Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

QUOTE(Reda318 @ 2007 03 05, 15:31)
Na tokios siaudu spalvos,na sviesus ax.gif bet sako kad ricina tamsina plaukus,tad gal man netinka? g.gif

Visiskai nieko netamsina, mano blakstienos ir antakiai sviesus, tai nepastebejau, kad patamsetu. Tai gal pas tuos patamsejo, kas pries ipildamas alieju, blogai isvale buteliuka nuo tuso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 05, 22:45)
Visiskai nieko netamsina, mano blakstienos ir antakiai sviesus, tai nepastebejau, kad patamsetu. Tai gal pas tuos patamsejo, kas pries ipildamas alieju, blogai isvale buteliuka nuo tuso  lotuliukas.gif

Tai tada labai gerai ax.gif nes ji man visai patinka,tuomet naudosiu ir plaukams ax.gif
Atsakyti
as del tos kaukes noriu paklaust kokios ingridientu proporcijos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_nice_ @ 2007 03 07, 19:08)
as del tos kaukes noriu paklaust kokios ingridientu proporcijos?  rolleyes.gif

nu jejgu galiukam tai pora sauktuku ricinos aliejaus ir vienas sauktukas citrinos sulciu o jejgu su kiaushiniu tai vienas kiaushinis thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai irgi be galo džiaugiuos tą ricinos aliejų atradus. Tik kodėl nenaudojau jo iš karto nusipirkus doh.gif nebūtų reikėję leist pinigų visokiom kitom plaukus atstatančiom priemonėm ax.gif
Atsakyti
O man panaudojus ricinos aliejų kaukei plaukai labai greitai susiriebaluoja, nors atrodo ir švariai išplaunu. Jum taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 03 10, 22:37)
O man panaudojus ricinos aliejų kaukei plaukai labai greitai susiriebaluoja, nors atrodo ir švariai išplaunu. Jum taip nebūna?

Dažnai kaukę dedi gal?
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 03 10, 23:07)
Dažnai kaukę dedi gal?

Ne, nedažnai. retai prisiruošiu, bet dažniausia kai apninka mintys save prižiūrėti, darytis kaukes plaukam, naudoti visokius kondicionierius, tai jau po "ypatingos priežiūros" kitą dieną atsibundu riebaluota galva biggrin.gif. o kai išplaunau šampūnu ir nieko nedarau, tai bent plaukai ilgiau švaresni atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Miss Lumholdt kaip tu ji naudoji? viena ar kauke daraisi? kad tokie dziuginantys rezultatai
Atsakyti
as tai taip darau viena kart is savaite- 1saukstelis ricinos, 1 saukstelis medaus ir vienas kiausinis.dar galima ilasint svoguno kelis lasus,bet nebutina smile.gif tikrai padeda plaukams atsigauti wink.gif
Atsakyti
o trinat visus plaukus ir saknis ar tik galus?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 03 11, 17:09)
Miss Lumholdt kaip tu ji naudoji? viena ar kauke daraisi? kad tokie dziuginantys rezultatai

Kartais vieną, kartais kaukę. Čia kaip noro būna ir laiko. biggrin.gif Kaukę darau panašiai kaip aurytia pavardino, tik be svogūno. schmoll.gif

Kartais tik galiukus sutepu aliejum.
Kai plaukai slinkt stipriau pradeda, tai įmasažuoju į galvos odą ir pabūnu kelias valandas iki plovimo.
Atsakyti