Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(auklyte @ 2005 12 21, 21:25)
Sveika Rasyte,kiek žinau,tai visom daro bendrą,bent jau aš negirdėjau,kad vietinę darytų.

Taip daro bendra narkoze,as zinau,nes pirma diena po laparaskopijos darba sedziu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roželė: 22 gruodžio 2005 - 08:24
QUOTE(Roželė @ 2005 12 22, 08:22)
Taip daro bendra narkoze,as zinau,nes pirma diena po laparaskopijos darba sedziu  thumbup.gif

Kaip tau sekes? Kokia diagnoze? Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus merginos, daba teks save nuteikt bendrai nejautrai, tik va nezinau ar sutapimas, ar siaip bet po apziuros ginekologines, atejo mano dienos - tokios, kad nepamenu ar kada buvo, vakar jau zliumbiau balsu is skausmo, nors ir esu gana pakanti jam, ryte supykino, manau tai dar ir streso itaka, nors isoriskai rami, taciau visai nenoriu operacijos, kazkoks kosmaras.

Rozele kada i darba grizai, na po kiek laiko, nes su mano tokiu nusiteikimu tai jau matau kaip as is lovos nekylu, na labai tikiuosi, kad tai praeis.

Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Man ketvirtadienį padarė laparaskopija,pirmadienį išrašė,penktadienį uždarė nedarbingumo lapelį ir pirmadienį buvau darbe. smile.gif Rasyte,nebijok viskas bus gerai,aš irgi labai bijojau,bet viskas jau praėjo. smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites
buvo ir man nustatyta ta pati diagnoze pries 11metu echoskopijos metu...
ir pas mane jau 9 metu dukra . Tad mergaites auksciau galva, viskas bus gerai
Atsakyti
Galiu ir as tik trumpai pridurti ir su endometrioze galima pastoti man buvo diagozuota 3-4 stadija (pagal mokslines knygas tarsi ir pilnas nevaisingumas) bet ...as dabar jau 14 savaiciu ir tikrai jokios operacijos nebuvo, o nestumo metu ji tarsi ir savaime dingsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2005 12 22, 10:22)
Taip daro bendra narkoze,as zinau,nes pirma diena po laparaskopijos darba sedziu  thumbup.gif

oba pirma diena po laparaskopijos jau prie kompo sedejai ? man tai net i WC neleido nueit tik islipt is lovos apiet viena rata aplink lova ir atgal. gulejau prirista viena ranka spaudima pastoviai matavo kita ranka prie lasaliniu...
paleido is ligonines tai 3 diena (issiprasiau) siulu issiimt jau pati uz vairo vaziavau smile.gif bet ant biliotenio tai 3 savaites sedejau. ( nu aisku jei buc labai norejus buciau ir po 10d. galejus i darba eit bet as nesiverziau smile.gif kad skaudetu, tai neskaudejo, bet kad buciau labai gerai jautusi tai negaleciau pasakyt
Atsakyti
Tik Tiek 4u.gif O kokie rezultatai mirksiukas.gif Ar viskas tvarkoje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2006 01 05, 14:05)
oba pirma diena po laparaskopijos jau prie kompo sedejai ? man tai net i WC neleido nueit tik islipt is lovos apiet viena rata aplink lova ir atgal. gulejau prirista  viena ranka spaudima pastoviai matavo kita ranka prie lasaliniu...
paleido is ligonines tai 3 diena (issiprasiau) siulu issiimt jau pati uz vairo vaziavau smile.gif bet ant biliotenio tai 3 savaites sedejau. ( nu aisku jei buc labai norejus buciau ir po 10d. galejus i darba eit bet as nesiverziau smile.gif kad skaudetu, tai neskaudejo, bet kad buciau labai gerai jautusi tai negaleciau pasakyt

Ne ne taip buvo as pirma diena po biletenio darbe prie kompo sedejau,o po laparaskopijos as pasiemiau bileteni ir nesiverziau i darba. Man laparaskopija dare 12men 06d. O i darba gryzau tik 12.21d, bet cia taip pati nerejau,galejau ir anksciau gryzti,bet nenorejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fortūnata @ 2006 01 06, 10:33)
Tik Tiek  4u.gif O kokie rezultatai mirksiukas.gif Ar viskas tvarkoje? biggrin.gif

nieko doro 3 stadija. siuo metu sedziu ant triptorelino
Atsakyti
Sveikos mergaites,
noriu paklausti visu, kurioms daryta ne tik diagnostine laparoskopija - t.y. kurioms ir papjauste: ar jums po to neskaudejo sono? nes man kartas nuo karto suskausta kazkur virs sonino pjuvio. Nezinau, ar cia del to, kad papjauste, ar vel kas negero. Laparoskopija daryta pries 1,5 men.
Atsakyti
Sveika Malvina,

Man dare tik diagnostine laparaskopija, taciau mano manymu, kad cia gal buti del operacijos, nes 1,5 men. tai ne toks jau ilgas laiko tarpas praejo. Bet jei itari ka nors negero ir laikui begant nepraeis, reiktu kreiptis i gydytoja.
Atsakyti