Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(sidabre @ 2006 02 11, 14:33)
Aš irgi nejaučiau jokių endometrijozės požymių, o laparaskopijos metu nustatė II-III stadiją verysad.gif

O kaip tave gyde? Kokias vaistas?
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 02 11, 14:33)
Aš irgi nejaučiau jokių endometrijozės požymių, o laparaskopijos metu nustatė II-III stadiją verysad.gif

O kada tau darė laparaskopiją?Ar liga tau atsinaujino,ar jau buvo ką pažeidusi?Man ačiū Dievui kiaušintakių nesuėdė,kiaušidės taip pat sveikos,tik gimdos raiščiai nepaslankūs liko verysad.gif Gyd. sakė,jei pastosiu,tai jie turėtų ,,atsipalaiduoti".Bandau tik antras ciklas po op.Šiandien 14 c.d.Gleivių daug,ovuliacija vyksta,tik kažin ar su tikslu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 11, 14:37)
O kada tau darė laparaskopiją?Ar liga tau atsinaujino,ar jau buvo ką pažeidusi?Man ačiū Dievui kiaušintakių nesuėdė,kiaušidės taip pat sveikos,tik gimdos raiščiai nepaslankūs liko verysad.gif Gyd. sakė,jei pastosiu,tai jie turėtų ,,atsipalaiduoti".Bandau tik antras ciklas po op.Šiandien 14 c.d.Gleivių daug,ovuliacija vyksta,tik kažin ar su tikslu verysad.gif

Man židiniai kiaušidėse, kiaušintakių taip pat nepalietė, laparaskopijas darė 2003 ir 2005, bet rezultatų gaila vis nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 11, 14:37)
.Šiandien 14 c.d.Gleivių daug,ovuliacija vyksta,tik kažin ar su tikslu verysad.gif

Ir man siandien 14 c.d. thumbup.gif
Gal dar po 14 dienu susitiksim nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 11, 14:20)
Matau,kad turi metinuką biggrin.gif Tai tau darė prieš nėštumą operaciją ar po šio metinuko g.gif Jeigu prieš tai ,tai mums ,,endometriozininkėms" suteiksi daug vilčių  nestuke.gif wub.gif

kiekvienas endometriozės atvejis yra skirtingas. Maniškis baigėsi (tuo labai tikuosi, kad liga neatsinaujins) namus siaubiančiu 2.gif . Mane operavo prieš 3,5 metų. Taigi - viltis temiršta paskutinė 4u.gif .

QUOTE(sim-a @ 2006 02 11, 14:24)
o gyd. pasakymas "man jusu gimda atrodo koreta" apziurint echoskopiskai, g.b. endometriozes pozymis?

Sakyčiau daugiau adenomiozės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 02 11, 14:46)
Man židiniai kiaušidėse, kiaušintakių taip pat nepalietė, laparaskopijas darė 2003 ir 2005, bet rezultatų gaila vis nėra  verysad.gif

Tai židinai jau abiejose kiaušidėse buvo? unsure.gif Man tik dešinėje išėmė cistą.Bijau,kad man nepavyks.Turiu šiek tiek pinigėlių IVF-ui.Beje,jau antras būtų.Dar pataupysiu.Bet neskubėsiu darytis.Metus lauksiu,gal dar kitus,nes pinigus galima lengvai išleisti,o rezultas š...
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 11, 14:50)
Tai židinai jau abiejose kiaušidėse buvo? unsure.gif Man tik dešinėje išėmė cistą.Bijau,kad man nepavyks.Turiu šiek tiek pinigėlių IVF-ui.Beje,jau antras būtų.Dar pataupysiu.Bet neskubėsiu darytis.Metus lauksiu,gal dar kitus,nes pinigus galima lengvai išleisti,o rezultas š...

labai liuda, bet židiniai jau abiejose kiaušidėse
Atsakyti
O dar klausimas...Ar gali buti endometrioze 14 sav embriono, ar jau net vaiko nesivystymo ir mirties priezastis?
Papildyta:
o kas ta adenomioze?
Atsakyti
QUOTE(renatele @ 2006 02 11, 14:49)
Ir man siandien 14 c.d. thumbup.gif
Gal dar po 14 dienu susitiksim nestuke.gif

Gal nestuke.gif O kiek laiko tu bandai po op. pastoti.Aš tai dar tik antras ciklas lotuliukas.gif Tipo nepatyrusi planuotoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Fortunata, o kaip su vyru? Ar darė imunologinį partnerių suderinamumą? O dėl IVF, tai neskubėk. Papasakosiu vieną atvejį. Pažįstu vieną šeimą, kuri viena iš pirmųjų darėsi IVF. Lietuvoje dar nedarė, tai važiavo į Londoną, kitus kartus į Taliną. Pastojo tik po trečio IVF smile.gif . Sėkmingai pagimdė dvynukus.
Tai va esmė yra tokia, kad visi gydytojai kaip susitarę tvirtino, kad ji natūraliai TIKRAI negalės pastoti net ir po sėkmingo gimdymo. Mamai buvo IV laipsnio endometriozė su kažkokiomis super duper komplikacijomis. Tačiau, kai dvynukams buvo treji metukai, jų šeimoje atsirado vėl dvynukai-"netyčiukai" thumbup.gif .
Tai ir tikėk tais daktarais.
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 02 11, 15:04)
Fortunata, o kaip su vyru? Ar darė imunologinį partnerių suderinamumą? O dėl IVF, tai neskubėk. Papasakosiu vieną atvejį. Pažįstu vieną šeimą, kuri viena iš pirmųjų darėsi IVF. Lietuvoje dar nedarė, tai važiavo į Londoną, kitus kartus į Taliną. Pastojo tik po trečio IVF  smile.gif . Sėkmingai pagimdė dvynukus.
Tai va esmė yra tokia, kad visi gydytojai kaip susitarę tvirtino, kad ji natūraliai TIKRAI negalės pastoti net ir po sėkmingo gimdymo. Mamai buvo IV laipsnio endometriozė su kažkokiomis super duper komplikacijomis. Tačiau, kai dvynukams buvo treji metukai, jų šeimoje atsirado vėl dvynukai-"netyčiukai"  thumbup.gif .
Tai ir tikėk tais daktarais.

Tokios istorijos labai įpučia optimizmo thumbup.gif Aš ir vis tikiuosi natūraliai pastoti, nes mano vyras sveikut sveikutėlis thumbup.gif Bet pirmas IVF buvo nesėkmingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 02 11, 15:02)
Gal  nestuke.gif O kiek laiko tu bandai po op. pastoti.Aš tai dar tik antras ciklas lotuliukas.gif Tipo nepatyrusi planuotoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinai kaip sakomas nepatyrusius lanko sekme lotuliukas.gif 4u.gif
As po gydymo jau dariausi viena IUI. nepavyko verysad.gif
Dabar bandom jau 2 men naturaliai bigsmile.gif
Nelabai tikiu kad pasiseks, bet gal...
O paskui dar viena IUI ir tada jau lieka IVF- as
Atsakyti