Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Sportima @ 2006 02 06, 21:29)
Aš pradėjau naudoti nakvišų aliejų,kai sau įtariau endometriozę,nes yra visi požymiai. O po 1-2mėn. (neatsimenu) man darė laparoskopiją.Tai rado tik kelis visiškai neaktyvius židinukus,kurie sakė įtakos negalėjimui pastoti neturi (ir gydymo neskyrė).Tai ir nežinau,ar padėjo. Bet blogiau nebus ir aš toliau vartoju nakvišos aliejų.O gal padės pastoti g.gif

O kaip ta nakvišų aliejų naudoti ir kur jo yra pirkti ??
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 02 07, 07:36)
O kaip ta nakvišų aliejų naudoti ir kur jo yra pirkti ??

as pirkau vaistinej, jie buna zelatino kapsuliu pavidalu. Pirkau kad sumazint pms simptomus, pasirodo dar ir kitiems reikalams pasitarnaus thumbup.gif
Atsakyti
reiks ir man butinai nusipirkti:)
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2006 02 07, 09:55)
as pirkau vaistinej, jie buna zelatino kapsuliu pavidalu. Pirkau kad sumazint pms simptomus, pasirodo dar ir kitiems reikalams pasitarnaus thumbup.gif

Sveika! Gal but kvailai nuskambes, bet kaip tu pati nustatei, kad tau yra endometrioze? Pagal pozymius, vienas is ju man irgi tiktu. As irgi vartoju vitaminus, kur yra nakvisu aliejus.
Atsakyti
Polia,pagrindinis požymis tai po mmm tepimas šokoladinėmis išskyromis. Jispasitaiko sergant visada,o kiti požymiai gali būti,gali nebūti.
Atsakyti
QUOTE(Polia @ 2006 02 09, 09:29)
Sveika! Gal but kvailai nuskambes, bet kaip tu pati nustatei, kad tau yra endometrioze? Pagal pozymius, vienas is ju man irgi tiktu. As irgi vartoju vitaminus, kur yra nakvisu aliejus.

as pati nenustaciau - man dar laporoskopija ir rado endom. zidinuku. Pati simta metu buciau gyvenus ir nezinojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sportima @ 2006 02 09, 09:51)
Polia,pagrindinis požymis tai po mmm tepimas šokoladinėmis išskyromis. Jispasitaiko sergant visada,o kiti požymiai gali būti,gali nebūti.

ne visai su tavimi sutinku. PVz man jokiu sokaladiniu isskyru nebuvo, bet visos menesines budavo vienodai rudos spalvos verysad.gif
Po laparaskopijos as pirma karta pamaciau normalios spalvos menesines. Man nebuvo jokio endometriozes pozymio o as turejau III stadija.
Atsakyti
QUOTE(Sportima @ 2006 02 09, 09:51)

ne visada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , ne visada. Mano mėnesinės buvo normalios spalvos, tik skausmai nerealūs doh.gif . Liga jau buvo pasiekus III-IV stadiją, kai išoperavo gigantines endometrioidines cistomas. Baisu net prisimint ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 02 11, 14:15)
ne visada  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , ne visada. Mano mėnesinės buvo normalios spalvos, tik skausmai nerealūs  doh.gif . Liga jau buvo pasiekus III-IV stadiją, kai išoperavo gigantines endometrioidines cistomas. Baisu net prisimint  ph34r.gif

Matau,kad turi metinuką biggrin.gif Tai tau darė prieš nėštumą operaciją ar po šio metinuko g.gif Jeigu prieš tai ,tai mums ,,endometriozininkėms" suteiksi daug vilčių nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
o gyd. pasakymas "man jusu gimda atrodo koreta" apziurint echoskopiskai, g.b. endometriozes pozymis?
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2006 02 11, 14:24)
o gyd. pasakymas "man jusu gimda atrodo koreta" apziurint echoskopiskai, g.b. endometriozes pozymis?

Manu,kad ne,nes endometriozė nustatoma tik laparaskopiškai verysad.gif Nebent matytųsi kokia endometrioidinė cista
Atsakyti
Aš irgi nejaučiau jokių endometrijozės požymių, o laparaskopijos metu nustatė II-III stadiją verysad.gif
Atsakyti