Aš asmeniškai kreipiausi į Usonienę. Iki tol ten nesigydžiau ir gydytojos net nepažinojau. Pasakiau, kad jau turiu 2 nesėkmingus IVF, tris persileidimus ir apskritai noriu laparaskopijos ir histeroskopijos. Tą patį susitikimą gydytoją paskyrė operacijos dieną (ai, tiesa kaip Asociacijos vadovė jokių blatų irgi neturėjau, nes Asociacijos tiesiog dar nebuvo - čia rašau tiems, kam kils pagunda blatu apkaltinti ). Po operacijų irgi daugiau dėl gydymo dar nesilankiau
paaiskinkit man ar antra laparoskopija daro per tuos pacius randelius kurie like po pirmos operacijos?
QUOTE(della @ 2005 10 18, 14:04)
paaiskinkit man ar antra laparoskopija daro per tuos pacius randelius kurie like po pirmos operacijos?
Man dare per tuos pacius randelius..
QUOTE(Domilė @ 2005 10 18, 14:10)
Man dare per tuos pacius randelius..
O man ne bet visai šalia
QUOTE(Ramsius @ 2005 10 18, 10:46)
Man šeimos gydytojas liepė išrašą atnešti, tai va dabar turiu jį pasidėjus, parašyta kad endometriozė. Ir kai pirmą sykį dėl tepliojimų buvau pas gyd. dar vasario mėnesį, tas pats buvo parašyta....Tai reiškia, neabejoja?O jei ne endometriozė, tai kas ten gali būti? Juk visi požymiai yra...Sake, kai toj vietoj ta endometriozė, tai nėr gausiu mmm(pas mane 2 dienos tik), ir tepliojimas būdingas ne tik tom šlykščiom rudom išskyrom, bet ir kaip kraujo trupinukais , na, panašu kaip butų sukrešėje kraujas, taip smulkiai smulkiai patrupinta...
Nu ir paaiškinau
Nu ir paaiškinau
Papletkinsiu: Ramsiukas - šviežutėlė , nepaisant diagnozių
QUOTE(carramele @ 2005 10 21, 09:48)
Papletkinsiu: Ramsiukas - šviežutėlė , nepaisant diagnozių
Aha
SVEIKINU, kaip fainai
As irgi noriu visom suteikti vilties!
Man buvo IV laipsnio endometrioze, visur ten tu zidinuku buvo... o laparoskopijos leidausi dipherelina 3 men., metus geriau mercilona, 4 menesius nebesisaugojom ir pavyko! Nors gydytoja sake kad turi itarima kad jau vel zidinuku yra pas mane (ir as pati ta jauciau nes skaudedavo)...
aisku dabar del visko baisu, baisu kad kas nenutiktu ir kad neprarasciau to angeliuko...
Zodziu endometrioze - ne kliutis, ji iveikiama!
Sekmes visoms kovojancios su sita liga
Man buvo IV laipsnio endometrioze, visur ten tu zidinuku buvo... o laparoskopijos leidausi dipherelina 3 men., metus geriau mercilona, 4 menesius nebesisaugojom ir pavyko! Nors gydytoja sake kad turi itarima kad jau vel zidinuku yra pas mane (ir as pati ta jauciau nes skaudedavo)...
aisku dabar del visko baisu, baisu kad kas nenutiktu ir kad neprarasciau to angeliuko...
Zodziu endometrioze - ne kliutis, ji iveikiama!
Sekmes visoms kovojancios su sita liga
QUOTE(laumi @ 2005 10 24, 09:17)
laumi,
būk rami. Nėštumas endometriozę veikia teigiamai, kadangi teigiamą poveikį turi progesteronas. Yra sakoma, kad paradoksalu - endometrioze sergančioms moterims kaip taisyklė būna sunkiau pastoti, o juk nėštumas joms geriausias vaistas.
O nutikti kas nors gali visoms nėštukėms - tu tikrai nesi nėštumo rizikos grupėje, kad sergi/sirgai endometrioze.
Polaparoskopijos susitvarke mm, jos tapo reguliarios, tik 4 dienos. Si menesi, siandien 4c.d, pasirode kazkokie rudi tepliojimai su kresuliukais, ar tai negali buti endometrioze??? Jau sau visas ligas taikausi Laparoskopijos metu buvo endometriozes zidinuku rasta, bet juos pridegino. Ar gali ji vel atsinaujinti??? Pasiskaiciau apie tuos tepliojimus tai ir galvoju, nejaugi ir man
QUOTE(Kolibriukė @ 2005 10 24, 10:23)
laumi,
būk rami. Nėštumas endometriozę veikia teigiamai, kadangi teigiamą poveikį turi progesteronas. Yra sakoma, kad paradoksalu - endometrioze sergančioms moterims kaip taisyklė būna sunkiau pastoti, o juk nėštumas joms geriausias vaistas.
O nutikti kas nors gali visoms nėštukėms - tu tikrai nesi nėštumo rizikos grupėje, kad sergi/sirgai endometrioze.
Aciu O as kazkaip vis prisigalvoju kad esu rizikos grupej... Kazkada viena gydytoja mane labai prigasdino, pirma pasake kad labai cia baisu mano amziuj tokia endometrioze turet, ir jei kada ir pavyktu pastot (kas tipo labai abejotina) tai sunkus nestumas turetu but....
tai va taip ir prisimastai sau visokiu nesamoniu...
Bet tikiuosi kad viskas bus gerai