Hallo
Aš šį aliejų irgi tik blakstienoms naudoju - super dalykas...
kažkada bandžiau ir plaukams daryti kaukę, bet arba gerai nemokėjau arba mano plaukams netiko, nes vos tą riebalą išploviau
QUOTE(cityangel @ 2013 03 11, 01:56)
Hallo
kažkada bandžiau ir plaukams daryti kaukę, bet arba gerai nemokėjau arba mano plaukams netiko, nes vos tą riebalą išploviau
Blakstienoms
Ir plaukams geras dalykas, tik ne vieną geriausia naudoti, o pamaišyti su kuo nors Vieną tai tikrai sunku atplauti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 11, 18:50)
Blakstienoms
Ir plaukams geras dalykas, tik ne vieną geriausia naudoti, o pamaišyti su kuo nors Vieną tai tikrai sunku atplauti
na as su zibalu maisiau. Kvapas - kosmaras, ploviau dukart ir su citrina bet vistiek sunkiai issiplove, nors blizgejo poto graziai tai va, antra karta niekaip neprisiruosiu
QUOTE(Luti @ 2013 03 12, 11:04)
na as su zibalu maisiau. Kvapas - kosmaras, ploviau dukart ir su citrina bet vistiek sunkiai issiplove, nors blizgejo poto graziai tai va, antra karta niekaip neprisiruosiu
Tai turbūt ir pats žibalas nelabai lengvai plaunasi?
Aš tai su linų sėmenų aliejumi ir sviestmedžio aliejumi pamaišau, ankščiau su avokadų ir migdolų aliejais, tai per vieną plovimą išsiplaudavau aliejus
Blizgesio tikrai prideda
Pasidariau faina masaziuka su ricinos aliejuku, pirstu galiukus patepiau ricina ir po truputi vis dar patepdama ismasazavau visa galvos oda. Tai skatina augima labai ir zibalas labai geras dalykas
Man siandien iseigine tai maudausi aliejuje visa galva istepta net teka dariau misinuka: ricinos, alyvuogiu bei semenu pasildziau ir istepiau per visa ilgi tik saknu nelieciau, uzsidejau duso kepuraite ir dar silta kepure ir laikysiu dabar kiek iskentesiu
QUOTE(almond @ 2013 03 13, 12:26)
Man siandien iseigine tai maudausi aliejuje visa galva istepta net teka dariau misinuka: ricinos, alyvuogiu bei semenu pasildziau ir istepiau per visa ilgi tik saknu nelieciau, uzsidejau duso kepuraite ir dar silta kepure ir laikysiu dabar kiek iskentesiu
Aš irgi su sėmenų aliejumi ir ricinos kaukes dariausi, geros O jums lengvai išsiplauna kaukės su ricinos aliejumi?
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 13, 18:26)
Aš irgi su sėmenų aliejumi ir ricinos kaukes dariausi, geros O jums lengvai išsiplauna kaukės su ricinos aliejumi?
lengvai nes ne gryna dedu pamaisau su kitais aliejais
Kas naudojat ricinos aliejų blakstienoms, kaip dažnai jį naudojate? Ir užsitepusios, kiek laiko laikote?
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 18, 14:22)
Kas naudojat ricinos aliejų blakstienoms, kaip dažnai jį naudojate? Ir užsitepusios, kiek laiko laikote?
kasdien kai nusiplaunu tusa, nakciai palieku, ziauriai atsigavo blakstienos
QUOTE(almond @ 2013 03 18, 14:45)
kasdien kai nusiplaunu tusa, nakciai palieku, ziauriai atsigavo blakstienos
Mmm, o aš gal tik kartą per dvi savaites, tai tas rezultatas nelabai ir matosi Reikės dažniau prisiruošti
Vakar pirmą kartą pabandžiau ricinos aliejų plaukams. Tai ačiū die, maišytą tepiau (maišiau su makadamijos aliejumi). Kažkaip nusipirkau aš tas ricinas ir pažiūrėjau, kad iki kovo pabaigos tik galioja..galvoju reikia panaudoti šiek tiek išsiplovė labai gerai, o plaukai minkšti minkšti buvo pasausinau juos netyčia su chna kauke, tiksliau labiau galiukus. Dabar žinosiu, kad sausina per kelis vakarus gal atsistatys pakartojus procedūrą