Įkraunama...
Įkraunama...

Ricinos aliejus

man atrodo tas is vaistines uz 5 lt labai geras yra ir tinkamas plaukams 4u.gif as tai neislaidauciau uz 30 lt ten kur tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
Nepadejo visiskai man,nors ilgai vartojau apie puse metu....nepasiteisino man visai...ir dar vienas vargas sunku labai buvo isplauti plaukus doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 10 31, 18:43)
Gal atsiras bandziusiu kuo skiriasi tas vaistineje uz 5 litus ir sis spec. uz 30  g.gif

Hmz ten ajurvedinis, kur 30Lt.. tai manau tiesiog ispustas burbulas.. Nes jei vaistinese parduodamas uz 5lt. tai tikrai nebus blogesnis, nes jis skirtas ir vidiniam naudojimui, tai negali but blogas.
As pati butent naudoju, ta pigesni varianta, blakstienoms ir antakiams - man padejo.Ir plaukams kartais panaudoju: dedu medaus, alyvuogiu aliejaus, ricinos isplaku, ir kol mirkstu vonioj, maitinu plaukus, po to isplaunu.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 10 31, 18:45)
man atrodo tas is vaistines uz 5 lt labai geras yra ir tinkamas plaukams  4u.gif  as tai neislaidauciau uz 30 lt ten kur tikrai nereikia  4u.gif

QUOTE(eightme @ 2009 11 08, 14:54)
Hmz ten ajurvedinis, kur 30Lt.. tai manau tiesiog ispustas burbulas.. Nes jei vaistinese parduodamas uz 5lt. tai tikrai nebus blogesnis, nes jis skirtas ir vidiniam naudojimui, tai negali but blogas.

nu jo lotuliukas.gif 50 ml uz 5 lt pigu, o jau ekologisko 250 ml uz 30-pinigu ismetimas blink.gif
Vaistines net labai daug slamsto parduoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 11 08, 18:54)
nu jo  lotuliukas.gif 50 ml uz 5 lt pigu, o jau ekologisko 250 ml uz 30-pinigu ismetimas  blink.gif
Vaistines net labai daug slamsto parduoda  doh.gif

tai gal niekas cia nezinojo koks kiekis yra uz 30 litu mirksiukas.gif o siaip aisku jai 250 ml, tai ta pati kaina..
Atsakyti
naudojau ricinos aliejų blakstienoms, bet kiekvieną rytą atrodydavau labai užsimiegojus, patinus. gėda žmonėms rodytis. O be aliejaus tai visada akys žvaliai atrodo.. gal per daug tepu, gal šiaip jis man netinka.. kam nors dar yra šitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle. @ 2009 11 08, 20:35)
naudojau ricinos aliejų blakstienoms, bet kiekvieną rytą atrodydavau labai užsimiegojus, patinus. gėda žmonėms rodytis. O be aliejaus tai visada akys žvaliai atrodo.. gal per daug tepu, gal šiaip jis man netinka..  kam nors dar yra šitaip? g.gif

tai aisku, kad netinka, nes jis labai riebus, nors ir tepamos tik blakstienos, bet jo patenka ir ant odos, o tavo oda jo nesugeria, todel toks ir rezultatas.
Atsakyti
dėkui už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eightme @ 2009 11 08, 15:54)

Bet šitas ekologiškas 4u.gif
Gal kuri žinot kur dar galima jo įsigyt, be mano įdėto puslapio g.gif Kaune?

QUOTE(Egle. @ 2009 11 08, 21:35)
naudojau ricinos aliejų blakstienoms, bet kiekvieną rytą atrodydavau labai užsimiegojus, patinus. gėda žmonėms rodytis. O be aliejaus tai visada akys žvaliai atrodo.. gal per daug tepu, gal šiaip jis man netinka..  kam nors dar yra šitaip? g.gif

Aš tik pačius pačius galiukus patepu, neužtinstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 11 08, 18:54)
nu jo  lotuliukas.gif 50 ml uz 5 lt pigu, o jau ekologisko 250 ml uz 30-pinigu ismetimas  blink.gif
Vaistines net labai daug slamsto parduoda  doh.gif

Nepastebejau kiekiu skirtumu. Siaip, buvau uzmetus aki, o kadangi, man ir is vaistines lb geras, tai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eightme @ 2009 11 12, 20:38)
Nepastebejau kiekiu skirtumu. Siaip, buvau uzmetus aki, o kadangi, man ir is vaistines lb geras, tai...  mirksiukas.gif

Aš taip pat iš vaistinės pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, prisiskaiciau visokios naudigos info, nuo rytojaus bandysiu gaivint savo plaukus, kadangi labai plonyciai ir slenka verysad.gif Teko pasiskaityti plauku slinkimo temoje vienos sios temos specialystes komentarus, kad ricinos alieju nereikia laikyti daugiau kaip valanda, kadangi visi naudingi elementai isisavina butent per ta laika, o visa kita kas lieka, veliau tiesiog uzkimsa tas duobutes (kaip poros ant veido) ir galvos oda nebekvepuoja.
Dar teko skaityti, kad visus naudojamus aliejus reikia tepti siltus (jokiu budu ne karstus).
Bandysiu darytis 2 kaukes, paeiliui jas kaitaliodama:

1 kauke
1 saukstelis ricinos aliejaus
1 kiausinis

2 kauke
1 saukstelis ricinos aliejaus
1 kiausinio trinys
1 saukstelis medaus

Teko isbandyti pries matus kauke su ricinos aliejumi, kiausinio tryniu ir svogunu sultimis doh.gif Laikiau apie 2 valandas. Siaubingai nenorejo issiplauti kiausinio trinys, o svogunu kvapa bandziau isskalauti berods 5-6 kartus, taip ir nepavyko biggrin.gif Ir dar apie 2-3 savaites kaskart plaudama galva jutau ta baisu svogunu kvapa doh.gif

Sekmes visoms sioje kovoje pries plaukus istinkancias blogybes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piccola: 16 lapkričio 2009 - 14:07