eik tu sau, kaip mergytės virsta panelėm
Indrutė kokia fainulka mergytė.. šaaakės.. akai kokie
Aciu mamytes uz pagiras mano panelei. O auga tai baisiai greitai, dabar sedziu lauke ir galvoju, jau musu maziams tuoj tuoj bus du metai, kojos jau tabaluoja nesant, o atrodo tik neseniai nestukes buvom
Plaukuciai dar labai labai trumpuciai , na neauga jie , nors tu ka.mamka jau ir saguciu ir gumyciu prisipirkus laukia
O susimatysim jau visai greitai
QUOTE(Letta @ 2006 06 25, 17:53)
o ypač, kur ant puoduko (?) sėdi udsidengus... nu toookia viliokė
QUOTE(mandalina @ 2006 06 25, 17:57)
Plaukuciai dar labai labai trumpuciai , na neauga jie , nors tu ka.mamka jau ir saguciu ir gumyciu prisipirkus laukia
O susimatysim jau visai greitai
liabai liabai liabai grazi mazule
Indrutė kokia graži Jau tikra panelė
Wau, kokia grazuoliuke Indrute Kaip pasikeitusi, paaugusi
Atostogos nerealioje kaimo turizmo sodyboje, netoli Druskininku
Papildyta:
Isimylejau Austrijos kalnus . Rukas kalnuose, toks debeselis buvo iplaukes ir i musu autobusa Galiu sakyti, tiesiog lieciau debesis
Papildyta:
MB alpinistas , o tokiu kalnu keliuku pakilome i 3500 m auksti
Papildyta:
Man labiausiai patikes kalnas , ji pavadinau Ledynmeciu, apie 1.5km i apacia vienas didziausiu Europoje ledynu. Vien ikopti laptais i virsu reikia mazdaug 1 valandos
Papildyta:
380 metru krioklys
Papildyta:
Tarpeklis
Papildyta:
O kalnus sapnuoju jau dabar
Papildyta:
Isimylejau Austrijos kalnus . Rukas kalnuose, toks debeselis buvo iplaukes ir i musu autobusa Galiu sakyti, tiesiog lieciau debesis
Papildyta:
MB alpinistas , o tokiu kalnu keliuku pakilome i 3500 m auksti
Papildyta:
Man labiausiai patikes kalnas , ji pavadinau Ledynmeciu, apie 1.5km i apacia vienas didziausiu Europoje ledynu. Vien ikopti laptais i virsu reikia mazdaug 1 valandos
Papildyta:
380 metru krioklys
Papildyta:
Tarpeklis
Papildyta:
O kalnus sapnuoju jau dabar
grazu....
Vajė, kokia daili ir didelė ši panelytė.