QUOTE(pikaciux @ 2012 02 16, 20:16)
Beje,tai isgirtajai kaukei su kiausinio tryniu,medumi ir ricinos al. ar tinka kietas medus?dauguma raset jog reikia skysto,bet juk tokiu laiku naturalaus nebus
o skystas is pardutuviu bus juk nenaudingas? Na o sildyti kieta medu kol suskystes tai turbut irgi nieko gero,visos geros savybes isgaruos...tai kaip jus darot?trinat kietaji?
Pašildau.
Visus ingredientus sumaišau mini puodelyje, įdedu medaus. Visą šią masę statau į puodą su šiltu vandeniu ir ant viryklės pastatau, kad sušiltų ta kaukė (bet kad nebūtų per karšta). O dėl medaus, tai ji maišau "bevirindama" tą kaukę.
O dėl aliejaus, kad sausina ir kad riebina- tai šitą ir aš girdėjau. Manau (grynai mano nuomonė), kad aliejus sausina tada, kai yra tepamas nepašildytas, o šaltas. O riebina- jei per daug privaroma ir ant šaknų..
Vis dėlto jei tikime, būtinai mums atsivers durys, ko gero, net ir tos, apie kurias net nesvajojome, bet mums pačios tinkamiausios. (S. Jonhson)