O aš galiu tik pasakyti, kad labai džiaugiuos, jog atradau šį aliejų Čia, žinoma, SM dėka Nors dariausi tą plaukų kaukę tik kartą, t.y., vakar, palaikiau keturias valandas, bet, kai išsiploviau galvą, plaukai tokie blizgantys tapo, gražūs, o ir neliko riebaloti išdžiūvus plaukams Eisiu nusipirksiu dar to aliejaus Bet žinot, kaip sakoma, negirk dienos be vakaro, gal ilgėliau panaudojus nebebus tokio efekto
O ir blakstienas šiandien pasidažius man jos tokios ilgesnės pasirodė Nežinau, ar čia įsitikinimas, ar išties padėjo Gal tik pasidažiau kaip geriau, nes mano blakstienos ir šiaip pakankamai ilgos Tad tepsiu ir toliau bei lauksiu dar geresnių rezultatų! Svarbiausia - netingėti terliotis
O ir blakstienas šiandien pasidažius man jos tokios ilgesnės pasirodė Nežinau, ar čia įsitikinimas, ar išties padėjo Gal tik pasidažiau kaip geriau, nes mano blakstienos ir šiaip pakankamai ilgos Tad tepsiu ir toliau bei lauksiu dar geresnių rezultatų! Svarbiausia - netingėti terliotis
QUOTE(galoshes @ 2011 01 27, 14:43)
O aš galiu tik pasakyti, kad labai džiaugiuos, jog atradau šį aliejų Čia, žinoma, SM dėka Nors dariausi tą plaukų kaukę tik kartą, t.y., vakar, palaikiau keturias valandas, bet, kai išsiploviau galvą, plaukai tokie blizgantys tapo, gražūs, o ir neliko riebaloti išdžiūvus plaukams Eisiu nusipirksiu dar to aliejaus Bet žinot, kaip sakoma, negirk dienos be vakaro, gal ilgėliau panaudojus nebebus tokio efekto
as kai blakstienas su ricina tepdavausi,tai nuo tuso sepetuka i buteliuka imerkus laikydavau ir pries nakti,tiesiog prabraukdavau kaip su tusu ,lb patogu,nereik terliotis
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 01 28, 11:36)
plauku galiukams nebenaudosiu ricinos aliejaus, nes perdziovino galiukus. Jie pasidare siurkstesni ir labai sunkiai issisukuoja. Nors pirmas dvi savaites buvo visai nieko rezultatas...
zinoma, ricina sausina, todel geriau ja imaisyti i plauku kauke( saknims) kartu su kitais aliejais.
merginos,o jums kai itrinat alieju i plaukus ar neisslenka daugiau plauku? as bile koki antpila jei tik ant saknu uzdedu,pamasazuoju, tai visad istraukiu is vonios trigubai daugiau plauku ir taip slenka, o negaliu ne kaukes pasidaryt ( net jei ir tik ant galiuku alieju tepu (naturalu,nerafinuota) irgi daugiau islenka tuoj pakausis svies
QUOTE(79asta @ 2011 01 29, 21:30)
as kai blakstienas su ricina tepdavausi,tai nuo tuso sepetuka i buteliuka imerkus laikydavau ir pries nakti,tiesiog prabraukdavau kaip su tusu ,lb patogu,nereik terliotis
Aš irgi taip žadu daryti tuomet, kai jau turėsiu nebereikalingą tušo šepetuką, nes šiuo metu dar neturiu tokio O kodėl dbr nebesitepi??
QUOTE(aleska @ 2011 01 26, 22:44)
esu bandzius kazkada ricina blakstienoms bet pritrukau kantrybes islaukt rezutatu reiks pabandyti vel gal zinot dar kokiu priemoniu blakstienoms ?
Jei negaila pinigu pabandyk Talika tepaliuka is Sarmos - tikrai blakstienos pasidare tamsesnes ir tankesnes, jau po 1 men
Papildyta:
QUOTE(RainyDay @ 2011 01 30, 17:40)
merginos,o jums kai itrinat alieju i plaukus ar neisslenka daugiau plauku? as bile koki antpila jei tik ant saknu uzdedu,pamasazuoju, tai visad istraukiu is vonios trigubai daugiau plauku ir taip slenka, o negaliu ne kaukes pasidaryt ( net jei ir tik ant galiuku alieju tepu (naturalu,nerafinuota) irgi daugiau islenka tuoj pakausis svies
Naturalu! Nes vienintelis dalykas kuri ricinos aliejus daro plaukams (kaip siaip bet kos kitas augalinis aliejus) - padeda pasalinti nuo galvos odos nesvarumus ir padeda ishslinkit seniems plaukams. T.y. tie plaukai, kurie tau atrodo "slenka" del aliejaus, is tikruju jau buvo isslinke, taciau laikesi del to, kad buvo susimaise su visa plauke mase.
Taigi ricinu aliejus yra pigus ir veiksmingas galvos "pilingas". Nieko blogo jis tikrai nepadaro
QUOTE(darvina @ 2011 01 30, 21:49)
Pasirodo ricinos poveikis priklauso nuo gamintojo. Mano dukra tepdavo blakstienas ricina is vaistines , tai akys perstejo . Dabar nupirkau plaukams ekologiskos ricinos is AN , tai ji vel pabande blakstienas patepti, sako, kad jokio asarojimo
Mat kaip... Man nuo vaistininio irgi pastoviai akis graužia...
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 01 30, 22:02)
Mat kaip... Man nuo vaistininio irgi pastoviai akis graužia...
man irgi
QUOTE(galoshes @ 2011 01 30, 20:20)
Aš irgi taip žadu daryti tuomet, kai jau turėsiu nebereikalingą tušo šepetuką, nes šiuo metu dar neturiu tokio O kodėl dbr nebesitepi??
apleidau save ,reiks vel pradet teptis