Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

dziugu,kad jauciat kaukes rezultatus wink.gif dar galiu pasakyti ,kad ricinos aliejsu sitprina nagus...be to galite eidamos miegoti plaukus issitepti alyvuogiu aliejumi..ypac galiukus,o ryte issiplauti..tik aptariu geriau issiplauti,kad plaukai biski riebus nebutu..po sios kaukes mano plaukai super buna,minksti,zvilgantys
Atsakyti
QUOTE(aurytia @ 2007 03 19, 19:51)
dziugu,kad jauciat kaukes rezultatus wink.gif dar galiu pasakyti ,kad ricinos aliejsu sitprina nagus...be to galite eidamos miegoti plaukus issitepti alyvuogiu aliejumi..ypac galiukus,o ryte issiplauti..tik aptariu geriau issiplauti,kad plaukai biski riebus nebutu..po sios kaukes mano plaukai super buna,minksti,zvilgantys

Aciu Aurytia uz patarimus,tikrai pasinaudosiu jais aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif O gal kokiu kaukiu zinai su risina arba be jo bet veiksminga mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
marinulia,sakydama risina tu turi omenyje ricina ?smile.gif jei taip tai cia parasytos kaukes,kurias galima viena kart i savaite. ir kuo galima ilgiau laikyt:) nu as dar asmeniskai tepu ant plauku majoneza..irgi geras dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytia @ 2007 03 19, 22:15)
marinulia,sakydama risina tu turi omenyje ricina ?smile.gif jei taip tai cia parasytos kaukes,kurias galima viena kart i savaite. ir kuo galima ilgiau laikyt:) nu as dar asmeniskai tepu ant plauku majoneza..irgi geras dalykas biggrin.gif

Taip taip ricina,cia matit man per skubejima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo jo, as taip pat praktikuoju majoneza ir alyvuogiu alieju (geriausia pirmo spaudimo), irgi tik plauku galiukam. Alyvuogiu alieju taip pat praktikuoju kaip veido kauke, puikiai drekina ir maitina oda (tik pasikartosiu, alyv.aliej turetu buti pirmo spaudimo, ten visokiausiu mineralu daugiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2007 03 20, 15:44)
Jo jo, as taip pat praktikuoju majoneza ir  alyvuogiu alieju (geriausia pirmo spaudimo), irgi tik plauku galiukam. Alyvuogiu alieju taip pat  praktikuoju kaip veido kauke, puikiai drekina ir maitina oda (tik pasikartosiu, alyv.aliej turetu buti pirmo spaudimo, ten visokiausiu mineralu daugiau)  mirksiukas.gif

o tu pabandyk ne tik plauku galiukams rolleyes.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytia @ 2007 03 20, 18:40)
o tu pabandyk ne tik plauku galiukams  rolleyes.gif  bigsmile.gif

Gal ir verettu, tik baisu kad poto su plauku nesusitvarkysiu, labai nepaklusnus ir slidus bus, ar ne ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2007 03 20, 18:43)
Gal ir verettu, tik baisu kad poto su plauku nesusitvarkysiu, labai nepaklusnus ir slidus bus, ar ne ?  g.gif

man jie po aliejaus kaptik puikiai susitvarko smile.gif tik tu geriau juso issiplauk,kad nebutu truputi riebaluoti nuo to aliejaus tongue.gif
Atsakyti
na kaip jums sekasi naudoti si alieju? Siandien ir as bandysiu teplioti plaukus, nes ziauriai pradejo slinkti (jau ir ricinos aliejaus nusipirkau) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 07 20, 13:06)
na kaip jums sekasi naudoti si alieju? Siandien ir as bandysiu teplioti plaukus, nes ziauriai pradejo slinkti (jau ir ricinos aliejaus nusipirkau)  ax.gif

Man tai labai padėjo nuo plaukų slinkimo thumbup.gif Vakare prieš miegą įmasažuodavau šiek tiek aliejuko, o ryte, kaip visada, plaudavau galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 07 20, 15:12)
Man tai labai padėjo nuo plaukų slinkimo thumbup.gif  Vakare prieš miegą įmasažuodavau šiek tiek aliejuko, o ryte, kaip visada, plaudavau galvą smile.gif

vakare issimasazuodavai alyvuogiu aliejuko ar ricinos aliejuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mlmeile @ 2007 07 21, 18:02)
vakare issimasazuodavai alyvuogiu aliejuko ar ricinos aliejuko? smile.gif

Manau ji turejo omenyje ricinos alieju biggrin.gif
Atsakyti