Sveikos:) Prieš kelerius metus turėjau ilgus bei sveikus plaukus, tačiau dabar iš jų jau nieko gero nebelikę. Ilgis siekia tik iki pečių, nušviesėję labai,išskilinėję, nebežinau iš tiesų ką ir ką bedaryt...Paskaičiau, kad ricinos aliejus atgaivina plaukus, tai šiandien vaistinėje nusipirkau šio aliejiuko, tikiuosi, kad padės nors kiek atauginti bei atgaivinti plaukučius :)Norėčiau paklausti, ar kaukę su ricinos aliejumi bei kiaušinio tryniu reikia tepti ant sausų ar drėgnų plaukų?
QUOTE(atvirkštukė @ 2010 11 19, 21:25)
Sveikos:) Prieš kelerius metus turėjau ilgus bei sveikus plaukus, tačiau dabar iš jų jau nieko gero nebelikę. Ilgis siekia tik iki pečių, nušviesėję labai,išskilinėję, nebežinau iš tiesų ką ir ką bedaryt...Paskaičiau, kad ricinos aliejus atgaivina plaukus, tai šiandien vaistinėje nusipirkau šio aliejiuko, tikiuosi, kad padės nors kiek atauginti bei atgaivinti plaukučius :)Norėčiau paklausti, ar kaukę su ricinos aliejumi bei kiaušinio tryniu reikia tepti ant sausų ar drėgnų plaukų?
As tepu ant dregnu man geriau issitepa
QUOTE(Dagnija @ 2010 11 20, 13:53)
As tepu ant dregnu man geriau issitepa
o kiek to ricinos aliejau tepi?
kai pati bandziau tai puse to buteliuko man prireike.
QUOTE(atvirkštukė @ 2010 11 19, 22:25)
Aš tepu ant sausų, dedu kiaušinio, majonezo(nors iš esmės nėra jis būtinas) ir didelį šaukštą ricinų aliejaus, palaikau apie kelias valandas iš išplaunu su šampūnu. O ir šiaip kiekvieną dieną, kai grįžtu vakare prieš plaunant galvą porą valandų į šaknis ištepus aliejų ricinų palaikau.
QUOTE(fuksė @ 2010 11 19, 21:50)
O man ricinos aliejus pradejo sausinti plauka, kazin kodel.....
kazkaip keista, juk tai ALIEJUS ir neturetu sausinti
QUOTE(anti-carla @ 2010 11 19, 21:50)
Sveikos, pamenu kai blakstienu is vis neturejau, pradejau nadot ricinos alieju ir tikrai pajutau skirtuma . o dabar kai prisimenu retkarciais uztepu. bandziau plaukams naudoti bet nelabai man patiko. o kas del majonezo, tai cia mano megstamiausia kauke plaukams: kiausinis ir majonezas
Man taip pat labai patinka blakstienoms, porą mėnesiukų panaudojau kasvakarą, tai net MB pastebėjo - sako, kokios tavo blakstienos ilgos, niekada ankščiau nepastebėjau
Bet kažkaip labai lengva pamiršti šį įprotį...
Sveikos. Naudoju ir aš šį stebuklą į kaukes namines plaukam įpilu, blakstienom ir antakiam. Ti vat girdėjau iš vienos medikės, kad ricinos aliejum blakstienų negalima tept - jo mikro dalelių patenka į akis, ir jom laabai kenkia... (bet vis tiek naudoju....)
QUOTE(inngutee @ 2010 11 22, 15:32)
kazkaip keista, juk tai ALIEJUS ir neturetu sausinti
ne kiekvienas aliejus tinka ,kaip ir veidukui,kai kuris skirtas sausai odytei,kitas riebiai,,manau plaukams dregmes reikia ne tik maitinimo
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 23, 22:30)
Sveikos. Naudoju ir aš šį stebuklą į kaukes namines plaukam įpilu, blakstienom ir antakiam. Ti vat girdėjau iš vienos medikės, kad ricinos aliejum blakstienų negalima tept - jo mikro dalelių patenka į akis, ir jom laabai kenkia... (bet vis tiek naudoju....)
net nepagalvojau, kad gali kenkti. kažin ar labai jau taip kenkia, nes po kiek laiko manau pasėkmės gali būt
Sveikos merginos ,gal galit mane paprotinti,kur man pirkti reikia ricinos aliejaus noriu i kaukes deti plaukam,bet net nezinau kur jo ieskoti
Busiu dekinga uz patarima
Busiu dekinga uz patarima
Vaistinėj.