Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

Ricinos aliejų taipogi dedu į plaukų kaukes bei tepu ant antakių ir blakstienų jau tikrai nemažai laiko, tad pasidalinsiu įspūdžiais.

Kadangi esu natūrali blondinė, o ricina tamsina plauką, tai plaukučiai įgavo tokį pilkšvą medaus atspalvį. Nuo to laiko stengiuosi jo deti nedaug,tik ant galiukų, maišyti. Jei tepdavau vieną aliejų, tai dažniausiai iškart pindavau kasą, kitaip gaudavosi dredas, ypač jei nakčiai tepdavau lotuliukas.gif

O štai blakstienom ir antakiam kita kalba. Vėlgi, kadangi esu natūraliai šviesi, tai ricina man per pusmetį bent pora tonų patamsino antakius (taigi, patapo natūraliai tamsesni ir jie pagaliau matosi thumbup.gif ) Pačios blakstienos ir antakiukų plaukai tikrai auga ilgesni,stipresni, storesni ir visokie kitokie -esni. Iš tikro, po ricinos atradimo, nieko kito ir nebenaudoju jiem.

Tiesa, kad būtų patogiau, pasiemiau seną tušo indelį, jis išoloviau, įlašinau ricinos bei nakvišų aliejaus ir tušo šepeteliu kas vakarą patepu antakius ir blaktienas. Rezultatas thumbup.gif

Beje čia kažkur mačiau rašėt dėl tų aliejų skirtumų. Tai reikia jamt paprastą šalto spaudimo iš vaistinės ir nešradinėt dviračio. Už paprastą natūralumą nieko geriau būt negali thumbup.gif
Atsakyti
perskaičiau visą forumą, jau šitaip išgirta ta ricina, tad susigundžiau ir aš išbandyti cool.gif sėdžiu dabar pasitepusi blakstienas, dar reikės pasibandyti kaukę plaukams pasidaryti:) žiūrėsim koki bus rezultatai rolleyes.gif nes taip pat noriu gražesnių blakstienų wub.gif
beje pirkau vaistinėje, geriamąjį man davė, pirmojo šalto spaudimo.. beje, kažkuri rašėt, kad akis griaužia, nieko panašaus pas mane nėra schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselis11: 21 vasario 2012 - 10:48

QUOTE(drakons @ 2012 02 21, 02:09)
<...>

Kadangi esu natūrali blondinė, o ricina tamsina plauką, tai plaukučiai įgavo tokį pilkšvą medaus atspalvį. Nuo to laiko stengiuosi jo deti nedaug,tik ant galiukų, maišyti.

<...>įlašinau ricinos bei nakvišų aliejaus ir tušo šepeteliu kas vakarą patepu antakius ir blaktienas. Rezultatas  thumbup.gif
<...>

Beje čia kažkur mačiau rašėt dėl tų aliejų skirtumų. Tai reikia jamt paprastą šalto spaudimo iš vaistinės ir nešradinėt dviračio. Už paprastą natūralumą nieko geriau būt negali  thumbup.gif

Net nezinojau kad ricina tamsina plauka g.gif su kuo maisai? As girdejau,kad citrina sviesina plaukus,ir turi kazkokiu plaukams patinkanciu savybiu,duoda zvilgesio lygtais, tai gal su ja maisai ir tuomet plauku spalva nesikeicia? Tik dar girdejau ir kad sausina plaukus citrina doh.gif
O del ko nakvisu alieju lasini?
Na o del alieju skirtumu,tai drysciau papriestaraut tau ax.gif tas is vaistines tinkamas,bet kad labiau tinkamas ekologiskas - jis nerafinuotas, ir yra dar paprastesnio naturalumo uz ta is vaistiniu smile.gif naudojancios ekologiska gali buti tikros kad plaukai/veidas gaus daugiau reikiamu medziagu, tinkamai jas isisavins ir tt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikaciux @ 2012 02 21, 23:01)
Net nezinojau kad ricina tamsina plauka  g.gif su kuo maisai? As girdejau,kad citrina sviesina plaukus,ir turi kazkokiu plaukams patinkanciu savybiu,duoda zvilgesio lygtais, tai gal su ja maisai ir tuomet plauku spalva nesikeicia? Tik dar girdejau ir kad sausina plaukus citrina  doh.gif
O del ko nakvisu alieju lasini?
Na o del alieju skirtumu,tai drysciau papriestaraut tau  ax.gif  tas is vaistines tinkamas,bet kad labiau tinkamas ekologiskas - jis nerafinuotas, ir yra dar paprastesnio naturalumo uz ta is vaistiniu  smile.gif  naudojancios ekologiska gali buti tikros kad plaukai/veidas gaus daugiau reikiamu medziagu, tinkamai jas isisavins ir tt 4u.gif

Nuo citrinų es gali šiek tiek ale pašviesėti plaukas, bet su juo nenusišviesinsi plaukų, o kad žvilgesio priduoda, tai tikrai thumbup.gif Vienos grynos citrinos tai tikrai nepatarčiau tepti ant plaukų, į aliejų įlašinti ea ir užsidėti kaip kaukę, tai tikrai gerai. Ekologiški, sertifikuoti produktai yra žymiai vertingesni už neaišku kokiostiksliai kilmės kad ir pirmo spaudimo aliejų..
Atsakyti
visada ricinos aliejuko ilasinu i kauke smile.gif super poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikaciux @ 2012 02 16, 18:16)
Beje,tai isgirtajai kaukei su kiausinio tryniu,medumi ir ricinos al. ar tinka kietas medus?dauguma raset jog reikia skysto,bet juk tokiu laiku naturalaus nebus  g.gif o skystas is pardutuviu bus juk nenaudingas? Na o sildyti kieta medu kol suskystes tai turbut irgi nieko gero,visos geros savybes isgaruos...tai kaip jus darot?trinat kietaji? ax.gif

QUOTE(*Nikė* @ 2012 02 17, 15:59)
Pašildau.  smile.gif  Visus ingredientus sumaišau mini puodelyje, įdedu medaus. Visą šią masę statau į puodą su šiltu vandeniu ir ant viryklės pastatau, kad sušiltų ta kaukė (bet kad nebūtų per karšta). O dėl medaus, tai ji maišau "bevirindama" tą kaukę. 4u.gif
O dėl aliejaus, kad sausina ir kad riebina- tai šitą ir aš girdėjau. Manau (grynai mano nuomonė), kad aliejus sausina tada, kai yra tepamas nepašildytas, o šaltas. O riebina- jei per daug privaroma ir ant šaknų.. unsure.gif

pasidariau ir aš šią kaukę, dabar jau sėdžiu:) pas mane medus irgi buvo kietas ir taip problemų nesukėlė. Kadangi medų kaitinti negalima, tai užviriau vandens arbatinuke, tada įpyliau į indą užvirintą vandenį ir mažą indelį su kaukės indigrientais dėjau į tą karštą vandenį. Taip ištirpo medus ir dar šiek tiek kaukė pašilo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukselis11: 26 vasario 2012 - 11:40
QUOTE(aukselis11 @ 2012 02 26, 12:39)
pasidariau ir aš šią kaukę, dabar jau sėdžiu:) pas mane medus irgi buvo kietas ir taip problemų nesukėlė. Kadangi medų kaitinti negalima, tai  užviriau vandens arbatinuke, tada įpyliau į indą
užvirintą vandenį ir mažą indelį su kaukės indigrientais dėjau į tą karštą vandenį. Taip ištirpo medus ir dar šiek tiek kaukė pašilo  thumbup.gif

Tai cia gaunasi ne taspats kas kaitinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pikaciux @ 2012 02 26, 12:15)
Tai cia gaunasi ne taspats kas kaitinti? blush2.gif

aš galvoju, kad taip yra geriau, nei kaitinti tiesiogiai ant ugnies g.gif
Atsakyti
aš tai kaitinu puode ant l silpnos ugnies ,silpnai tik pašildau ,tai nemanau ,kad dingsta gerosios savybės
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2012 02 26, 21:35)
aš tai kaitinu puode ant l silpnos ugnies ,silpnai tik pašildau ,tai nemanau ,kad dingsta gerosios savybės

As irgi taip darau mirksiukas.gif bet vistiek nelabai man patinka, juk jei paskysteja, tai vadinas kazkiek gal isgaruoja gerio.. Pvz, kaip sakoma, kad negalima deti medaus i katik uzplikyta arbata.. Na bet nesvarbu, vistiek teks kaitint, kol naturalaus skysto negausiu. smile.gif
Papildyta:
As visu isgirta kauke su ricinos ir alyvuogiu aliejais, medumi, kiausiniu ( ir kai turiu ipilu cemeryciu vandens, kartais ilasinu citrinos) dariaus jau gal 5 kartus, bet poveikio jokio nepastebejau lygtais.. Po kiek laiko jums pasimate rezultatai? Nes be galo daug geru atsiliepimu girdejau, praktiskai nei vieno neigiamo, visoms tik stebuklus si kauke daro, o man kartais plaukai atrodo kaip tik labiau siaudiniai po sitos kaukes, bet gal vaidenas biggrin.gif is kitos puses kartais kai pasiziuri atrodo lyg ir labiau zvilga ar panasiai, bet tikrai gali but, kad cia tik taip save pati guodziu nes sunku butu patiket kad esu viena is milijono kuriai kauke netinka biggrin.gif Nezinau, gal keist jau ja kita, gal be reikalo tepliojuos..o jei dar labiau gadinu plaukus, tai isvis doh.gif
Atsakyti
Ricinos aliejus man kaip stebuklas smile.gif labai padejo mano plaukuciams o ir auga jie zymiai greiciau nei anksciau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif, isigijau ir as ricinu aliejuko, bet klausimelis iskilo kaip ji tinkamiau butu naudoti, ne viena rase kad sausina plauka jei naudojant gryna, o mano plaukai linke greit riebaluotis bet galiukai linke sauseti, tai nusprendziau naudoti tik saknims, bet dar kitas klausimas iskilo kaip geriau ant sausos odos ar dregnos patepliot rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti