Įkraunama...
Įkraunama...

Dinos2 mazylė

O tokia as uzaugau mirksiukas.gif

Nesuprantu, kazkas su SM darosi, nuotraukyte skirta siam postui imeta i ankstesne zinute cry.gif . Daugiau nebedesiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dina2: 20 gegužės 2005 - 13:51
QUOTE(Dina2 @ 2005 05 20, 13:41)
Aciu  visoms  ,  kad  aplankote mus  wub.gif  ,  isisgandus  mandalinos  ir  bitutek  atnaujinu  musu  albumeli  tongue.gif  blush2.gif  O  siandien  mus  dar  aplanke  Meisytes  taigi......

niu pagaliau sulaukėm thumbup.gif
Aš ir galvoju, iš kur Vedunia pas tave atsirado thumbup.gif

QUOTE(Dina2 @ 2005 05 20, 13:43)
O  tokia  as  uzaugau  mirksiukas.gif

šakės kokia graži žydraakė wub.gif Ir kaip paaugo jau wub.gif
Atsakyti
ui kokia dižiaakė, gražutė wub.gif wub.gif
doh.gif taigi en Meisytė Vedūnia.. šalia doh.gif o aš fool.gif galvoju, kur aš tą kitą vaiką mačiau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina2 @ 2005 05 20, 14:43)
O  tokia  as  uzaugau  mirksiukas.gif

Nesuprantu,  kazkas  su  SM  darosi,  nuotraukyte  skirta  siam  postui  imeta  i  ankstesne  zinute  cry.gif .  Daugiau  nebedesiu  verysad.gif

žiūriu ir galvoju, kaip Indrutės darugė į Meisiuko Vedą panaši blush2.gif biggrin.gif
Labai faina mergytė, wub.gif bet mamka devil.gif bando nuo mūsų ją vis paslėpti g.gif
Atsakyti
Grazios mergynos thumbup.gif O bernuzelio i kompanija nenorejot g.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
kokia jau paaugus Indrutė thumbup.gif o ko mamka vis už mažės slepiasi g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraB @ 2005 05 20, 20:08)
Grazios mergynos  thumbup.gif O bernuzelio i kompanija nenorejot  g.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Norejom wub.gif , bet , kad jus vakar dinge buvot, tai ir susitarti negalejom cry.gif , niu nieko bus dar kitu susitikimu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristee @ 2005 05 20, 20:19)
kokia jau paaugus Indrutė thumbup.gif o ko mamka vis už mažės slepiasi  g.gif  blush2.gif

Niugi si karta jau nebesislepiau blush2.gif
Atsakyti
Labai grazuoliukes Indrute su Veduniuku wub.gif wub.gif wub.gif
Dinulia pagaliau islindo i dienos sviesa thumbup.gif Labai grazi mamyte wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Grazuoles mergickos wub.gif wub.gif wub.gif Ir jau tokios paaugusios panelytes wub.gif
Atsakyti
Kokios gražios wub.gif wub.gif wub.gif
O Indrutė tikrai coliukė wub.gif rolleyes.gif Kiek mačiau Vedūnią - ta irgi prie smulkesnių, o Indrutė visai coliukė rolleyes.gif
Ir mamytė pasirodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnė @ 2005 05 23, 16:34)
Kokios gražios  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O Indrutė tikrai coliukė  wub.gif  rolleyes.gif Kiek mačiau Vedūnią - ta irgi prie smulkesnių, o Indrutė visai coliukė  rolleyes.gif
Ir mamytė pasirodė  wub.gif

biggrin.gif kur ta mano zo prie smulkesniu?pries Indrute, tikras kinkongiukas tongue.gif
Atsakyti