Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

QUOTE(Sielutė @ 2012 08 24, 09:42)
Sveikutes smile.gif, isigijau ir as ricinu aliejuko, bet klausimelis iskilo kaip ji tinkamiau butu naudoti, ne viena rase kad sausina plauka jei naudojant gryna, o mano plaukai linke greit riebaluotis bet galiukai linke sauseti, tai nusprendziau naudoti tik saknims, bet dar kitas klausimas iskilo
kaip geriau ant sausos odos ar dregnos patepliot  rolleyes.gif smile.gif

As irgi pasimetus siuo klausimu,nes vienos sako sausina,kitos tik kad drekina,maitina,suteikia spindesio ir tt... bet daugelis minejo kad sunkiai issiplauna ricina, tai siaip pabijociau ant saknu det,na bet reiks ismegint gal g.gif ir dar baisu kad jei per daug issausins oda,tai dar labiau riebaluosis biggrin.gif o mano plaukai tokie,kap ir jusu. Nu keblus klausimas tos plauku kaukes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikaciux @ 2012 08 24, 10:33)
As irgi pasimetus siuo klausimu,nes vienos sako sausina,kitos tik kad drekina,maitina,suteikia spindesio ir tt... bet daugelis minejo kad sunkiai issiplauna ricina, tai siaip pabijociau ant saknu det,na bet reiks ismegint gal  g.gif  ir dar baisu kad jei per daug issausins oda,tai dar labiau riebaluosis biggrin.gif o mano plaukai tokie,kap ir jusu. Nu keblus klausimas tos plauku kaukes  doh.gif

lotuliukas.gif ko gero nepabandzius ivairiausiais budais nieko manau nebus, kol savo ir taip varganais plaukais nepabandysiu. Na tikiuosi blogiau nebus kaip yra, tiek daug prirasyta teigiamu aliejaus savybiu, sekmadieni bandysiuos, parasysiu kaip, nors po pirmo karto vargei ar ten kas pasijaus.
Atsakyti
Ricinos aliejaus gryno gal nereikėtų naudoti. Aš prieš plaukų plovimą susimaišau kaukę: alyvuogių al. + linų sėmenų al. + kokosų al. + maždaug šaukštelis ricinos al. + keli lašiukai rozmarinų ea, išsitrinu nuo šaknų iki galiukų ir palaikau 1 val. Tada nuplaunu šampūnu (nusiplauna tikrai gerai) ir nuskalauju Agafjos balzamu slenkantiems plaukams. Iš visų išbandytų aliejų maišymo variantų šitoks labiausiai pasiteisina, plaukai švelnučiai, žvilga. Iš pradžių bandžiau ricinos maišyti į Agafjos balzamą ir nuskalauti, bet tada lyg sausesni plaukai atrodo. Žodžiu, man ricina geriau į kaukę su kt. aliejais thumbup.gif
Atsakyti
Ricinos al. gali sausinti plauka, todel atsargiai su juo. ax.gif
Atsakyti
Merginos, turiu kokosu aliejaus, jojobos, ricinu ir levandu ea lotuliukas.gif , gal pabandyt is siu koki misini tuomet pasidaryt, jau ir bijau gryno ricinu bedet smile.gif.
Atsakyti
Pritariu, ypac pazeistiems labai trapiems plaukams ricinos aliejus netinka - toks tirstas, kad kol istepdavau, pirstai plaukais aplipe budavo doh.gif Toks jausmas kad pati nutraukdavau juos g.gif

Sielute, drasiai maisykit 4u.gif
O gal kas placiau pakomentuotu apie levandu ea nauda plaukams? Skaiciau, kad jo gerai deti y sampuna, kas paprastus naudoja, nes apvelka plaukus plevele, apsaugancia nuo kenksmingu sampuno ingredientu, zvyneliai suglaudziami. Ar tada jie pasisavina is kaukiu visas naudingas medziagas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 26, 17:41)
Pritariu, ypac pazeistiems labai trapiems plaukams ricinos aliejus netinka - toks tirstas, kad kol istepdavau, pirstai plaukais aplipe budavo doh.gif Toks jausmas kad pati nutraukdavau juos g.gif

Sielute, drasiai maisykit 4u.gif
O gal kas placiau pakomentuotu apie levandu ea nauda plaukams? Skaiciau, kad jo gerai deti y sampuna, kas paprastus naudoja, nes apvelka plaukus plevele, apsaugancia nuo kenksmingu sampuno ingredientu, zvyneliai suglaudziami. Ar tada jie pasisavina is kaukiu visas naudingas medziagas? g.gif

Primaisiau thumbup.gif , keletas lasu levandu manau tikrai nepakenks, o ricinu alieju truputi karsto vandens voneleje susildziau su kokosu aliejumi vos vos, ir sakneles patepliojau, o galus dar papildomai perbraukiau tik kokosu aliejumi, kokosu aliejus labai tiko mano plaukams, svelnus, padrekinti, manau kol kas apsistosiu ties ricinu, kokosu ir levandu ea misiniu, sekmes merginoms atrasti ta idealu varianta wink.gif
Atsakyti
As levandu prisilasinau y sampuna, dabar galvoju, ar tik nepadauginau blink.gif Kiek reiketu lasint y 250 ml g.gif Ar ymanoma nudeginti oda su levandu aliejum? Kad tik neprisidaryciau meskos paslaugos po to doh.gif
Atsakyti
Nežinau kas man čia buvo užplaukę, bet kažkurią naktį, prieš miegą, sugalvojau išsitepliot plaukus gryna ricina doh.gif (kažkodėl pagalvojau, kad ricina gerai drėkina plaukus) o mano galai kaip tik sausi buvo.

Ir labai labai pasigailėjau.
Kitą dieną vos išploviau plaukus, šampūnu ploviau 3 kartus ir išsipešiau nesveikus kiekius plaukų.... blink.gif

Tad perspėju, nesugalvokit to pakartot... Nežinau ką dabar su plaukais daryt, žiauriai išsausėjo ir jau jokie specialūs aliejukai ir plaukų šilkai nebepadeda verysad.gif
Atsakyti
Na, aš ricinos plaukams nenaudoju, nes mano plaukas šviesus ir pakankamai sausas ir taip, o ricina jį sausina labiau, bet man ricinos aliejukas nepamainomas blakstienoms 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Uoj tas ricinos aliejus ir man pagadinęs yra gyvenimą. Bet ko nepadarysi kad plaukučiai greičiau augtų. Vieno nenaudoju, maišau su alyvuogių. 1-4. viena dalis ricinos ir 4 alyvuogių. Perku nerafinuotą. Tirštumas nesvietiškas, neskiedus nežinau kaip ištept tokį tolygiai... Prieš naudojant visą pašildau, kad geriau pasisavintų. : ]
Atsakyti
Sveikos. Aš šiandien pabandžiau ricinos aliejus + citrinos sultys + kiaušinis. Bet kažkaip keista, nes vos tik užtepus, plaukai rodos sulipdavo... Dabar tereikia laukti rezultato biggrin.gif
Atsakyti