikiu kad pasiseks, bet gal...
O paskui dar viena IUI ir tada jau lieka IVF- as
O kodėl daraisi IUI?Ir po kiek laiko po gydymo dareisi IUI?Ar O vyksta?Kodėl manai,kad natūraliai neišeis?Ar endometriozė ką nors tau pažeidė?Na ir apipyliau klausimais
Papildyta:
QUOTE(philipuks @ 2006 02 11, 15:09)
noreciau informacijos Laukiu mm, kad po ju butu padaryta laparaskopija. Dabar pirma karta(buvo daryta gimdos nuotrauka 12c.d) prasidejo kazkokie rudi tepliojimai, siandien jau yra 27 c.d ir trecia diena tepa rudai, nei tai mm nei Sakau gal endometrioze dasidejo??? Gali tai buti????
Neprisitaikyk sau visko.Pakentėk iki operacijos,po to viskas paaiškės.Man gyd.T. sakė,kad kai buvo studentė,tai ,,persirgo" visomis ligomis,nes visi požymiai tiko.Tai ir mes tuoj visomis ligomis persirgsim.Visomis,kokios tik forume pasitaiko
QUOTE(sidabre @ 2006 02 11, 14:54)
labai liuda, bet židiniai jau abiejose kiaušidėse
pas mane ir abejose buvo . Tai, kad neprask vilties
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 11, 16:17)
Mergaitės jau iki skausmo žino mano istoriją,aišku,ne visos Vyras sveikas,buvau pastojusi,bet nesėkmingai,po to saugojausi,po to bandžiau, kiek tai laiko neišėjo ,tai dariausi laparskopinę op. ir t.t.Vat dabar esu po op. ir tikiuosi sulaukti leliuko
Papildyta:
O kodėl daraisi IUI?Ir po kiek laiko po gydymo dareisi IUI?Ar O vyksta?Kodėl manai,kad natūraliai neišeis?Ar endometriozė ką nors tau pažeidė?Na ir apipyliau klausimais
Papildyta:
Neprisitaikyk sau visko.Pakentėk iki operacijos,po to viskas paaiškės.Man gyd.T. sakė,kad kai buvo studentė,tai ,,persirgo" visomis ligomis,nes visi požymiai tiko.Tai ir mes tuoj visomis ligomis persirgsim.Visomis,kokios tik forume pasitaiko
Papildyta:
Papildyta:
Tai tas ir yra, kol nesikreipiau del nevaisingumo laikiau save sveiku sveikiausia, o dabar visus simptomus sau taikausi
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 11, 15:17)
Papildyta:
LAbaukas, IUI darausi nes pradzioje pas mane nevyko ovuliacija ir vyro sperma nekokia. Po gydymo IUI dariausi antra cikla. Dabar ovuliacija vyksta. Nzn kodel, gal prabudino kaisides vaistai . O kad pastosiu naturaliai kazkaip jau nebetikiu po tiek metu ir dar vyro sperma nekokia.
bet rezultato sieksiu net kokia kaina
sedziu ant triptorelino jau daugiau kaip 2 men pirma men nelabai pozymiu buvo, bet poto kad atsirado ... tos karscio bangos... prakaitas tuo metu taip ispila, kad net rubai permirksta. paskui praeina ir tada pasidaro labai salta ... naktimi negaliu miegot kai prakaitas ispila atsibundu kol nepraeina karstis uzmigt negaliu nuo prakaito bunu visa slapia. kai praeina karstis lyg ir uzsnustu iki to laiko kol pasidaro nezmoniskai salta ....
stogas pradeda lengvai slyst nuo tokiu nesamoniu
sunaudojau beveik visa dezute klimaktoplan vaistu nelabai pastebejau pagerejima gal yra dar kas nors, kas galetu sumazint tuo simptomus ?
stogas pradeda lengvai slyst nuo tokiu nesamoniu
sunaudojau beveik visa dezute klimaktoplan vaistu nelabai pastebejau pagerejima gal yra dar kas nors, kas galetu sumazint tuo simptomus ?
merginos, gal galite pasakyti kelinta ciklo diena daro laparoskopija? Aciu
Labas Euromergele,
Laparaskopija paprastai daro ciklo pradzioje po mmm.
Laparaskopija paprastai daro ciklo pradzioje po mmm.
QUOTE(euromergele @ 2006 02 21, 14:58)
merginos, gal galite pasakyti kelinta ciklo diena daro laparoskopija? Aciu
man dare antroj ciklo pusej pagal viska manau kad turejo daryt pirmoj, tiesiog kitaip neisejo.
diena nemanau kad labai svarbu
QUOTE(murmur @ 2006 02 21, 15:08)
man dare antroj ciklo pusej pagal viska manau kad turejo daryt pirmoj, tiesiog kitaip neisejo.
Man gydytoja sake,kad antoje ciklo puseje pavojingiau,beje ir galimas pastojimas ir siaip nerekomenduotina.Man buvo sakyta kad iki 12 ciklo dienos dar imanoma. Bet kuo veliau tuo rizikingiau.
Papildyta:
Beje, laparaskopija darant,siulyciau nusiteikti,kad idarba greitai negrisit.As nors ir viskas sklandziai vyko,grizau po 3 savaiciu.NO darbe buvau pasisakiusi,kad cia man greitai,kita savaite ir grisiu.Siulus istrauke tik 7 diena,o ir zinokit ne tasip greitai ta sveikatyte atsistato.
tai turbut priklauso nuo to ka randa ir ka daro per ta laparoskopija, nes girdejau kad ir greit ka paleido. noreciau as Algirda i darba neiti kokius minimum pora meteliu taip kad tik proga man cia bus atsipust
Papildyta:
vavava..man tas pats.. hm.... philipuks???? ar tik nesidarai siuo metu laparoskopijos? Jeigu ne...atrashyk, jeigu taip..lauksiu gryzhtant
QUOTE(Algirda @ 2006 02 21, 16:21)
Man gydytoja sake,kad antoje ciklo puseje pavojingiau,beje ir galimas pastojimas ir siaip nerekomenduotina.Man buvo sakyta kad iki 12 ciklo dienos dar imanoma. Bet kuo veliau tuo rizikingiau.
Papildyta:
Beje, laparaskopija darant,siulyciau nusiteikti,kad idarba greitai negrisit.As nors ir viskas sklandziai vyko,grizau po 3 savaiciu.NO darbe buvau pasisakiusi,kad cia man greitai,kita savaite ir grisiu.Siulus istrauke tik 7 diena,o ir zinokit ne tasip greitai ta sveikatyte atsistato.
Papildyta:
Papildyta:
vavava..man tas pats.. hm.... philipuks???? ar tik nesidarai siuo metu laparoskopijos? Jeigu ne...atrashyk, jeigu taip..lauksiu gryzhtant
QUOTE(philipuks @ 2006 02 11, 16:09)