Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

QUOTE(fuksė @ 2011 09 17, 11:23)
turiu ir as vaistini, o tai kaip atrodo kosmetinis? Ar yra skirtumas? g.gif

Ir man idomu ar yra koks skirtumas, nes abu raso 100proc. ir salto spaudimo mastau.gif
Atsakyti
Tai va, nuo rugsėjo vidurio tepu blakstienas ricinos aliejumi beveik kasdien, jei nepamirštu. Nežinau, ar iš tiesų koks nors efektas yra, ar tiesiog savitaiga, bet blakstienos gražiau atrodo pasidažius tušu. Tokios elastingesnės pasidarė, gražiau užsiriečia thumbup.gif
Atsakyti
O ricinos aliejus lengvai išsiplauna iš plaukų? rolleyes.gif senai jau ruošiuosi išmėginti jį,dabar paskaičiau apie blakstienas-mėginsiu ir jom bigsmile.gif
Atsakyti
Aš jeigu naudoju ricinos aliejų plaukams, tai maišau jį su kokiu nors skystesniu aliejumi, pvz.: migdolų. Man išsiplauna normaliai, plaunu 2 kartus 4u.gif
Atsakyti
As irgi tepliojosi ir plauku saknims, antakiams ir blakstienoms smile.gif Tik nepadauginkit su blakstienu tepimu su siuo aliejumi, nes man viena karta ant akies uzsidejo toks kaip "rukas" doh.gif O siaip tai tikrai blakstienos daug geriau atrodo..
Atsakyti
Biski prabudinsiu tema :-) tepu alieju blakstienom,kai prisiruosiu ir kauke pasidarysiu plaukam,ziuresiu kas gausis. Perskaiciau turbut visa tema,bet nelabai suprantu, puse is jusu sakot kad ricinos aliejus labai riebus,sunkiai issiplauna,gali plaukai atrodyti net riebaluoti po jo arba greitai susirebaluot,o kita puse atvirksciai - kad ricinos aliejus labai sausina plaukus,kai kurioms galiukai suskilineje atrodo po jo...Tai kaip cia yra?? biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Beje,tai isgirtajai kaukei su kiausinio tryniu,medumi ir ricinos al. ar tinka kietas medus?dauguma raset jog reikia skysto,bet juk tokiu laiku naturalaus nebus g.gif o skystas is pardutuviu bus juk nenaudingas? Na o sildyti kieta medu kol suskystes tai turbut irgi nieko gero,visos geros savybes isgaruos...tai kaip jus darot?trinat kietaji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikaciux @ 2012 02 16, 20:16)
Beje,tai isgirtajai kaukei su kiausinio tryniu,medumi ir ricinos al. ar tinka kietas medus?dauguma raset jog reikia skysto,bet juk tokiu laiku naturalaus nebus  g.gif o skystas is pardutuviu bus juk nenaudingas? Na o sildyti kieta medu kol suskystes tai turbut irgi nieko gero,visos geros savybes isgaruos...tai kaip jus darot?trinat kietaji? ax.gif

Pašildau. smile.gif Visus ingredientus sumaišau mini puodelyje, įdedu medaus. Visą šią masę statau į puodą su šiltu vandeniu ir ant viryklės pastatau, kad sušiltų ta kaukė (bet kad nebūtų per karšta). O dėl medaus, tai ji maišau "bevirindama" tą kaukę. 4u.gif
O dėl aliejaus, kad sausina ir kad riebina- tai šitą ir aš girdėjau. Manau (grynai mano nuomonė), kad aliejus sausina tada, kai yra tepamas nepašildytas, o šaltas. O riebina- jei per daug privaroma ir ant šaknų.. unsure.gif
Atsakyti
Pradėjau naudoti labai gerą kaukytę( sezamų aliejus + ricinų aliejus). Rezultatas,bent jau man,super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 02 17, 19:42)
Pradėjau naudoti labai gerą kaukytę( sezamų aliejus + ricinų aliejus). Rezultatas,bent jau man,super smile.gif

Na na ir koks rezultatas? rolleyes.gif
Atsakyti
Plaukai švelnesni tapo,atsigavo,nebe tokie sausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2012 02 17, 16:59)
Pašildau.  smile.gif  Visus ingredientus sumaišau mini puodelyje, įdedu medaus. Visą šią masę statau į puodą su šiltu vandeniu ir ant viryklės pastatau, kad sušiltų ta kaukė (bet kad nebūtų per karšta). O dėl medaus, tai ji maišau "bevirindama" tą kaukę. 4u.gif
O dėl aliejaus, kad sausina ir kad riebina- tai šitą ir aš girdėjau. Manau (grynai mano nuomonė), kad aliejus sausina tada, kai yra tepamas nepašildytas, o šaltas. O riebina- jei per daug privaroma ir ant šaknų.. unsure.gif

Ir kaip tau rezultatai tokios kaukes?kiek laiko jau naudoji? Kai uzsidedi,kiek laiko palaikai? smile.gif
Gal reiks ismeginti kaip tu sakai,nes kieta medu itrinti speju bus sunku. Bet tas sildymas vistiek man keistai siek tiek skamba,juk turetu tada visi ingredientai prarasti kazkiek geru savybiu g.gif
Atsakyti