Labai gerai ricinos aliejų su arganų sumaišius, plaukučiai tokie išsiplovus gražūs, purūs, naudoju ilgai natūralias kaukes, per du metus beveik 30cm ataugo, aišku, aš nei dažau nei tiesinu, naudoju viską natūraliai
Na vakar isbandziau kauke ricinos su kiausiniu, tai man nejo ne puses plauku istrinti, pradejo dziuti, gavosi kaip pyragas ant galvos, viskas trupejo kazka matyt ne taip dariau siandiena bandau tiesiog maisyti ricinos alieju su vynuogiu kauliuku aliejumi
Blakstienas tai pat pradejau tepti, laukiu rezultatu
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 13, 18:26)
O jums lengvai išsiplauna kaukės su ricinos aliejumi?
Man visai normaliai,lygiai taip pat kaip alyvuogiu ar argano aliejus issiplove
QUOTE(vikaakiv @ 2013 05 03, 15:21)
Na vakar isbandziau kauke ricinos su kiausiniu, tai man nejo ne puses plauku istrinti, pradejo dziuti, gavosi kaip pyragas ant galvos, viskas trupejo kazka matyt ne taip dariau siandiena bandau tiesiog maisyti ricinos alieju su vynuogiu kauliuku aliejumi
Tik nepamirskite pasildyti aliejukus ir tepti pamaszuojant galvos oda po to maiselis ir ranksluotis,ar silta kepure kur cia skaiciau
QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 03, 16:29)
Man visai normaliai,lygiai taip pat kaip alyvuogiu ar argano aliejus issiplove
Tik nepamirskite pasildyti aliejukus ir tepti pamaszuojant galvos oda po to maiselis ir ranksluotis,ar silta kepure kur cia skaiciau
O jei laikyciau pora valandu vakare ir palikciau per nakti? Ar geriau isplauti galva nakciai?
QUOTE(vikaakiv @ 2013 05 03, 15:21)
ir as tepu tik skaiciau,kad i ricinos alieju dar reikia ipilti E vitamino aliejaus ir A vitamino aliejaus ir tada tepti blakstienas ir antakius
Papildyta:
QUOTE(vikaakiv @ 2013 05 03, 16:31)
O jei laikyciau pora valandu vakare ir palikciau per nakti? Ar geriau isplauti galva nakciai?
Ricinos alieju sako ner gerai laikyti ilgai,pakanka 1-2 val.
QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 03, 16:32)
ir as tepu tik skaiciau,kad ir ricinos alieju dar reikia ipilti E vitamino aliejaus ir A vitamono aliejaus ir tada tepti
Papildyta:
Papildyta:
dekui
QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 03, 16:32)
ir as tepu tik skaiciau,kad i ricinos alieju dar reikia ipilti E vitamino aliejaus ir A vitamino aliejaus ir tada tepti blakstienas ir antakius
Hmm, o aš tik vieną tepu Reikės pamėginti pamaišyti su aliejais, turinčiais minėtų vitaminų
QUOTE(vikaakiv @ 2013 05 03, 18:56)
O kaip del blakstienu? Jas tepant reikia sildyti aliejuka? Ir kiek laikyti? Ar butina nuplauti?
ne nereikia as pries miega tepu ir per nakti jau laikau
Papildyta:
turiu buteliuka prisimaisiusi ricinos su vitaminais ir teplioju...
Aš tai prieš miegą pasimaišau ir tepuosi Vakar pradėjau maišyti, tai dabar lauksiu rezultatų
Kadangi jau tepu ilga laika (tikrai neprisimenu kiek, gal kelis menesius) galiu girtis rezultatais:) Turiu mazame indelyje susimaisius ricinos ir mikdolu alieju (aisku nerafinuotus) tepu vakarais nusivalius makiaza, netepu tik kelias dienas i savaite kai nebunu pasidazius ar pan. Blakstienos labai sustiprejo, ypac vienos akies pasidare labai ilgos, kitos akies deja ne tiek kazkodel bet net gera dazytis tusu kai nuolat graziai pasidengia, matai kad pilna blakstienu, nebera praretejusiu tarpu kaip seniau
QUOTE(Ramiele @ 2013 05 22, 20:55)
Kadangi jau tepu ilga laika (tikrai neprisimenu kiek, gal kelis menesius) galiu girtis rezultatais:) Turiu mazame indelyje susimaisius ricinos ir mikdolu alieju (aisku nerafinuotus) tepu vakarais nusivalius makiaza, netepu tik kelias dienas i savaite kai nebunu pasidazius ar pan. Blakstienos labai sustiprejo, ypac vienos akies pasidare labai ilgos, kitos akies deja ne tiek kazkodel bet net gera dazytis tusu kai nuolat graziai pasidengia, matai kad pilna blakstienu, nebera praretejusiu tarpu kaip seniau
jauciasi jauciasi mano apatines blakstienos patamsejo,net dazyti nebereikia nes as kai pasidazau apatines blakstienas pastoviai issiteplioju,atrodau pavargusi,,o virsutines tikrai,kad tusas dengia geriau,matomai ju jau daugiau