Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

QUOTE(jufka @ 2007 07 22, 19:48)
Manau ji turejo omenyje ricinos alieju biggrin.gif

tik dabar suinojau,kad ricinos alieju per nakti isitrynus galima laikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mlmeile @ 2007 07 22, 20:29)
tik dabar suinojau,kad ricinos alieju per nakti isitrynus galima laikyt smile.gif

O kas gali nutikt?
Atsakyti
as vakar nuejau i vaistine to ricino aliejaus - sake jokiu pavidalu ricinos aliejaus neturi ir lietuvoj jo jau nebebus...tipo isimtas is pardavimo. idomiai kazkaip..
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 07 24, 10:04)
as vakar nuejau i vaistine to ricino aliejaus - sake jokiu pavidalu ricinos aliejaus neturi ir lietuvoj jo jau nebebus...tipo isimtas is pardavimo. idomiai kazkaip..

As praeita penktadieni nusipirkau Eurovaistineje buvo pilna dar jo. Pirkau vidiniam naudojimui bet cia is forumo suzinojau kad ir ji merginos naudoja mokejau 4,99Lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 07 24, 09:09)
As praeita penktadieni nusipirkau Eurovaistineje buvo pilna dar jo. Pirkau vidiniam naudojimui bet cia is forumo suzinojau kad ir ji merginos naudoja mokejau 4,99Lt  g.gif

reiks ten paziuret, vakar Camelia vaistinej buvau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2007 07 24, 09:04)

Perku ji prie namu "šeimos" vaistineje, nieko nesake, kad jo nebebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 07 24, 13:07)
Perku ji prie namu "šeimos" vaistineje, nieko nesake, kad jo nebebus  g.gif

taigi kad, as dar ir vaistai.lt puslapy paziurejau, normaliai viskas surasyta, kaina nurodyta, anotacija... nepanasu kad isimtu is prekybos.. kazkokia idomi vaistininke pasitaike.. arba gal is tiesu isimtas, tik dar kur turi, ten parduoda. o nauju negauna.
Atsakyti
Nemanau kad isims is apyvartos ir kodel turetu g.gif prisimenu kai buvo kiles aziotazas su angliukais kai sake kad bus isimta is apyvartos bet dar ir dabar sekmingai prekiaujama biggrin.gif na bet mes nukrypom nuotemos

O dak zinute butu i tema paklausiu gal zinot dar kokiu kaukiu su tricinos aliejum apart tos cia temoje nuskambejusios?
Atsakyti
as ir turiu ricinos aliejuka,teplioju blakstienas,pirma kart tai akys patino kai uzsitepiau o po to jau viskas gerai buvo lotuliukas.gif kaskada karteli ir kaukyte dariausi ax.gif o ji viena ant saknu tept galima? tongue.gif koki poveiki jis daro plaukuciams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emdzey @ 2007 07 27, 00:00)
as ir turiu ricinos aliejuka,teplioju blakstienas,pirma kart tai akys patino kai uzsitepiau o po to jau viskas gerai buvo lotuliukas.gif kaskada karteli ir kaukyte dariausi ax.gif o ji viena ant saknu tept galima? tongue.gif  koki poveiki jis daro plaukuciams? blush2.gif

Plaukams kaip ir blakstienoms daro ta pati poveiki - stiprina plaukus. As kaip supratau viena galima tepti bet paskui sunkiai issiplauna. Tai maisau su citrinos sultimis ir kiausinio tryniu. Naudoju del to kad labai slenka plaukai, nezinau ar labai padede nes tik pradejau naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
prisiminiau pradejau nesenai retkarciais ricinos aliejum patepti nagucius,tai ryte kaip plienas tvirti lotuliukas.gif man tai labai thumbup.gif ir ryte stiprikliu dar nulakuoju ax.gif kartais labai suriame vandenyje palaikau pasigaminus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 07 29, 07:57)
Geras del nagu tai pirma karta girdziu  bigsmile.gif reiks bandyti  g.gif

Tepdavau ir aš nagelius tongue.gif Tik mano ir taip stiprūs, tai kažko geresnio nepajutau ax.gif
O nuo plaukų ricinos aliejus man lb sunkiai išsiplaudavo. Man atrodo, kad jis vienas riebiausių tarp aliejų g.gif
Atsakyti