Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

QUOTE(Rasytee @ 2007 03 11, 22:43)
o trinat visus plaukus ir saknis ar tik galus?

as tai visus plaukus itrinu,ir laikuo kuo ilgiau smile.gif
Atsakyti
man labai sunkiai isiplauna ricinos aliejukas, geriau jau koks nors kitas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 12, 11:13)
man labai sunkiai isiplauna ricinos aliejukas, geriau jau koks nors kitas  ax.gif
o tai su kuo tu ji dedi? as ji darau su medum ri t.t. tai man jis kuo puikiausiai issiplauna smile.gif

beto galima plaukus skalaut su azuolo zieve..plaukai tada blizga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurytia: 12 kovo 2007 - 10:38
QUOTE(agnytia_number1 @ 2007 01 06, 15:37)
Sveika,

Hmm.. mano draugei išsliko daug blakstienu, tai ta is kazkur isgirdo, jog reguliariai trinant  - uzauga..Ir ka jus manot? istiesu jai padejo  bigsmile.gif

manau, kad tas pats atvejis ir su plaukais  mirksiukas.gif

su blakstienom man ir padejo, tik su plaukais dar nebandziau smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust jūs čia gryna ricina trinat i plaukus ir taip veikia? smile.gif Nes gyna ricina trinti į plaukus jaučiu paskui labai jau riebaluojasi plaukai ir sunkiai isiplauna? Aš vaistinėj nusipirkus kosmetinį žibalą su ricinos aliejumi (specialiai plaukams), galva nesunkiai įsiplauna bet kad rezultato tai nelabai matyti. verysad.gif nu gal per retai naudoju... g.gif
Atsakyti
sandrytia,as tai darau kauke .maisau ricina su medum ir t.t. tai man nesiriebaluoja
Atsakyti
Aha, isties susigundziau ir as pabandyti, tik reikia priemones susirinkt ir piriot bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar esu girdejus ir karta pabandzius svogunu sultimis istrinti plauku saknis, niu isties rezultatai puikus, tik kad tas procesas nelabai maloniai kvepia, t.y. issiplauni ir niekis kol sausi, bet kokias kelias savaites jei pagauna dregmes, t.y suslampa, nelabai jau skanu schmoll.gif Taciau plauka atgaivina, pakelia kiek nuo saknu , kas turi kantrybes gali bandyt bigsmile.gif

Citrinos ilasinus i vandeni skalavimui - taip pat suteikia plaukams blizgesio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marmuazele @ 2007 03 16, 19:18)
Aha, isties susigundziau ir as pabandyti, tik reikia priemones susirinkt ir piriot  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar esu girdejus ir karta pabandzius svogunu sultimis istrinti plauku saknis, niu isties rezultatai puikus, tik kad tas procesas nelabai maloniai kvepia, t.y. issiplauni ir niekis kol sausi, bet kokias kelias savaites jei pagauna dregmes, t.y suslampa, nelabai jau skanu  schmoll.gif  Taciau plauka atgaivina, pakelia kiek nuo saknu , kas turi kantrybes gali bandyt  bigsmile.gif

Citrinos ilasinus i vandeni skalavimui - taip pat suteikia plaukams blizgesio  rolleyes.gif

dariau ash ta su svgunais 4u.gif tai daugiau nebedarysiu doh.gif smirda beproto koki menesi paskuij... o kokiu nors akivaizdziu pasikeitimu nepamaciau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergytia @ 2007 03 18, 21:10)
dariau ash ta su svgunais  4u.gif  tai daugiau nebedarysiu  doh.gif  smirda beproto koki menesi paskuij... o kokiu nors akivaizdziu pasikeitimu nepamaciau...  verysad.gif

niu as tai pozityvius pokycius jutau, tik kad pats procesas, ir tas kvapas mane zudo hihihi.gif
Atsakyti
Pabandziau kauke:medus,ricina ir kiausinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai patiko,kadangi pas mane ilgi plaukai,susukot jos sunku,o po kaukytes labai lengvai sukuojasi,minksti,blizga. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 03 19, 15:49)
Pabandziau kauke:medus,ricina ir kiausinis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Labai patiko,kadangi pas mane ilgi plaukai,susukot jos sunku,o po kaukytes labai lengvai sukuojasi,minksti,blizga. clap.gif  clap.gif  clap.gif

O kiausini reikia deti visa ar tik tryni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 19, 16:00)
O kiausini reikia deti visa ar tik tryni? g.gif

As dejau visa,kas kaip vieni raso tik tryni,kiti visa kiausini thumbup.gif
Atsakyti