Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

QUOTE(Ramiele @ 2010 12 28, 19:41)
Gal apšviesit mane durną - kodėl tik kiaušinio trynys? Kodėl ne visas kiaušinis? blush2.gif

Jei dėsite visą kiaušinį, tai išsiplovus teks išsirinkinėti sukietėjusi baltymą, kitaip tariant turėsite virtą kiaušinį ant galvos... biggrin.gif nors tiksliau tai tik baltymą, nes su tryniu tai viskas gerai bus. smile.gif

O dėl ricinos aliejaus, tai jį naudoju blakstienoms ir antakiams- thumbup.gif - tepu kasdien jau trečia savaitė, tai blaktienos toookios ilgos pasidarė, atsigavo. thumbup.gif Antakiai irgi po biški žiūriu auga, tik norėtųsi, kad greičiau, kad galėčiau nueiti juos išsipešioti. Taip pat, kartą išsitepiau visus plaukus aliejumi, tai kadangi pas mane labai sausi plaukai, tai labai lengvai atsiplovė, o poto kai išdžiūvo, tai plaukai taaaip blizgėjo, švelnūs, pūrus buvo thumbup.gif reiks dažniau panaudoti plaukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nikė*: 28 gruodžio 2010 - 22:03
Na tai ko taip apleidom temą apie išganingąją riciną? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
o tinka ricinu aliejus is vaistines ar butina pirkti koki nors specialu ekologiska? (jis keliskart brangesnis nei vaistinese)
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 01 08, 18:57)
Na tai ko taip apleidom temą apie išganingąją riciną? rolleyes.gif  biggrin.gif

Na tai prašom pasidalinkite savo patirtimi. smile.gif Gal tada ir tema atgis. biggrin.gif

QUOTE(SunMoon @ 2011 01 08, 20:08)
o tinka ricinu aliejus is vaistines ar butina pirkti koki nors specialu ekologiska? (jis keliskart brangesnis nei vaistinese)

Na nežinau, aš tai pirkausi vaistinėje, bet ne tą kosmetinį, o paprastą. Nesu naudojus to ekologiško, todėl negaliu palyginti, bet, kad ir tas iš vaistinės veikia tai tikrai. smile.gif Čia manau jau nuo jūsų noro priklauso, kokį pirkti.
Atsakyti
Perku tą paprastą iš vaistinės, net nežinojau, kad kitokio yra. Tinka viskam - blakstienom, antakiam, plaukų augimui, plaukų galiukams thumbup.gif Viskam ir naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 01 08, 22:34)
Perku tą paprastą iš vaistinės, net nežinojau, kad kitokio yra. Tinka viskam - blakstienom, antakiam, plaukų augimui, plaukų galiukams thumbup.gif Viskam ir naudoju smile.gif

O plaukams naudodama jį šildote, ar dedate į kaukes ar paprastą tepates? 4u.gif Nes vieną kartą įsitriniau į galvos odą, bet tai toks vargas buvo betrinant doh.gif jis toks tirštas.. O kaip su plaukų augimu- kiek laiko jau naudojat ir ar geriau auga? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Nešildau ir maišau su kiaušiniu, dar galima medaus įdėti, girdėjau kad kitos ir į paprastas plaukų kaukes deda. Šiaip ją naudoju tik retkarčiais, o plaukų augimui tai čemeryčių vandenį pradėjau naudot smile.gif Beto pastebėjau, kad jis man visai neriebina plaukų ir puikiai išsiplauna, ko nepasakyčiau apie kosmetinį žibalą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 09 sausio 2011 - 16:02
O gal yra naudojusių riciną plaukams ilgą laiką? Jei pastebėjot rezultų pasigirkit, per kiek laiko ir kiek cm plaukai paaugo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramiele: 10 sausio 2011 - 19:20
Aš ricinos aliejų (ekologišką) naudoju antakiams ir blakstienoms smile.gif
Dar niekada nebandžiau plaukams naudoti, bet kai dabar pasiskaičiau tai bandysiu kokią naminę kaukę su juo pasigaminti, plaukus dar palepint wub.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos.Gal kuri gali pasidalinti patirtimi apie ricinos aliejų blakskienoms.Prieš kelias dienas prie pečiaus jas apsvilau ir nebežinau ko griebtis.Ar bent kiek padės ricinos aliejukas. cray.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiuks @ 2011 01 22, 16:05)
Sveikos supermamos.Gal kuri gali pasidalinti patirtimi apie ricinos aliejų blakskienoms.Prieš kelias dienas prie pečiaus jas apsvilau ir nebežinau ko griebtis.Ar bent kiek padės ricinos aliejukas. cray.gif

Na mano tėčiui jaunystėje yra taip buvę... Na tai nors ir vyras, bet tepliojos sakė... Po kurio laiko ataugo gražios, tankios... Tai vat tik nežinau ar čia ricina pagelbėjo, ar natūraliai taip...
Atsakyti
QUOTE(ligiuks @ 2011 01 22, 15:05)

aisku kad per viena diena neataugs, bet .......
man gabalais iskryti na tarpai tokie dideli dabar, tai jau savaite teplioju ir ziuriu kad patamsejo ir ten kur nebuvo jau pradejo augti, irgi del to labai stresuoju, gerai kad db namuose o jeigu i darba ar dar kur nors doh.gif
Atsakyti