Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

QUOTE(*Liepa18* @ 2011 01 22, 17:12)
Na mano tėčiui jaunystėje yra taip buvę... Na tai nors ir vyras, bet tepliojos sakė... Po kurio laiko ataugo gražios, tankios... Tai vat tik nežinau ar čia ricina pagelbėjo, ar natūraliai taip...

Reikės tepti, o kaip išplaut? g.gif Ricinos aliejus labai riebus
Atsakyti
QUOTE(ligiuks @ 2011 01 22, 16:05)
Sveikos supermamos.Gal kuri gali pasidalinti patirtimi apie ricinos aliejų blakskienoms.Prieš kelias dienas prie pečiaus jas apsvilau ir nebežinau ko griebtis.Ar bent kiek padės ricinos aliejukas. cray.gif

Pabandykit ricinos aliejuku tept kiekvieną vakarą einant miegot ir pamatysit rezultatus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 22, 22:58)
Reikės tepti, o kaip išplaut? g.gif Ricinos aliejus  labai riebus

Na jis nakčiai užsitepdavo ir viskas, ryte tikrai jokio riebumo nebūdavo jau...
Aš pati anksčiau irgi tepiaus, tai man geriauiai būdavo teptis su jau nebenaudojamo tušo išplautu šepetėliu. Tuomet nebūna pertekliaus ant blakstienų. O tepdavausi ne tik vakare, bet ir šiaip kurią dieną, kai būdavau namuose, savaitgaliais...
Jei vakarais tepsi, tai tepkis bent kelias val. iki miego, nes jei pasitepsi ir iškart miegoti, tai didžioji dalis tiesiog į pagalvę nusivalys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 22, 22:58)
Reikės tepti, o kaip išplaut? g.gif Ricinos aliejus  labai riebus

Nėra jau toks ir riebus smile.gif Aš kai užsitepu, vis pirštais perbraukiu blakstienas, tai tą likusį patrinu tarp pirštų ir dingsta tas aliejus kaip niekur nieko blink.gif Neveltui sako, kad pvz plaukams jis vienas netinka, nes pasausina. Pilnai tuo tikiu smile.gif Yra didesnių riebalų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2011 01 24, 14:26)
Pabandykit ricinos aliejuku tept kiekvieną vakarą einant miegot ir pamatysit rezultatus bigsmile.gif

Papasakok plačiau, kiek tepi, ar visus plaukus, ar tik galiukus, ar prieš tai sušlapini prieš tai plaukus? Koks rezultatas nuolat naudojant, ir kada jį pamatei? mirksiukas.gif
Atsakyti
gal aš ne į temą, bet norėjau paklaust, ar naudojat alyvuogių aliejų? esu skaičius, kad gerai tiek odai, tiek plaukam. tai kartą į mėnesį ištrinu plaukus,tik tiek, kad labai riebina, tai tenka gerai gerai išplaut plaukus.. bet efektas geras būna,plaukai laabai švelnūs palieka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 01 24, 22:16)
gal aš ne į temą, bet norėjau paklaust, ar naudojat alyvuogių aliejų? esu skaičius, kad gerai tiek odai, tiek plaukam. tai kartą į mėnesį ištrinu plaukus,tik tiek, kad labai riebina, tai tenka gerai gerai išplaut plaukus.. bet efektas geras būna,plaukai laabai švelnūs palieka  wub.gif

Tikra tiesa, tik naudokit nerafinuota, salto spaudimo. Dar koki "misinuka" pvz. su ricinos ( cia i tema bigsmile.gif ), sezamo , semenu aliejais padarykite ir gausi puikias plauku kaukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 01 24, 21:23)
Tikra tiesa, tik naudokit nerafinuota, salto spaudimo. Dar koki "misinuka" pvz. su ricinos ( cia i tema  bigsmile.gif ), sezamo , semenu aliejais padarykite ir gausi puikias  plauku kaukes  4u.gif

aha as toki ir naudoju, reikes pabandyt ir su ricinu aliejum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2011 01 24, 22:16)
gal aš ne į temą, bet norėjau paklaust, ar naudojat alyvuogių aliejų? esu skaičius, kad gerai tiek odai, tiek plaukam. tai kartą į mėnesį ištrinu plaukus,tik tiek, kad labai riebina, tai tenka gerai gerai išplaut plaukus.. bet efektas geras būna,plaukai laabai švelnūs palieka  wub.gif

yra tema apie aliejus cia

pabandziau ricinos alieju naudoti blakstienom, antakiams, ant nagu nakciai, plauku galiukams ir i aliejines kaukes plaukams. Padeda truputi, bet super poveikio tai nematau g.gif pora savaiciu dar panaudosiu kantriai, po to bandysiu kitus aliejus...
Atsakyti
as tepu galus,bet reikia vos priliesti delnais buteliuko virsu ,kad vos vos pasiteptu ir perbraukt galus.man tai geriau,uz betkoki seruma.
Atsakyti
po kiek laiko matosi rezultatas tepant blakstienas? blush2.gif
Atsakyti
Pasidariau ir aš ką tik tą gasiąją kaukę, tai dabar sėdžiu galvą apsiviniavus ir lauksiu vakaro, nes noriu kuo ilgiau plaukus išlaikyt su ta kauke biggrin.gif Žiūrėsiu, ar bent po pirmo karto matosi koks rezultatas g.gif Daug to ricinos aliejaus namie neturėjau, reiks pasipildyt ax.gif Tad į kaukę dėjau šauštelį gerą ricinos aliejaus (nes daugiau nebeturėjau), šaukštelį alyvuogių aliejaus, šaukštelį citrinų sulčių ir vieno kaiušinio trynį smile.gif Nes daugiau nieko namie neturėjau biggrin.gif Bet man labai nedaug tos masės gavos, galvoju, kitąkart gal reiks ko daugiau įdėt, pvz kiaušinių, arba dvigubą daryt, nes mano plaukai pakankamai ilgi tongue.gif
Ir dar išsitepiau blakstienas ir antakius, tikiuosi geriausio rezultato! thumbup.gif
Atsakyti