Tepdavau ir aš nagelius Tik mano ir taip stiprūs, tai kažko geresnio nepajutau
O nuo plaukų ricinos aliejus man lb sunkiai išsiplaudavo. Man atrodo, kad jis vienas riebiausių tarp aliejų
Na tikriausiai Zivilkaa turejo omenyje kad tiesiog plaunant galva i sampuna ipilti siek tiek ricinos aliejaus As dabar kaip tik pasidariau kauke su ricinos aliejumi citrinos sultimis ir kiausinio tryniu. Isspaudziau vienos citrinos sultis tai tokia skystoka kauke gavosi o aliejaus pyliau ne tiek jau daug kad pakui lengviau issiplautu.
keista,kad jum taip sunkiai isiplauna ricinos aliejukas,as tai uztepu ant plauku ir ju saknu,palaikau per naktele ir issiplaunu su loreal evive ar kokiu sampunu anti_breakage tokioj geltonoj bonkoje tai is pirmo karto issiplauna,nors mano plaukai riebus,ten sausiems pazeistiems plaukams,tik sampunu labai gerai saknis istrinu ir jokio riebaliuko nelieka,ir dar kauke toke kaip sampunas turiu tai po to plaukuciai kaip kudikelio man tai labai
galiu parasyt pora kaukyciu su ricinos aliejuku tik nesupykit jei kurios kaukes kaskas yra gal parases o as netyciom pakartosiu
kaukes su ricinos aliejumi:
1valg.s.skysto medaus 1valg.s.alyvuogiu aliejaus 1valg.s.ricinos aliejaus 1valg.s.plauku balzamo 1kiausinoi trynys viska sumaisyti,paskirstyti ant plauku nuo saknu iki galiuku,apsukti politieleno plievele ir ranksluosciu,palaikyti 30min ir isplauti su sampunu
1valg.s.alyvuogiu aliejaus 1valg.s.ricinos aliejaus 1valg.s kukuruzu aliejaus 1valg.s citrinu sulciu ziupsnelis sodos(mazutis) 1kiausinoi trynys viska sumaisyti,paskirstyti ant plauku nuo saknu iki galiuku,apsukti politieleno plievele ir ranksluosciu,palaikyti 30min ir isplauti su sampunu
1valg.s.ricinos aliejaus 1valg.s citrinu sulciu 1valg.s.skysto medaus 1kiausinoi trynys arbatinis s.druskos (valgomosios) viska sumaisyti,paskirstyti ant plauku nuo saknu iki galiuku,apsukti politieleno plievele ir ranksluosciu,palaikyti 30min ir isplauti su sampunu
majonezo du saukstai ir ricinos aliejaus du saukstai 1valg.s citrinu sulciu viska sumaisyti,paskirstyti ant plauku nuo saknu iki galiuku,apsukti politieleno plievele ir ranksluosciu,palaikyti 30min ir isplauti su sampunu galima dar per nakti palikti
majonezo du saukstai ir ricinos aliejaus du saukstai 1valg.s citrinu sulciu 1kiausinoi trynys 1valg.s.alijosiaus aliejaus 1valg.s.varnalesu aliejaus viska sumaisyti,paskirstyti ant plauku nuo saknu iki galiuku,apsukti politieleno plievele ir ranksluosciu,palaikyti 30min ir isplauti su sampunu
gaivina plaukus:
ricinos aliejaus du saukstai 1valg.s citrinu sulciu 1kiausinoi trynys 1valg.s gero konjako viska sumaisyti,paskirstyti ant plauku nuo saknu iki galiuku,apsukti politieleno plievele ir ranksluosciu,palaikyti 30min ir isplauti su sampunu
plauku galiukams:
agurko minkstimas 1valg.s.skysto medaus 1valg.s.ricinos aliejaus viska sumaisyti,paskirstyti ant plauku nuo saknu iki galiuku,apsukti politieleno plievele ir ranksluosciu,palaikyti 1:30min ir isplauti su sampunu
tiesa sakant turiu labai daug receptuku yvairiausiu ir dar daug su ricina bet ingridientai visi panasus na aisku turiu ir isskirtiniu bet jos ne su ricinos aliejum
Nemanau kad isims is apyvartos ir kodel turetu prisimenu kai buvo kiles aziotazas su angliukais kai sake kad bus isimta is apyvartos bet dar ir dabar sekmingai prekiaujama na bet mes nukrypom nuotemos
O dak zinute butu i tema paklausiu gal zinot dar kokiu kaukiu su tricinos aliejum apart tos cia temoje nuskambejusios?
isims. paklausiau dar dviejose vaistinese - Eurovaistinese - sake isims. to kur buvo odai, jau nera, yra tik geriamu.
tiesa, pasidariau as kauke su ricinos aliejum, kiausiniu, citrinos sultim ir medum. nezinau kodel - bet plaukai buvo kaip tik sunkiau issukuojami kai issiploviau gal garbanotiems netinka? zodziu pagerejimo nepastebejau, tik nezymu pablogejima
isims. paklausiau dar dviejose vaistinese - Eurovaistinese - sake isims. to kur buvo odai, jau nera, yra tik geriamu.
tiesa, pasidariau as kauke su ricinos aliejum, kiausiniu, citrinos sultim ir medum. nezinau kodel - bet plaukai buvo kaip tik sunkiau issukuojami kai issiploviau gal garbanotiems netinka? zodziu pagerejimo nepastebejau, tik nezymu pablogejima
tai as ir dedu ta prasme po kaukes issiplaunu galva tada ir dedu. kiek jau tu balzamu neisbandzius, tai tik diena po plovimo buna gerai.. ir tai ne visada, po to vel tas pats jezau kai pagalvoju kiek jau pinigu ant tu visu kaukiu, balzamu, kremu ir t.t. isleista, tai bloga daros
tai as ir dedu ta prasme po kaukes issiplaunu galva tada ir dedu. kiek jau tu balzamu neisbandzius, tai tik diena po plovimo buna gerai.. ir tai ne visada, po to vel tas pats jezau kai pagalvoju kiek jau pinigu ant tu visu kaukiu, balzamu, kremu ir t.t. isleista, tai bloga daros
jei labai veliasi paieskok eurokoj kaukes,Bel kosmex "kozje moloko" su ozkos pienu,ten labai daug vitaminu ir seip daugiau nesivels,tik nepagailek kaukes ant plaukuciu,kaina gal 6litukai tik bet man inai o plaukuciai tokie svelnus blizga ir net slysta tarp pirstuku